Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Oğlunu evlendircek olan görümcemi Sep

Var var.
Bdv'ye konu açtı yeni.
Ben de şok oldum.

Vallaha benim ablam bir Şeker Bayramı çikolataya gömülüp sonra da mide kanaması geçirdiği için herkesi onun gibi sanıyorum sanırım.
Yok ya bazı görümceler şirindir. Benim ex görümceler de şahanelerdi. Severdim ikisini de.

Ay endoskopi yapılırken yaşadıklarımız film şeridi gibi geçti gözümün önünden resmen. Zatürre olduğumda,ben ana avrat ona küfrederken gülümseyerek başımda bekledi sabahlara kadar, her gün üşenmeden iki kez gelip iğne yaptı, beyimle ilgili her başım sıkıştığında aradığım insandır. Hani her ailenin bir süpermani olur ya o işte benim görümcecan. Sevmeyeyim de ne yapayım ben bu hatunu. Arada uyuz olsam da geçiveriyor hemen. Abla kardeş kavgası gibi...
En çok yemek konusuna üzüldüm. Yemek yemeyi çok sever. Hani iskender yemeye bursaya gidelim yiyip dönelim desen 10 dakika içinde çıkar evden o kadar sever yani. Bir diyet listesi verdi doktor piiihiiii, her şey yasak.

Ayyy kıyamam ya. Özeniyorum böyle abla kardeş gibi olan gelin görümceye, sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
İnsanın içi gidiyor, değil mi, hele de bir şey yapamıyorken. Hayat boyu mu diyet listesti, bazılarına ömür boyu veriyorlarmış ama ben ablaya kısa süreli vermişlerdi.

Bilmiyorum ki o kısmı. Ben girmedim doktorun yanına. Ömür boyu değildir heralde. Kanama durmuş zaten mide mukozası kapatmış hasarlı bölgeyi. Ay ömür boyu olmasın, kadının yaşama sevinci söner. En büyük zevki yemek yapmak, yemek, yedirmek..

Ay senin görümce ben miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…