Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya ben bu çift Anadal yapan insanları anlamıyorum. Tamam ne yapıyorsan yap da niye gelip bizim düzenimizi bozuyorsun git kendi kendine çalış. Of darlandım yine.

Cherry uçup gidecek büyük ihtimalle ama her harfine değerdi ahahahaha

Mune abla az insaf et olur mu. Azıcık kaşlarından al yeter, her yerini cımbızlama yazıktır

Cherry uçup gidecek büyük ihtimalle ama her harfine değerdi ahahahaha

Mune abla az insaf et olur mu. Azıcık kaşlarından al yeter, her yerini cımbızlama yazıktır
Konu dışıdan uyarı aldı, banlanmadı ammaaa bir daha yakalarsam kaş yetmez komple el atarım kıllarına tabii eşlik eden herkese

Konu dışıdan uyarı aldı, banlanmadı ammaaa bir daha yakalarsam kaş yetmez komple el atarım kıllarına tabii eşlik eden herkese
Zalımsın Mune.

Nolmuş 2 gülüp oynadıysak Hemen de bir aba altından sopa göstertmek olsun, bir sigara içen sımayli olsun

(bkz: banlanmadan önceki son sözler )

Ben at binmeye başladığımda boyum üzengilere bile yetmezdi, kucaklayıp koyarlardı eyerin üstüne. Küçük yaştan beri binmeme, engel atlamama rağmen bir kere düşme olayım oldu. O da ne atın ne benim suçum ama, kaza oldu tamamen.
Zaman zaman atlarla araziye çıkardık pehey.

Öteki de eskrim değil, ortaçağ kılıcı ve tarzı Bayağı kocaman kılıç, öyle eskrimciler gibi kibar kibar değiliz dalıyoruz direkt

Ay hazır konusu gelmişken şunu da koyayım. Sep, mar ve tantanis'e göndermiştim, siz de eksik kalmayın

http://one dio.com/haber/bilincaltina-gore-senin-icin-boyu-mu-onemli-yoksa-islevi-mi--708026

(linkteki one dio arasındaki boşluğu silin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…