Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ahaha, felaket tellalı hoşgeldin.

S shot özet alabilir miyim cınım?
@msg38 pro üyeliğinden kısaca dem vursa da bizi fazla ezmeden konuyu kapattı.

Chelzy 'nin İngilizce öğretmeni olduğunu öğrenen tantanis , hocalarının yapsın da öğrensin diye verdiği ve bir öğrencinin tek görevi olan ödevi için hemen manevralara başladı. Chelzy bütün iyi niyetiyle kendisine yardımcı olacağını söyledi ancak ödevin değil tercümesinin kontrolü, daha ödevin kendisinin bile olmadığını öğrenince ufak çaplı şaşkınlık yaşadı.

Yaprak sarması, lahana sarması, kabak çiçeği dolması gibi muhtelif konularda yemek konuşuldu. Konuşmanın başlıca aktörleri tantanis , S shot , Denas14__ oldu. @_angela_ hamile haliyle konunun üstüne geldi, umarız bebekte lahana sarması izi olmaz.

ACIBADEMSEKERI ay sonu-maaş konusuyla gündeme bomba gibi düştü. Bir süre muhasebeci ve bankacılara üzülsek de üzüntümüz çabuk geçti.

Chelzy sınıfının fotoğrafını paylaştı. Çok güzel dekore etmiş, buradan bir kez daha kendisini kutluyoruz.

Ustalara saygı kuşağında 30 kat, 40 kat baklava açan Brunella önderliğinde herkesin eline sağlık dedik. Löp löp yemeyi biliyorsunuz, bir elinize sağlık deyin köftehorlar.

nameaver şöyle bir uğrayıp geçti, en son haber aldığımızda etrafı Kayserililer tarafından kuşatılmıştı.

in vino veritas yine bir elbise konusuyla karşımızda. Kendisi pullu elbiseye meyilli.

Brunella in vino veritas ya ahlaksız teklifte bulundu. Cıbıl resmini çizecekmiş.

Yav kendimi Hande Ataizinin cıbıl resmini çizmek isteyen Kenan Evren mişim gibi hissettim
Ayrıca Sephora teklif etti cıbılımı çiz diye,
Bende başına gelebilecek riskler konusunda uyardım ve felaket tellalı ilan edildim

Allamm bu nasil dehset vahset bir ozett.Alkis tufaniii

Shot ya senin mesleğin ne bacım. Muhteşem ben k.çımı sıksam yazamam la unuturum zaten

nameaver kayserileleri nerden buldun kaçırmışım

I'm back b.tches

Ay buraya gelince yine bi terbiyesiz oldum ben
Neyse ama sınavlar bittiii Herkesin keyfi yerinde mi, neler yaptınız ben yokken? Eltiş özet please

S shot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…