Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Anaa halay smileysi gelmişşş, hatta şu sallanan sandalyeyle ban smileylerini ben önermiştim pii

Sanırım forumda en sık kullanacağım iki sımayli şunlar olacak:

shot sizlerin önerdiklerini eklettim zaten, ben birkaç ekleme yaptım, gerisi hep sizlerin talep ettiği ifadeler, boyut olarak büyük olanlar eklenemiyor yalnızca.

Benden başka bunlarda uğraşan yok, muhtemelen sen yine beni düşündün ama aklında yanlış kaldı. Valla aynen Brienne gibi ben de melez/çift el kullanıyorum

Evet ya, yönetimden istemek lazım böyle konular açıldığında bizim ekip tamamlanmadan kapatmasınlar... Mune bakın arkadaşlarımın hepsi dahil oldu, ben olamadım, rencide olduğum şu an, ezik kaldım, örselendim.

İkinci, banned olanı ben demiştim.
Munenin tahtında gözün mü var ahahahaha tehlikeli ifadeler bunlar

tantanis büyük sevdiginden bahsetmedi konuda. Dene bi diyerek deneyselligin önemine vurgu yaptı. Ben tüketici haklarına degindim, fişi faturayı kaybetmezse bi güzellik yaparız dedim

Bidaha uyumicam herşeyi kaçırıyorum aaa müdürüm benim yolladığım kusmuklu smile daha kibardı bune ya Mune kustuktan sonraki tükürüğü çok güzeldi

Haklısın valla..
Valla oldu bitti yapıyorum yalap şap da diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…