Geçmiş olsun Sephora.. Çabuk atlatır inşallah..Tontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Tontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Geçmiş olsun sepTontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Çok geçmiş olsun sepTontikolar görümcecan mide kanaması gecirdi. Ben yok ben iptal.
Bununla gelmiş geçmiş olsun canım...Teşekkürler kızlar, şimdi evine bıraktık. Kanama durmuş, bundan sonrası dikkat etmek sanırım.
Mide kanamasinin beyin kanaması kadar ciddi bişey olduğunu öğrendik. Küt diye goturebilirmis. İyi bakın midelerinize...
Kollar da sağlam maşallah.Görünmiycek gibi mi koskoca bacak maşallahResim bölümü okumuşluğum var yani, o tip pozda yarı nü modeller bilem çalıştık
Çok şükür gözlerim iyi görür, zaten tek sağlam yerim gözler
He ıspanak yiyorum ondandırKollar da sağlam maşallah.
Durmadan döktürüyorsun.
Anca resimlerini koymuşlar pintiler
Geçmiş olsun beybi. Ablam da bir ara çok sık mide kanaması geçirirdi, zordur, iyi ve düzgün beslenmesi lazım.Teşekkürler kızlar, şimdi evine bıraktık. Kanama durmuş, bundan sonrası dikkat etmek sanırım.
Mide kanamasinin beyin kanaması kadar ciddi bişey olduğunu öğrendik. Küt diye goturebilirmis. İyi bakın midelerinize...
Geçmiş olsun beybi. Ablam da bir ara çok sık mide kanaması geçirirdi, zordur, iyi ve düzgün beslenmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?