Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ahan da beyle. Çok beyaz ya daha yarısı bitmedi ama bu kadarını yapmak için bile çok fazla uğraştım. Kıyamıyorum bozmaya. Ama bozulacak sanırım. Mukavvaya sığmıyor.

Yanlış anlaşılacak bişey yok. Karşında ruh hastası bir insan yoksa bence senin davranışların diğer insanlarinkini çok etkiliyor. Ben hep cici gelin oldum, onlar da bana cici gorumce..

Yazı dili yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Bazen iyilikten anlamayan insanlar da oluyor.
Ama genelde görümce ve kv'ler sevilmiyor.
Yaptıkları her şey batıyor.

Gelin görümce Çekişmesi mi yaptınız siz hayırlar olsun

Yok kız niye çekişme yapalım.
Ben de görümceyim ve bir gelinin görümcesini bu kadar sevmesi beni şok etti.
Ve çok imrendim.
Ama yazı dili yanlış anlaşılmaya çok müsait.
O " ŞOK OLDUM" lafı kinaye gibi algılanmış olabilir diye açıklama yaptım sadece.

Ara sayfaları okumayınca bir yerde bir şeyler mi oldu acep dediim

Eki Görüntüle 1823819

Ahan da beyle. Çok beyaz ya daha yarısı bitmedi ama bu kadarını yapmak için bile çok fazla uğraştım. Kıyamıyorum bozmaya. Ama bozulacak sanırım. Mukavvaya sığmıyor.

Boyutları ne? Kırtasiye mukavvasi almican büyük boyutlulari da var onların. Ya da puzzle halısı al can.

Yazı dili yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Bazen iyilikten anlamayan insanlar da oluyor.
Ama genelde görümce ve kv'ler sevilmiyor.
Yaptıkları her şey batıyor.

Ben de sevmeyenlere şaşırıyorum. Abimin eşiyle de çok iyi anlaşırız mesela. O tarafa göre de gorumceyim. Kirmiyoruz birbirimizi. Abim ablam neyse gorumcelerim de yengem de o benim için. Seviyorum keratalari. Sanırım iyi olan benim yaw, herkesle anlasabiliyorum.

Kırtasiyedeki çocuk bu büyük buna olur dedi verdi bi tane kısa kaldı. Bugün gidip hali alayım en iyisi. Boyu 33×96.

Evet çok tatlısın sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…