Hamiş var burda muhabbeti bitirelim.Günaydın beybiler
Ay biri sarma mı dedi
Demen gerekir ama.Tamam demem.
Heee,sonuçta sarma .Sen illa yaprak sarma istiyorsun,bimden alsana,üstüne de limon sık,afiyetle yeLahana sarma (bir kaç tür), pazı sarma(yine değişik değişik), lor dolması, yalancı dolma (bunun içinde et yok diye öyle diyorlar malum bizimkiler etçil insanlar) şimdilik aklıma gelenler bunlar ama daha fazlası var.
Ay pardon @_angela_ unuttum. Günaydın bu arada.Hamiş var burda muhabbeti bitirelim.
Yok ben zeytinyağlı sarma istiyorum. Bimden alıp damak tadımı bozamam. Ayrıca bi tencere isterim ben ne o öyle hap kadar kutu.Heee,sonuçta sarma .Sen illa yaprak sarma istiyorsun,bimden alsana,üstüne de limon sık,afiyetle ye.
Günaydın canım
Hamiş var burda muhabbeti bitirelim.
Ay pardon @_angela_ unuttum. Günaydın bu arada.
Günaydın balım.Ay pardon @_angela_ unuttum. Günaydın bu arada.
Çok güldüm sabah sabah
Dengesiz misin kızım karar ver, bir deme diyorsun bir deDemen gerekir ama.
Cidden çok ayıp o yemek paylaşma alışkanlığı. Gerçi benim en büyük zevkim instagramda yemek sayfası bakmak ama gebeleri de düşünmek gerek.Sorun değil canım çekerse annemlere söylerim yaparlar ^_^
Zaten aylardır analardan geçiniyorum.
Burada 2 sarma konuşmuşuz çok mu, facede yemek paylaşan herkese küfür kıyamettim ilk aylarda
Günaydın Chelzy, yaşasın yan gelip yatan iyi öğretmenlerGünaydın hatunsporlar.
Bugun günlerden ''cuma öğleden sonradan pazartesi öğleden sonraya kadar tatil'' Öğretmenlik yan gelip yatma yeridir.
Tamam karar verdim aksama kabak çiçeği dolması istiyorum.Dengesiz misin kızım karar ver, bir deme diyorsun bir de
Kabak çiçeği dolması!
Ay maaşları siz mi yatırıyorsunuz ne zevkliGünaydın kızlardiyip işe koyulayım, bugün mayış günü yatırayım da bayram edelim şirketcek..
Cnm TC kimlik nomu mesaj kutuna gönderdim sen anladın kıps kıps kıpsGünaydın kızlardiyip işe koyulayım, bugün mayış günü yatırayım da bayram edelim şirketcek..
Nesi zevkli ya, elinden bir sürü para geçiyor hiçbiri kendine değilAy maaşları siz mi yatırıyorsunuz ne zevkli
Arada zam yapın kendinize.
İşin muhasebesel kısmını ben yapıyorum ama zam konusu çok alengirli tantini...İşin en zevkli kısmı ise mayışın hesaba girmesi en gıcık yanı ise hesaba girer girmez uçmasıAy maaşları siz mi yatırıyorsunuz ne zevkli
Arada zam yapın kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?