Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sıkıyorsa ,kendine güveniyorsan az önceki mesajı şerbetli tatlılar konusuna yazsana,sana hücuuuuum edelim,biz yorulmadık mı diye?.Neyse bana da güzel söz söylediğin için görmemezlikten geleyim

Yukarıda da dedim bakış açısı.
Bana göre fx'in yaptığı zor geldi.
Ayrıca şerbetli tatlılar konusuna yazsam da saldıracak kimse göremedim orda.
Belki sen olabilirsin.
Tam tanımadığım için bir şey diyemeyeceğim

Yok ,ben hiç kimseye karışmam,uslu uslu otururum

Ben Tokatlıyım,uyar mı?Tokat demek yaprak sarması demek,şimdi 1 koca poşet topladım bahçemden taze taze
Ayy uymaz mı?

Yaprak olsa ben de güzel sariyorum aslında ama Bayburt demek hiçbişi demek olduğu için yaprağımız yok

İç anadoludayım sarma çok yapıyoruz onları boşver ben yollarım sana gözel kız.
Hepinizden tek tek istiyoğuum. Bizim evde haftanin üç günü sarma türevleri yapılır ama zeytinyağlı yemekten sayılmadığı için yılda bir iki kere yapılıyor.

Hepinizden tek tek istiyoğuum. Bizim evde haftanin üç günü sarma türevleri yapılır ama zeytinyağlı yemekten sayılmadığı için yılda bir iki kere yapılıyor.
Bende lahana sarmasına bayılırım uff nasıl canım çekti sarma deyince sumakla.

Ben yapar yollarım sana :)

Sarma türevleri derken,sarmanın türevi ne kiYaz geldi,yaz mevsiminde zeytinyağlı daha güzel gidiyor.

Sarma türevleri derken,sarmanın türevi ne kiYaz geldi,yaz mevsiminde zeytinyağlı daha güzel gidiyor.
Lahana sarma (bir kaç tür), pazı sarma(yine değişik değişik), lor dolması, yalancı dolma (bunun içinde et yok diye öyle diyorlar malum bizimkiler etçil insanlar) şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha fazlası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…