Acemiler içinmiş o.
Bir de sadece araçlara sinyal verenler var onlara hepten sinir oluyorum. Yayalar trafikte değil sanki lönk diye düşüyorlar önümüze. Dönecek ve yol vermeyeceksen sinyal ver de duralım dimi.
Acemiyim diyen dikkatli oluyor büyük kaza yapmaz zaten. Benim aklım çıkıyor trafiğe girince bir şey olacak diye. Aktif olarak sürmeye başlayınca ne olur bilmiyorum artık.Hıı o büyük kazaları zaten kendini usta şoförüm diyenler yapıyor zaten.
Ne hikmetse?
Kendin çıkarmaya çalışma sakin carpilirsin ya. Dikkat et.Çok şükür yine yalnız değilim. Ya da hepimiz anormaliz.
Sabah banyonun patlayan ampuluyle kavga ettim. Duy içinde kaldı şerefsiz.
Kendin çıkarmaya çalışma sakin carpilirsin ya. Dikkat et.
Ay ben de böyleyim Sep. Hatta anacağım b.kunla kavga edeceksin der bana. Ben gayet ev eşyalarına canlı muamelesi yapıyorum.Çok şükür yine yalnız değilim. Ya da hepimiz anormaliz.
Sabah banyonun patlayan ampuluyle kavga ettim. Duy içinde kaldı şerefsiz.
Nasıl bi cesaret bu sendeki bilemedim. Ben dokunmam asla.Peheey çıkardım tamir bile ettim.
Acemiyim diyen dikkatli oluyor büyük kaza yapmaz zaten. Benim aklım çıkıyor trafiğe girince bir şey olacak diye. Aktif olarak sürmeye başlayınca ne olur bilmiyorum artık.
Bu arada henüz yeterli param olmadığı için aylardır ehliyetimi alamadım trafiğe de cok çıkamıyorum bu yüzden. Biri bana bunun nasıl adalet olduğunu söyleyebilir mi? Sınıf arkadaşlarım araba eskitip dururken benim ehliyet içerde yatıyor
Aaaa yok cabbarımdır ben de. Erkek kuzenlerim alçı çuvallarına malak malak bakarken sırtlayıp çıkarmışlığım vardır.Nasıl bi cesaret bu sendeki bilemedim. Ben dokunmam asla.
Amcam der ki küçükken bi tarafına bişey olacak korkusuyla eşikten aşağı inmezdin sen. Hala garanticiyim öyle.
Tehdit ve şantaj politikasıyla kombiyi hizaya getirme taktikleriAy ben de böyleyim Sep. Hatta anacağım b.kunla kavga edeceksin der bana. Ben gayet ev eşyalarına canlı muamelesi yapıyorum.
Mesela dün kombi bozuldu, evde zaten tadilat var, ben gayet kombi azarladım "b.k var bu kadar işimin arasında bir de sen bozul, servis falan çağırmam, söktürdüğüm gibi kapının önüne korum eskiciler alır götürür seni" dedim
Şantaj işe yaramadıTehdit ve şantaj politikasıyla kombiyi hizaya getirme taktikleri
Bu arada aynen, büyük ikramiye veya zengin koca bulamazsam 374882947 ay vadeli kredilerle gececek benim ömrüm
Ay ben de böyleyim Sep. Hatta anacağım b.kunla kavga edeceksin der bana. Ben gayet ev eşyalarına canlı muamelesi yapıyorum.
Mesela dün kombi bozuldu, evde zaten tadilat var, ben gayet kombi azarladım "b.k var bu kadar işimin arasında bir de sen bozul, servis falan çağırmam, söktürdüğüm gibi kapının önüne korum eskiciler alır götürür seni" dedim
Aaa hemen bakayım, dertleşelim biraz.
Yok çok teşekkür ederim. Annemler de verelim dediler sinirli anımda yok dedim kaldı öyle. Yazın amcamın hukuk bürosunda calismaya başlıycam en kötü o almak zorunda kalır araba lazım olacak çünkü.Dünya çok adil değil ne yazık ki şekerim.
İstersen borç verebilirim.Ehliyetini alman için :)
Aktif olarak kullanmaya başlayınca korkularını biraz daha yeniyorsun.
Ama bende bir tedirginlik sürekli var.
İnsan canı söz konusu sonuçta.
B.şehirlerde pek yoktur ama küçük şehirlerde motorsikletliler en çok korkutanlar
Nereden çıkacakları belli değil.
Pii ben bileğim acır diye masa bile çekmem. Maşallah size.Aaaa yok cabbarımdır ben de. Erkek kuzenlerim alçı çuvallarına malak malak bakarken sırtlayıp çıkarmışlığım vardır.
Şimdi size binbesyuz pointlik soru.
Biraz irice bir puzzleım vardı başladım ama bitirecek vaktim olmadı arada öyle gidip gelip iki parça koyuyordum. Bugün annemlerin evine geçicem ben bunu nasıl bozmadan taşıyabilirim sizce? 33×96 boyutu.
Eltiş ağlarım ama ya. Üniversiteye başlayana kadar ben de biniyordum düzenli. Gerci senin kadar erken baslamadım ben, 12 yaşında falandım, ortaokulun başında işte.Hellö.
ladyamore bebişim at-avrat-silah demişsin ya... Ben 6 yaşımdan beri at biniyorum, yaklaşık 2 yıldır kılıç kullanıyorum. Avratı da bulursam atalarıma layık olacağım
Yanlış anlama beni şok oldum derken hep suçluyorlar hep kötüymüş gibi davranıyorlar onun için şok oldum dedim.
İlişkinize de imrendim ayrıca.
Yok çok teşekkür ederim. Annemler de verelim dediler sinirli anımda yok dedim kaldı öyle. Yazın amcamın hukuk bürosunda calismaya başlıycam en kötü o almak zorunda kalır araba lazım olacak çünkü.
Pii ben bileğim acır diye masa bile çekmem. Maşallah size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?