Neyin üstünde yaptın?
Ben genelde mukavva üzerinde yapıyorum taşıması kolay oluyor. Bitince de mukavvaya sabitliyorum.
Hiç uğraşma sen boz koy onu kutusuna bana yolla. Bi hafta sonra bitmiş ve sabitlenmis olarak yollarim sana :)
Yanlış anlaşılacak bişey yok. Karşında ruh hastası bir insan yoksa bence senin davranışların diğer insanlarinkini çok etkiliyor. Ben hep cici gelin oldum, onlar da bana cici gorumce..
Gelin görümce Çekişmesi mi yaptınız siz hayırlar olsunYazı dili yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Bazen iyilikten anlamayan insanlar da oluyor.
Ama genelde görümce ve kv'ler sevilmiyor.
Yaptıkları her şey batıyor.
Evet ruhum öyleÇıtır diyene bakın hele kendisi orta yaşta sanki
Gelin görümce Çekişmesi mi yaptınız siz hayırlar olsun
Ara sayfaları okumayınca bir yerde bir şeyler mi oldu acep dediimYok kız niye çekişme yapalım.
Ben de görümceyim ve bir gelinin görümcesini bu kadar sevmesi beni şok etti.
Ve çok imrendim.
Ama yazı dili yanlış anlaşılmaya çok müsait.
O " ŞOK OLDUM" lafı kinaye gibi algılanmış olabilir diye açıklama yaptım sadece.
Evet ruhum öyle
Allah'ım en güzel yaşlarını orta yaş olarak geçiren bir çıtır.
Tebrikler.
O kendisine moral verilmesini bekledi anlaşılan. Değişik tipler var malesef.Olay çıkacak böyle giderse, ben ne diyorum kadın ne diyo ya.
Bu kadar mı ucuz insan hayatı aa..
Eki Görüntüle 1823819
Ahan da beyle. Çok beyaz ya daha yarısı bitmedi ama bu kadarını yapmak için bile çok fazla uğraştım. Kıyamıyorum bozmaya. Ama bozulacak sanırım. Mukavvaya sığmıyor.
Yazı dili yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Bazen iyilikten anlamayan insanlar da oluyor.
Ama genelde görümce ve kv'ler sevilmiyor.
Yaptıkları her şey batıyor.
Kırtasiyedeki çocuk bu büyük buna olur dedi verdi bi tane kısa kaldı. Bugün gidip hali alayım en iyisi. Boyu 33×96.Boyutları ne? Kırtasiye mukavvasi almican büyük boyutlulari da var onların. Ya da puzzle halısı al can.
Ben de sevmeyenlere şaşırıyorum. Abimin eşiyle de çok iyi anlaşırız mesela. O tarafa göre de gorumceyim. Kirmiyoruz birbirimizi. Abim ablam neyse gorumcelerim de yengem de o benim için. Seviyorum keratalari. Sanırım iyi olan benim yaw, herkesle anlasabiliyorum.
Evet yine izledim ve yine eğlendim
Parasızlıgın gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?