Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmışEvet o. Adamın 3. bacağı olmasını talep ediyor şimdi de.
Konu dışıdan uyarı aldı, banlanmadı ammaaa bir daha yakalarsam kaş yetmez komple el atarım kıllarınaCherry uçup gidecek büyük ihtimalle ama her harfine değerdi ahahahaha
Mune abla az insaf et olur mu. Azıcık kaşlarından al yeter, her yerini cımbızlama yazıktır
Yemek yarışmasında, bu gün 3 . oldum.. Ama 1. olmalıydımHangi konuda
Sen bizim gönlümüzün birincicisin hemşire3 ün 1 ini aldım
Zalımsın Mune.Konu dışıdan uyarı aldı, banlanmadı ammaaa bir daha yakalarsam kaş yetmez komple el atarım kıllarınatabii eşlik eden herkese
Kimden aldın nerden aldın ne oldu?3 ün 1 ini aldım
Ucuz atlatmış...Konu dışıdan uyarı aldı, banlanmadı ammaaa bir daha yakalarsam kaş yetmez komple el atarım kıllarınatabii eşlik eden herkese
Ben at binmeye başladığımda boyum üzengilere bile yetmezdi, kucaklayıp koyarlardı eyerin üstüne. Küçük yaştan beri binmeme, engel atlamama rağmen bir kere düşme olayım oldu. O da ne atın ne benim suçum ama, kaza oldu tamamen.Eltiş ağlarım ama ya. Üniversiteye başlayana kadar ben de biniyordum düzenli. Gerci senin kadar erken baslamadım ben, 12 yaşında falandım, ortaokulun başında işte.
Son 4 senedir bindigim tek atsa tatil beldelerinin birinde günesin altında bütün gün turistler yüzünden canı çıkmış bi zavallıkcıktı. Zaten kısa kestim saati, kıyamadım hayvana. Sütcü beygirinden halliceydi bebegim.
Sendeki eskrim geçmişiyle boy ölçüşememo kesin ama silah deyince bi kere kafaya kol çantamı indirmişligim var. O sayılır mı
Yemek yarışmasında, bu gün 3 . oldum.. Ama 1. olmalıydım
Zalımsın Mune.
Nolmuş 2 gülüp oynadıysakHemen de bir aba altından sopa göstertmek olsun, bir sigara içen sımayli olsun
(bkz: banlanmadan önceki son sözler)
Yemek yarışmasında çikolatalı baklavamla 3. oldum, sen bana oy vereydin 2. olurdum en azındanKimden aldın nerden aldın ne oldu?
O çikolatalı baklavaydıBen yemeği zor yapıyom sen 3. oldum diyon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?