Ya uff çok önemli bir konuydu halbuki oVerilemedi fakirler olarak kaldık +18 e uçtu..
HahaYa uff çok önemli bir konuydu halbuki o
tantanis bebişim hemen yazsaydın konu sahibine, "adamın boyu da 1.70miş, ben komple büyük seviyorum" diye
shot sizlerin önerdiklerini eklettim zaten, ben birkaç ekleme yaptım, gerisi hep sizlerin talep ettiği ifadeler, boyut olarak büyük olanlar eklenemiyor yalnızca.Anaa halay smileysi gelmişşş, hatta şu sallanan sandalyeyle ban smileylerini ben önermiştim pii
Sanırım forumda en sık kullanacağım iki sımayli şunlar olacak:
Aa bizim kızlardan biri eskrim yapmıyor muydu ya , ben sen sandım onu ama tutturamadım eltiş
Sen orta çağ kılıcını napcaksın Brienne, benim Jaime cigime yürümezsin di mi
Bu arada çok eglenceli muhabbet kacırdın bebegim, sensiz eksik kaldı
Ahaha iyi ki ayıplı sımaylilerimi göndermemişim o zaman.shot sizlerin önerdiklerini eklettim zaten, ben birkaç ekleme yaptım, gerisi hep sizlerin talep ettiği ifadeler, boyut olarak büyük olanlar eklenemiyor yalnızca.
İkinci, banned olanı ben demiştim.
Bu ikisini kim istemiş olabilir acaba? Adı lazım degil baş harfi M mi yoksa
Munenin tahtında gözün mü var ahahahaha tehlikeli ifadeler bunlarİkinci, banned olanı ben demiştim.
Sizin öyle bir konuyu kaçırmanız çok eksiklik oldu efenimBidaha uyumicam herşeyi kaçırıyorumaaa müdürüm benim yolladığım kusmuklu smile daha kibardı bune ya Mune kustuktan sonraki tükürüğü çok güzeldi
O aynı ben klasik ev hanımıBu da hiç kullanmayacagım smiley. Neden çünkü tembelim. Smiley bile olsa hamaratlık bana ters
Ay ben smiley e bile kıyamıyorum. Yazık yavrum bakıyorum bi heves vileda da vileda. Sen mi temizliceksin tüm forumu, bi otur kahveni iç kitabını okuO aynı ben klasik ev hanımı
Haklısın valla..Ay ben smiley e bile kıyamıyorum. Yazık yavrum bakıyorum bi heves vileda da vileda. Sen mi temizliceksin tüm forumu, bi otur kahveni iç kitabını okubak bu arkadaşın gibi.
Sen de çok yorma kendini, hem bebisin de var senin.
Kendimi Avrupa yakası dizisindeki Makbule Kıral gibi hissettimBen de korktum bi şey oldu diye. Bizim gönlümüzün birincisi, ev hanımlarının sonuncusu, ütülerimizin mutfagımızın kralicesi belli, sen bosver digerleri düsünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?