Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bir de 40 kat derken tek tek mi açıyorsunuz anlamadım.
Biz annemle küçük küçük 10'lu açıyoruz sonra annem onu oklavayla ince tek bir yufka haline getiriyor.
Öyle bir şey mi acaba?

Zorluk emek anlamında ben tek tek açmadım, ha tek farkı normal baklavadan, çikolata ile çalışmak ve kakao hamuru geriyor, baya bir kol kuvveti gerektiriyor

Bir de 40 kat derken tek tek mi açıyorsunuz anlamadım.
Biz annemle küçük küçük 10'lu açıyoruz sonra annem onu oklavayla ince tek bir yufka haline getiriyor.
Öyle bir şey mi acaba?
40 kat yapan aradaşımız tek tek açmış, geri kalan arkadaşlar 5-10 beze üstüste koyup aralarına nişasta dökerek yufkaları büyüttük
Yani teoride siz yemiyorsunuz, bakıyorsunuz sadece

40 kat yapan aradaşımız tek tek açmış, geri kalan arkadaşlar 5-10 beze üstüste koyup aralarına nişasta dökerek yufkaları büyüttük
Yani teoride siz yemiyorsunuz, bakıyorsunuz sadece

Ya horoza sormuşlar yumurta mı tavuktan muhabbeti var ya benimki de öyle işte.
Ben yer geçerim.
40-50 farketmez.
Ama takdir ederim yani.
Ben ki kek çırpmaya üşünen insanım.

Zorluk emek anlamında ben tek tek açmadım, ha tek farkı normal baklavadan, çikolata ile çalışmak ve kakao hamuru geriyor, baya bir kol kuvveti gerektiriyor

Valla pratik yöntemi varsa da kullandıysan o da takdir edilir. Ben oturup uğraşmam yani, gider yaptırırım ya da hazır filan bulur alırım ve evet o viskozitede çikolata ile çalışmak uğraştırır insanı. Annemlere yaptırıcam ama.

Anladım canım dedim ya inanki bilmiyorum öğrenmiş oldum. Aslında 40 kat yazış sebebine atıfta bulundum. Neyse kusura bakma tekrardan. Yoksa ben kimsenin emeğine laf demem

Artık tatlıdan nefret eder oldum
in vino veritas gel canım şu konuyu kapatıver.. Açtım kapatamadım bi türlü
Bu arada senin ayakkabı işi ne oldu, buldunmu? en son nerede kaldı o konu

Kaymaklı şöbiyet ye
Onu da yerim hepsini yerim..,

Yaw ben tatlı konusunda kendime hakim olamayan bir insanım. Normalde kuş kadar yemek yiyen, bir porsiyonun yarısını bile bitiremeyen biriyim. Ama konu tatlı olunca duramıyorum. Bir oturuşta bir tepsi şekerpare, iki salata kasesi dolusu lokma, bir kiloya yakın baklava yemişliğim var. O yüzden eve sokmuyorum tatlı ve türevlerini. Çikolata bile almıyorum artık. O yüzden işkence oldu bana konu dün akşamdan beri.

Artık tatlıdan nefret eder oldum
in vino veritas gel canım şu konuyu kapatıver.. Açtım kapatamadım bi türlü
Bu arada senin ayakkabı işi ne oldu, buldunmu? en son nerede kaldı o konu

Dün aldım ayakkabıyı.
Bir de nikah çıktı başıma. Nikah elbisesi baktım dün. Kızlarla konustuk hatta. Sen fikrini söylemiş miydin o konuda?

Dün aldım ayakkabıyı.
Bir de nikah çıktı başıma. Nikah elbisesi baktım dün. Kızlarla konustuk hatta. Sen fikrini söylemiş miydin o konuda?
Dün pek takılmadım gündüz ama attığın linklere bakmıştım, pullu bi elbise vardı çok şıktı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…