- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Olsun Mune, biz seni böyle sevdik. Kurukafanın, senin ve cımbızının başımızın üstünde yeri var
Hiç şefkat ana olamadım, içimde hep bir zalim yaşıyor
Yemek yarışmasında çikolatalı baklavamla 3. oldum, sen bana oy vereydin 2. olurdum en azından1 oy la ya 3. de kaldım Eğer sen de oy verseydin 2. olacaktım en azından
Yemek yarışmasında çikolatalı baklavamla 3. oldum, sen bana oy vereydin 2. olurdum en azından1 oy la ya 3. de kaldım Eğer sen de oy verseydin 2. olacaktım en azından
Teşekkür ederim canımcığımS
Sen bizim gönlümüzün birincicisin hemşire
O çikolatalı baklavaydı
Oy istemek, yada etkilemek yasak, bakaydın üşenmeyip konularaPiii, diyeydin değiştirirdim oyumu. Benim oy boşa gitmiştir zaten.
Munelerin Munesi, Moderatörlerin kraliçesi yaKonu dışıdan uyarı aldı, banlanmadı ammaaa bir daha yakalarsam kaş yetmez komple el atarım kıllarınatabii eşlik eden herkese
Bende bunları bekliyordummmm, haftasonu yapacağım demişti Curly, sağolsun yine halletti isteklerimiziOlsun Mune, biz seni böyle sevdik. Kurukafanın, senin ve cımbızının başımızın üstünde yeri var
Ene yeni sımayliler gelmiş
Çohhh güsellll
Cidden çok güzel olmuşlar. Profillerde de kullanabiliyor muyuz?Bende bunları bekliyordummmm, haftasonu yapacağım demişti Curly, sağolsun yine halletti isteklerimizi
2.ci tek başına 2. olamayacaktı işte2 oy gerekmiyor mu o zaman
Ben de korktum bi şey oldu diye. Bizim gönlümüzün birincisi, ev hanımlarının sonuncusu, ütülerimizin mutfagımızın kralicesi belli, sen bosver digerleri düsünsünTeşekkür ederim canımcığım
Söylemiştim ama bilmiyorum, konuşurum.Cidden çok güzel olmuşlar. Profillerde de kullanabiliyor muyuz?
Verilemedi fakirler olarak kaldık +18 e uçtu..Ben pipi konusunu kaçırdım,tantanis oraya da büyük sevdiğini yazdı mı?
Ya olm tam en eğlenceli konular ben dışarıdayken oluyor yaaa.
Peki karar verildi mi, boyut muymuş işlev mi?
Söylemiştim ama bilmiyorum, konuşurum.
Talepleri büyük ölçüde karşılayacağını umduğum, eklenmesini istediğiniz ifadeleri talep ettim sizler adına, süper oldu
Aa bizim kızlardan biri eskrim yapmıyor muydu ya , ben sen sandım onu ama tutturamadım eltişBen at binmeye başladığımda boyum üzengilere bile yetmezdi, kucaklayıp koyarlardı eyerin üstüne. Küçük yaştan beri binmeme, engel atlamama rağmen bir kere düşme olayım oldu. O da ne atın ne benim suçum ama, kaza oldu tamamen.
Zaman zaman atlarla araziye çıkardık pehey.
Öteki de eskrim değil, ortaçağ kılıcı ve tarzıBayağı kocaman kılıç, öyle eskrimciler gibi kibar kibar değiliz dalıyoruz direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?