- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
+1
Araba masraf yapar, ev ise kıymetini katlar.
Sağlamcı insan kafası bak bunlar hep :)
Ay benim adamın huyuu
Hava durumu yağmurlu gösteriyor, adam araba yıkamaya gider.
Motoruyla oynar, vites koluna tesbih takar, "Yavru bee" filan der sever konuşur filan
İsim de koyuyor mu?
Ay benim gibi birini daha buldum, yaşasııın... Millet deli gözüyle bakıyor bana.
Bu kendi kendine seyahat eden arabayı görümcemin kızına verdim. Hırpalıyor biraz zavallımı. Geçen gün alıp bi tur attım ne var ne yok, dilinden anlarım diye oturdum ağladım resmen. Böhüüüüü diye hem de.
Ayy motorun sesinden anlıyorsun değil mi özlediğini, sen kullanırken bi başka çıkıyor sesi
"Şu motorun huzurlu sesine bak" filan diye çatar arada bana da eşim. Güya ben kullanınca özlüyormuş onu.
İnsan içinde pek yapma yine de hepten normal sayılmaz
Arabaya isim taktı mı bilmiyorum, belki benim yanımda söylemiyor, kulağına fısıldıyordur gizlice.
Çünkü motoru var bi de, ona isim takmıştı ve yanımda söyleme gafletinde bulunmuştu.
Çok pis makaraya sarmıştım, küsmüştüZor aldım gönlünü
Anlayamazsın....
Dalga geçme adamla beee. Gönder onu bana bütün gün arabalarımız ve onlara olan aşkımız hakkında konuşuruz
in vino veritas çok tatlı olur sizle uğraşması ama
Sevimli bi şey ya ^_^
Ben de çizimlerimle konuşurum, onunla dalga geçer eşim. Bi de ciddi ciddi asabiye bağlarım üstelik, "Çocuklarım onlar benim, eserlerim! Ne anlarsın sen, çekil git tepemden ilhamımı kaçırıyorsun" filan
İşte bu. Güncel bilgiye sahip olmak, dünyada ne olup bitmiş, şu anda ne olup bitiyor bilmek. Bu dönemde silah dedigin olsa olsa bu olurSilah: En az bir savunma sanatı öğrenmek - güncel bilgiye sahip olmak
Ya ben evdeki eşyalarla falan da konuşuyorum biliyor musun.. Cansız nesnelerle sohbet etme gibi psikolojik bir sıkıntım var sanırım. Deli olabilir miyim?
angela annenin yaptığını arada bir bende yaparım.Özellikle kötü rüya gördüğümdeBilmiyorum ki, dertleşmek için mi yapıyorsun acaba?
Annem öylesine dertleşmek için musluğu açar suyun akışına konuşurmuş, onun gibi bi şey mi ki yaptığın?
Delilik filan değil de, belki hüzünlüsündür o an ortaya konuşup atıyorsundur, neşelisindir birilerine anlatma ihiyacını böyle karşılıyorsundur gibi bi şeydir.
Sanırım benim deYok ya ben evciyim. Benim evim güzel olacak. Yeri güzel olacak, içi güzel olacak. Araba da beni servis servis dolaştırmasın hayvan gibi yakıp cebime kastetmesin yeter.
Bana ev mi alırsın araba mı alırsın deseler ilk ev alırım mesela.
Bilmiyorum ki, dertleşmek için mi yapıyorsun acaba?
Annem öylesine dertleşmek için musluğu açar suyun akışına konuşurmuş, onun gibi bi şey mi ki yaptığın?
Delilik filan değil de, belki hüzünlüsündür o an ortaya konuşup atıyorsundur, neşelisindir birilerine anlatma ihiyacını böyle karşılıyorsundur gibi bi şeydir.
Bence seninki sevgili günlük tadında bi şey. Günlükten farkı yazayım hem anıya da dökmüş olurum gibi bi niyetin yok, ifade edip rahatlamak yetiyor demek ki.Ya ben evdeki eşyalarla falan da konuşuyorum biliyor musun.. Cansız nesnelerle sohbet etme gibi psikolojik bir sıkıntım var sanırım. Deli olabilir miyim?
AhahahahaSanırım benim detantanis gibi 70 yaş üstü bekarlara yönelme vaktim gelmiş. Ya da altılıya, lotoya falan başlamam lazım.
Ev de olacak araba da olacak derken seneye stajyer maaşıyla sonumu hic iyi görmüyorum
Aa bunu şimdi gördüm, tutturamadım şu an. Nadiren durduk yerde ben de yapıyorum bunu ama niye bilmiyorum.Yok öyle değil. Fırına bakıyorum "ooo çok kirlenmişsin beybi, sana bir kese lazım" falan diyorum. Televizyona "bugün de pek sıkıcısın" diyorum. Öyle şeyler. Uzun yıllar yalnız yaşadım ondan heralde.
Günaydın çıtır kız
angela annenin yaptığını arada bir bende yaparım.Özellikle kötü rüya gördüğümde
Eskiler suya anlat akıp gitsin derdi.
Anneninkide öyle birşeymi acaba
Yok öyle değil. Fırına bakıyorum "ooo çok kirlenmişsin beybi, sana bir kese lazım" falan diyorum. Televizyona "bugün de pek sıkıcısın" diyorum. Öyle şeyler. Uzun yıllar yalnız yaşadım ondan heralde.
30 binlik araba pert edilecek araçmıymış. Şimdi alsalar bana öyle araba havaya uçarım ulen. İlk arabamı 7500 liraya almıştım
O sinyal vermeyenleri görünce sinyal kolunu koparıp bi tarafına monte etmek istiyorum. Allahtan izmirde sürücüler biraz daha düzgün, kurallara uyan cinsten. İstanbul ya da ankarada araba kullanmak ölüm resmen. Özellikle ankara. Adamlar ne sinyal veriyor ne kırmızı ışık tınlıyor. Sürekli tetikte olman lazım.
Onu ben de yapıyorum sep. Kalemim saatim bile olabiliyor bu. Sürekli ağrıyan bileğimle kavga ediyorum resmenYa ben evdeki eşyalarla falan da konuşuyorum biliyor musun.. Cansız nesnelerle sohbet etme gibi psikolojik bir sıkıntım var sanırım. Deli olabilir miyim?
Acemiler içinmiş o.Sinyal konusunda yüzde yüz katılıyorum.
O kolu koparma konusunda
Hayır sinyal kolu süs olsun diye mi konmuş araca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?