Zorluk emek anlamında ben tek tek açmadım, ha tek farkı normal baklavadan, çikolata ile çalışmak ve kakao hamuru geriyor, baya bir kol kuvveti gerektiriyorBen zorluk ve vakit alma olarak da değerlendirdim şahsen.
Tek tek açıp bi de ara katlara çikolata sürmekle uğraşmak filan...
OndanBrunella dedim.
Ama yani bilemiycim, bi tabak da buralara yollansa filan hiç de hayır demem.
40 kat yapan aradaşımız tek tek açmış, geri kalan arkadaşlar 5-10 beze üstüste koyup aralarına nişasta dökerek yufkaları büyüttükBir de 40 kat derken tek tek mi açıyorsunuz anlamadım.
Biz annemle küçük küçük 10'lu açıyoruz sonra annem onu oklavayla ince tek bir yufka haline getiriyor.
Öyle bir şey mi acaba?
Borcun 1 TlAnam iyiki bi selam verdik
Anam iyiki bi selam verdik
40 kat yapan aradaşımız tek tek açmış, geri kalan arkadaşlar 5-10 beze üstüste koyup aralarına nişasta dökerek yufkaları büyüttük
Yani teoride siz yemiyorsunuz, bakıyorsunuz sadece
Bunu anlatmaya çalışıyorum işteYa horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan muhabbeti var ya benimki de öyle işte.
Ben yer geçerim.
40-50 farketmez.
Ama takdir ederim yani.
Ben ki kek çırpmaya üşünen insanım.
Kaymaklı şöbiyet yeBaklava börek muhabbeti kapandıysa gelebilir miyim?
Sizin yüzünüzden oturup bir tepsi baklava yicem yoksa.
Zorluk emek anlamında ben tek tek açmadım, ha tek farkı normal baklavadan, çikolata ile çalışmak ve kakao hamuru geriyor, baya bir kol kuvveti gerektiriyor
Anladım canım dedim ya inanki bilmiyorum öğrenmiş oldum. Aslında 40 kat yazış sebebine atıfta bulundum. Neyse kusura bakma tekrardan. Yoksa ben kimsenin emeğine laf dememYok canım yanlış anlaşılacak durum yok, isteyen 40 bezeyi tek tek açar, isteyen bezelerin arasına nişasta sürüp büyütüp açar.. Mesele rakamlarsa Nevresteninkide 45 li.. Ben 32 li yi 4 beze arası nişastalı olarak açtım, yani kat yapmak için. Tek tek yada toplu açmak tercih meselesidir. Ben pratik açtım farkı o. Yani emeklere laf söz yok..
Kaymaklı şöbiyet ye
Bunu anlatmaya çalışıyorum işte
Onu da yerim hepsini yerim..,Kaymaklı şöbiyet ye
Artık tatlıdan nefret eder oldum
in vino veritas gel canım şu konuyu kapatıver.. Açtım kapatamadım bi türlü
Bu arada senin ayakkabı işi ne oldu, buldunmu? en son nerede kaldı o konu
Canın sağolsun hemşireBorcun 1 Tl
Bende devlet gibi hatunum benimlede ilgileningördüğün gibi şu an devlet meselesi konuşuyoruz name
Dün pek takılmadım gündüz ama attığın linklere bakmıştım, pullu bi elbise vardı çok şıktı benceDün aldım ayakkabıyı.
Bir de nikah çıktı başıma. Nikah elbisesi baktım dün. Kızlarla konustuk hatta. Sen fikrini söylemiş miydin o konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?