Sıkıyorsa ,kendine güveniyorsan az önceki mesajı şerbetli tatlılar konusuna yazsana,sana hücuuuuum edelim,biz yorulmadık mı diye?.Neyse bana da güzel söz söylediğin için görmemezlikten geleyim
Yok ,ben hiç kimseye karışmam,uslu uslu otururumYukarıda da dedim bakış açısı.
Bana göre fx'in yaptığı zor geldi.
Ayrıca şerbetli tatlılar konusuna yazsam da saldıracak kimse göremedim orda.
Belki sen olabilirsin.
Tam tanımadığım için bir şey diyemeyeceğim
Ben Tokatlıyım,uyar mı?
İç anadoludayım sarma çok yapıyoruz onları boşver ben yollarım sana gözel kız.
Ayy uymaz mı?Ben Tokatlıyım,uyar mı?Tokat demek yaprak sarması demek,şimdi 1 koca poşet topladım bahçemden taze taze
Tokat mı? Şimdi kafamda birşeyler daha iyi şekillendiBen Tokatlıyım,uyar mı?Tokat demek yaprak sarması demek,şimdi 1 koca poşet topladım bahçemden taze taze
Hepinizden tek tek istiyoğuum. Bizim evde haftanin üç günü sarma türevleri yapılır ama zeytinyağlı yemekten sayılmadığı için yılda bir iki kere yapılıyor.İç anadoludayım sarma çok yapıyoruz onları boşver ben yollarım sana gözel kız.
Bende lahana sarmasına bayılırım uff nasıl canım çekti sarma deyince sumakla.Hepinizden tek tek istiyoğuum. Bizim evde haftanin üç günü sarma türevleri yapılır ama zeytinyağlı yemekten sayılmadığı için yılda bir iki kere yapılıyor.
Kabak çiçeği dolması yapayım ben sana, mis.
Ne gibiTokat mı? Şimdi kafamda birşeyler daha iyi şekillendi
HiççççççççççççNe gibi
Sarma türevleri derken,sarmanın türevi ne kiHepinizden tek tek istiyoğuum. Bizim evde haftanin üç günü sarma türevleri yapılır ama zeytinyağlı yemekten sayılmadığı için yılda bir iki kere yapılıyor.
Bizde de lahana çok yapılır. Ben sıkıldım artik.Bende lahana sarmasına bayılırım uff nasıl canım çekti sarma deyince sumakla.
Ben yapar yollarım sana :)
Merak ettim kız,burada yazamıyorsan özele yazHiçççççççççççç
Komşu olacaksın bir de. Hiç bu kız öğrenci anası babası yok bir başına ne yer ne içer deme.Kabak çiçeği dolması yapayım ben sana, mis.
Canım nasıl istedi anlatamam.
Merak iyidir iyiMerak ettim kız,burada yazamıyorsan özele yaz,kızmam korkma,sadece kiblerim
Lahana sarma (bir kaç tür), pazı sarma(yine değişik değişik), lor dolması, yalancı dolma (bunun içinde et yok diye öyle diyorlar malum bizimkiler etçil insanlarSarma türevleri derken,sarmanın türevi ne kiYaz geldi,yaz mevsiminde zeytinyağlı daha güzel gidiyor.
Tamam demem.Komşu olacaksın bir de. Hiç bu kız öğrenci anası babası yok bir başına ne yer ne içer deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?