Çok teşekkür ederim canım, gerçek dost tavrı gördüğüm 2. kişisin buradaÇikolatalı şeyler benim damak tadıma pek uymuyor ama oyum sanaydı fx.
Çünkü içlerinde en çok uğraştıranı en zor olanı o gibi geldi.
Benim için ilk sırada emek yer alır.
Ellerine sağlık arkadaşım
Canım baklava tepsi büyüdükçe yufka sayısıda büyür.Orda 40 kat açma baklava vardı onu görmedin zaar
Maksat bana b.k atmak olunca nedense seni hep önde görüyorum.Yok ,ben hiç kimseye karışmam,uslu uslu otururum
Yaaa deme öyle amaaÇok teşekkür ederim canım, gerçek dost tavrı gördüğüm 2. kişisin burada
Sana nazım geçmiştir şakalaşmışımdır,seni kendime yakın görmüşümdür ,samimiyetimize güvenmişimdir.Ama sen beni tanıyamadıysan,seni ne kadar sevdiğimi anlayamadıysan,sana yazdıklarımı o yönde gördüysen diyecek bir şeyim yok.Çok kırdın beni.Belki inanmazsın ,sana dalga geçiyorum gibi gelir ama şu an ağlıyorum senin bu yazdığından dolayı.Neyse canın sağolsun ne diyeyim.Maksat bana b.k atmak olunca nedense seni hep önde görüyorum.
Yaaa deme öyle amaaBen cidden ikiniz arasında hak geçmesin, ikinizle de konuşuyoruz diye oy vermedim
Canım kimse kimseye oy vermek zorunda değil, çünkü mesela yemek yapmak yada yemek, ilgi alanın hobin olmayabilir.Yaaa deme öyle amaaBen cidden ikiniz arasında hak geçmesin, ikinizle de konuşuyoruz diye oy vermedim
Olur mu la, ya uyuz olduğun birine gittiyse o oy?Ben de kimin yaptığına bakmadan oy verdim valla. Kime verdiğimi bile bilmiyorum.
Ya evet işte ben ikinize de eşit mesafede durayım diye şey ettim. Bakayım bir daha o zaman.Canım kimse kimseye oy vermek zorunda değil, çünkü mesela yemek yapmak yada yemek, ilgi alanın hobin olmayabilir.
Mesela benim hobimdir. Dost tavrı derken Pinoli olayın emek tarafından bakarak oyunu verdiğini söyledi. Yani 40 kat 50 kat diyerek emek ayırımı yapmadı. Dün gece demiştim ya, çok duygusal düşünüyorsunuz diye. Ben 1,3,5 oy ile 1. olamayacağım, ama oradak, emek yönünden çoğunluun gözünde hakeden zaten kazanacak. Orada toplam 5 baklava çeşidi var, ben sadece vatandaşlık görevinizi yapın, oy verin dediydim
Olur mu la, ya uyuz olduğun birine gittiyse o oy?
Ya evet işte ben ikinize de eşit mesafede durayım diye şey ettim. Bakayım bir daha o zaman.
Canımcım, canın çektiyse kurusunu yollarım sana, şerbetini sen dökersinBen zorluk ve vakit alma olarak da değerlendirdim şahsen.
Tek tek açıp bi de ara katlara çikolata sürmekle uğraşmak filan...
OndanBrunella dedim.
Ama yani bilemiycim, bi tabak da buralara yollansa filan hiç de hayır demem.
Canımcım, canın çektiyse kurusunu yollarım sana, şerbetini sen dökersin
(Not: bu teklifim bebek bekleyenler için geçerli)
Rica ederim nedemekTeşekkür ederim canım hiç şeapma, tarifi alıp annemlerin burnuna dayarım ben^_^
Yapsınlar, öyle beleşe torun yok
Çok teşekkür ederim canım, gerçek dost tavrı gördüğüm 2. kişisin burada
Balım yanlış anlaşılmadım umarım inanki ben hiç bilmem anlamam. Kaç kat olur ölçü ney. 40 kat deyince çok gibi durmuş da o yüzden insanların ona vermesine atıfta bulundum.aslında inanki senin için birşey demedim,özür dilerimCanım baklava tepsi büyüdükçe yufka sayısıda büyür.
Bemimki 32 li çünkü tepsim 35x28 yani dikdörtgen borcam boyu. Kaldıki ben 40 kat 50 kat demeyi akıl edemezdim, arkadaş sunumu cidden iyi yapmış.
Canım baklava tepsi büyüdükçe yufka sayısıda büyür.
Bemimki 32 li çünkü tepsim 35x28 yani dikdörtgen borcam boyu. Kaldıki ben 40 kat 50 kat demeyi akıl edemezdim, arkadaş sunumu cidden iyi yapmış.
Maksat bana b.k atmak olunca nedense seni hep önde görüyorum.
Ben zorluk ve vakit alma olarak da değerlendirdim şahsen.
Tek tek açıp bi de ara katlara çikolata sürmekle uğraşmak filan...
OndanBrunella dedim.
Ama yani bilemiycim, bi tabak da buralara yollansa filan hiç de hayır demem.
Yok canım yanlış anlaşılacak durum yok, isteyen 40 bezeyi tek tek açar, isteyen bezelerin arasına nişasta sürüp büyütüp açar.. Mesele rakamlarsa Nevresteninkide 45 li.. Ben 32 li yi 4 beze arası nişastalı olarak açtım, yani kat yapmak için. Tek tek yada toplu açmak tercih meselesidir. Ben pratik açtım farkı o. Yani emeklere laf söz yok..Balım yanlış anlaşılmadım umarım inanki ben hiç bilmem anlamam. Kaç kat olur ölçü ney. 40 kat deyince çok gibi durmuş da o yüzden insanların ona vermesine atıfta bulundum.aslında inanki senin için birşey demedim,özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?