Kayseriye mi kaçtınız yoksam3 günlüğüne bi yere kaçalım dedik etrafımız sucuk ,pastırmacılarla dolu
Kayserililer buraya kaçmış canımKayseriye mi kaçtınız yoksam
Yahu salonda gelen misafir, a bu kadın aynı sana benziyor derse
Taşınırken işçiler bi tabloya birde sana bakarsa
Allah korusun evine giren hırsız sadece senin resmini çalarsa
Aşırı fantastik oldu bunlar ama, ne biliyim, millet hala sanatla barışık değil
Sucuk ve pastırma gölgesinde tatil keyfieKayserililer buraya kaçmış canım
Geldiğimiz yerde bayi toplantısı varmış.
Allah'tan sadece boy boy bilboard koymuşlar pişirmeye kalkmamışlar
@msg38 pro üyeliğinden kısaca dem vursa da bizi fazla ezmeden konuyu kapattı.
Yav kendimi Hande Ataizinin cıbıl resmini çizmek isteyen Kenan Evren mişim gibi hissettim@msg38 pro üyeliğinden kısaca dem vursa da bizi fazla ezmeden konuyu kapattı.
Chelzy 'nin İngilizce öğretmeni olduğunu öğrenen tantanis , hocalarının yapsın da öğrensin diye verdiği ve bir öğrencinin tek görevi olan ödevi için hemen manevralara başladı. Chelzy bütün iyi niyetiyle kendisine yardımcı olacağını söyledi ancak ödevin değil tercümesinin kontrolü, daha ödevin kendisinin bile olmadığını öğrenince ufak çaplı şaşkınlık yaşadı.
Yaprak sarması, lahana sarması, kabak çiçeği dolması gibi muhtelif konularda yemek konuşuldu. Konuşmanın başlıca aktörleritantanis , S shot , Denas14__ oldu. @_angela_ hamile haliyle konunun üstüne geldi, umarız bebekte lahana sarması izi olmaz.
ACIBADEMSEKERI ay sonu-maaş konusuyla gündeme bomba gibi düştü. Bir süre muhasebeci ve bankacılara üzülsek de üzüntümüz çabuk geçti.
Chelzy sınıfının fotoğrafını paylaştı. Çok güzel dekore etmiş, buradan bir kez daha kendisini kutluyoruz.
Ustalara saygı kuşağında 30 kat, 40 kat baklava açanBrunella önderliğinde herkesin eline sağlık dedik. Löp löp yemeyi biliyorsunuz, bir elinize sağlık deyin köftehorlar.
nameaver şöyle bir uğrayıp geçti, en son haber aldığımızda etrafı Kayserililer tarafından kuşatılmıştı.
in vino veritas yine bir elbise konusuyla karşımızda. Kendisi pullu elbiseye meyilli.
Brunella in vino veritas ya ahlaksız teklifte bulundu. Cıbıl resmini çizecekmiş.
@msg38 pro üyeliğinden kısaca dem vursa da bizi fazla ezmeden konuyu kapattı.
Chelzy 'nin İngilizce öğretmeni olduğunu öğrenen tantanis , hocalarının yapsın da öğrensin diye verdiği ve bir öğrencinin tek görevi olan ödevi için hemen manevralara başladı. Chelzy bütün iyi niyetiyle kendisine yardımcı olacağını söyledi ancak ödevin değil tercümesinin kontrolü, daha ödevin kendisinin bile olmadığını öğrenince ufak çaplı şaşkınlık yaşadı.
Yaprak sarması, lahana sarması, kabak çiçeği dolması gibi muhtelif konularda yemek konuşuldu. Konuşmanın başlıca aktörleritantanis , S shot , Denas14__ oldu. @_angela_ hamile haliyle konunun üstüne geldi, umarız bebekte lahana sarması izi olmaz.
ACIBADEMSEKERI ay sonu-maaş konusuyla gündeme bomba gibi düştü. Bir süre muhasebeci ve bankacılara üzülsek de üzüntümüz çabuk geçti.
Chelzy sınıfının fotoğrafını paylaştı. Çok güzel dekore etmiş, buradan bir kez daha kendisini kutluyoruz.
Ustalara saygı kuşağında 30 kat, 40 kat baklava açanBrunella önderliğinde herkesin eline sağlık dedik. Löp löp yemeyi biliyorsunuz, bir elinize sağlık deyin köftehorlar.
nameaver şöyle bir uğrayıp geçti, en son haber aldığımızda etrafı Kayserililer tarafından kuşatılmıştı.
in vino veritas yine bir elbise konusuyla karşımızda. Kendisi pullu elbiseye meyilli.
Brunella in vino veritas ya ahlaksız teklifte bulundu. Cıbıl resmini çizecekmiş.
Shot ya senin mesleğin ne bacım. Muhteşem@msg38 pro üyeliğinden kısaca dem vursa da bizi fazla ezmeden konuyu kapattı.
Sayf 470, 4699. mesaj ve sonrasıShot ya senin mesleğin ne bacım. Muhteşemben k.çımı sıksam yazamam la unuturum zaten
nameaver kayserileleri nerden buldun kaçırmışım
Ne kadar düşüncelisin superwomen tişikkirlerSayf 470, 4699. mesaj ve sonrası
Valla onlar beni bulduShot ya senin mesleğin ne bacım. Muhteşemben k.çımı sıksam yazamam la unuturum zaten
nameaver kayserileleri nerden buldun kaçırmışım
Ene geçmiş olsun Sep.Tontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Tontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Geçmiş olsun sep. Nasıl iyi mi şimdi ?Tontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Geçmiş olsun sep. Nasıl iyi mi şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?