Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İsim de koyuyor mu?
Ay benim gibi birini daha buldum, yaşasııın... Millet deli gözüyle bakıyor bana.

Bu kendi kendine seyahat eden arabayı görümcemin kızına verdim. Hırpalıyor biraz zavallımı. Geçen gün alıp bi tur attım ne var ne yok, dilinden anlarım diye oturdum ağladım resmen. Böhüüüüü diye hem de.

Ayy motorun sesinden anlıyorsun değil mi özlediğini, sen kullanırken bi başka çıkıyor sesi
"Şu motorun huzurlu sesine bak" filan diye çatar arada bana da eşim. Güya ben kullanınca özlüyormuş onu.
İnsan içinde pek yapma yine de hepten normal sayılmaz

Arabaya isim taktı mı bilmiyorum, belki benim yanımda söylemiyor, kulağına fısıldıyordur gizlice.
Çünkü motoru var bi de, ona isim takmıştı ve yanımda söyleme gafletinde bulunmuştu.
Çok pis makaraya sarmıştım, küsmüştü Zor aldım gönlünü

Anlayamazsın....

Dalga geçme adamla beee. Gönder onu bana bütün gün arabalarımız ve onlara olan aşkımız hakkında konuşuruz

Anlayamazsın....

Dalga geçme adamla beee. Gönder onu bana bütün gün arabalarımız ve onlara olan aşkımız hakkında konuşuruz

in vino veritas çok tatlı olur sizle uğraşması ama
Sevimli bi şey ya ^_^

Ben de çizimlerimle konuşurum, onunla dalga geçer eşim. Bi de ciddi ciddi asabiye bağlarım üstelik, "Çocuklarım onlar benim, eserlerim! Ne anlarsın sen, çekil git tepemden ilhamımı kaçırıyorsun" filan

Ya ben evdeki eşyalarla falan da konuşuyorum biliyor musun.. Cansız nesnelerle sohbet etme gibi psikolojik bir sıkıntım var sanırım. Deli olabilir miyim?

Silah: En az bir savunma sanatı öğrenmek - güncel bilgiye sahip olmak
İşte bu. Güncel bilgiye sahip olmak, dünyada ne olup bitmiş, şu anda ne olup bitiyor bilmek. Bu dönemde silah dedigin olsa olsa bu olur

Savunma sanatı olarak biber gazı tercih edenlerdenim ben, daha fazlasına korkarım ki yetenegim el vermez ama bi yandan da denemeyi cok istiyorum

Ya ben evdeki eşyalarla falan da konuşuyorum biliyor musun.. Cansız nesnelerle sohbet etme gibi psikolojik bir sıkıntım var sanırım. Deli olabilir miyim?

Bilmiyorum ki, dertleşmek için mi yapıyorsun acaba?
Annem öylesine dertleşmek için musluğu açar suyun akışına konuşurmuş, onun gibi bi şey mi ki yaptığın?
Delilik filan değil de, belki hüzünlüsündür o an ortaya konuşup atıyorsundur, neşelisindir birilerine anlatma ihiyacını böyle karşılıyorsundur gibi bi şeydir.

angela annenin yaptığını arada bir bende yaparım.Özellikle kötü rüya gördüğümde
Eskiler suya anlat akıp gitsin derdi.
Anneninkide öyle birşeymi acaba

Sanırım benim de tantanis gibi 70 yaş üstü bekarlara yönelme vaktim gelmiş. Ya da altılıya, lotoya falan başlamam lazım.

Ev de olacak araba da olacak derken seneye stajyer maaşıyla sonumu hic iyi görmüyorum

Yok öyle değil. Fırına bakıyorum "ooo çok kirlenmişsin beybi, sana bir kese lazım" falan diyorum. Televizyona "bugün de pek sıkıcısın" diyorum. Öyle şeyler. Uzun yıllar yalnız yaşadım ondan heralde.

Bence seninki sevgili günlük tadında bi şey. Günlükten farkı yazayım hem anıya da dökmüş olurum gibi bi niyetin yok, ifade edip rahatlamak yetiyor demek ki.

Aa bunu şimdi gördüm, tutturamadım şu an. Nadiren durduk yerde ben de yapıyorum bunu ama niye bilmiyorum.

En son alışverişe giysilerle konusurken bi yakalanmıstım görevliye, baya utanç vericiydi. "Hayatım kusura bakma ama kimse sana 5 kuruş vermez" diyodum kazagın birine. Kadının bakışı efsaneydi, hayatım derken diye kaldı öyle

angela annenin yaptığını arada bir bende yaparım.Özellikle kötü rüya gördüğümde
Eskiler suya anlat akıp gitsin derdi.
Anneninkide öyle birşeymi acaba

Bilmem, kendisi öyle yaparmış. Su sesi sakinleştirir ya bi de, belki ondandır.
Deniz kenarında dalga sesi dinlemeye giderim ben de canım sıkkın olduğunda. Hiç konuşmadan öyle baksam -dinlesem iyi gelir.

Ama bi sorayım unutmazsam, suyla aksın tipi bi deyiş de olabilir.
Çünkü "Dertleşecek kimseyi istemezsen yanında, ya akan suya anlat, ya da yaz ne varsa içinde ve kağıdı yak" derdi.

Normal o normal. Eğlenceli, keyifli, konuşkan bir insansın demek ki ve evet yalnız yaşamanın da etkisi olur.
Yaklaşık 2 sene yalnız yaşadım üni. yıllarımda, oluyor öyle konuşmalar.

Sinyal konusunda yüzde yüz katılıyorum.
O kolu koparma konusunda
Hayır sinyal kolu süs olsun diye mi konmuş araca?

Onu ben de yapıyorum sep. Kalemim saatim bile olabiliyor bu. Sürekli ağrıyan bileğimle kavga ediyorum resmen Arkadaşlarım başta garipseyip sonra alışıyorlar. Hatta bi tanesi şaşıran birini görünce o hep öyle diye açıklama yapma gereği duymuştu ne söylediysem artık.

Sinyal konusunda yüzde yüz katılıyorum.
O kolu koparma konusunda
Hayır sinyal kolu süs olsun diye mi konmuş araca?
Acemiler içinmiş o.

Bir de sadece araçlara sinyal verenler var onlara hepten sinir oluyorum. Yayalar trafikte değil sanki lönk diye düşüyorlar önümüze. Dönecek ve yol vermeyeceksen sinyal ver de duralım dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…