İndiregandii diyosun senii çakallCnm TC kimlik nomu mesaj kutuna gönderdim sen anladın kıps kıps kıps
Günaydın beybiler
Ay biri sarma mı dedi
Öyle bakınca kötü tabii. Dedemin paracıklarını bana saydırıp içinden bi tanecik vermeden hepsini alıp gitmesi gibi.Nesi zevkli ya, elinden bir sürü para geçiyor hiçbiri kendine değilİnsanın içi gider, kıyamaz, eli gitmez ödeme yapmaya
shot içim gidiyor ama personellerin o gözlerindeki ifadeye kıyamam ''maaşlar yattı mı? maaşlar yattı mı?maaşlar ne saman yatacak?''Nesi zevkli ya, elinden bir sürü para geçiyor hiçbiri kendine değilİnsanın içi gider, kıyamaz, eli gitmez ödeme yapmaya
Nesi zevkli ya, elinden bir sürü para geçiyor hiçbiri kendine değilİnsanın içi gider, kıyamaz, eli gitmez ödeme yapmaya
Günayyyyddıınnnnnnsssssss
Günaydın Chelzy, yaşasın yan gelip yatan iyi öğretmenler
Olur mu öyle şey ya, denk gelmemiştirNiye kimse benimle konuşmuyor?
Nasıl renkli bir sınıf o öyle. Çok güzel görünüyorr
Günaydın canım
Fen ingilizce full inkılap 1 yanlış.
Genel anlamda iyi geçti
Olur mu öyle şey ya, denk gelmemiştir
Nasıl renkli bir sınıf o öyle. Çok güzel görünüyorr
Çok hoş görünüyor gerçekten uğraşılmış belli.Derslik sistemi var.Tum gun ayni siniftayim hem baksinlar gorsel ogrensinler diye yaptim hem de heryeri emoji doldurdum canim sıkılmasın diye
Acayip güzel bir sınıf olmuş. Keyifle geliyorlardır sınıfaDerslik sistemi var.Tum gun ayni siniftayim hem baksinlar gorsel ogrensinler diye yaptim hem de heryeri emoji doldurdum canim sıkılmasın diye
Aa bizde de var mı artık derslik sistemi?Derslik sistemi var.Tum gun ayni siniftayim hem baksinlar gorsel ogrensinler diye yaptim hem de heryeri emoji doldurdum canim sıkılmasın diye
Acayip güzel bir sınıf olmuş. Keyifle geliyorlardır sınıfa
Aa bizde de var mı artık derslik sistemi?
Değişiklik de oluyordur çocuklara. Tüm gün tek sınıfta oturmaktansa. Gerçi zor da olur ya, her sınıfta tekrar yerleşme faslı.Valla takla atiyorum biraz isinip sevsinler diye umarim ise yariyodur :)
Her okulda degil shot.Isteyen okul yapiyor.Biz yaptik..Faydali olduguna inaniyorum.Dersle ilgili materyale cocuk istedigi an ulasiyor.
Çok teşekkür ederim.Bunu atlattık darısı üniversite sınavına2 soru muallaktaymis.Belki onlardan biridir.Ama harika yapmis.Tebriklerrr
Ne iğrenç günler ya hayatım boyunca nefret edicem galiba o günlerden. Sınav sınav sınav kolay gelsinÇok teşekkür ederim.Bunu atlattık darısı üniversite sınavına
SağolNe iğrenç günler ya hayatım boyunca nefret edicem galiba o günlerden. Sınav sınav sınav kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?