Günaydın kızlar
İyidir bizden. Sen nasılsın, bebis nasıl?
Hosgeldin angela. Biz iyiyiz de sen neden sinirlisin? Hormonal durumlar mı?
Tamir huyu olan koca seninki miydi yaİyiyiz biz de şükür, teppikliyor bebiş de öyle. Müzik dinletiyorum arada ^_^
Durumlar bir tutam hormonal, bir tutam kocasal.
Dün gezindik filan, kahvaltıya çıktık, oraya buraya gittik vs vs... Sonra eve döndük.
"Hadi sen çık eve, park sensöründe bi temassızlık vardı, 15-20 dk sürer ben bi bakayım" dedi. Tamaaam... O gün bitmiştir artık, biliyorum huyunu adamın.
Sökmüş indirmiş arabayı yine, adamın eli kaşınıyor işte, 2 saat geçti whatspptan "Hiç kocanı merak etmiyon mu?" diye gülücüklü mesajlar yazmış, la balkondan bağırsam "Hee" diyecek mesafedesin neyini merak edeyim, biliyor eve çıktığında bi porsiyon trip var, şirinlik yapıyor.
Aşağıda taksici dayıların yanına gitmiş bi de lehim makinesi aramış oralarda, ay anlat anlat bitmez.
Sonuç olarak, ortalama 3 saat kadar evin aşağılarında takıldı, ben de evde nette takıldım, bdvye bakındım sinirlendim iyice :)
Tamir huyu olan koca seninki miydi yaÇok gülmüştüm okurken kusura bakma valla.
Tamir edebilmiş mi bari?
Evet o tamir huylu olan bendeki :)
Kendi açıklamalarına göre edebilmiş, şahane olmuş. Ama ben görmedim henüz
kıyamam angela ya. Kısmet artık kontagı cevirince anlarsınız olmus mu olmamıs mı
Yalnız bu erkek modeli evrensel galiba. Aynı babam mesela
Angelaaa, gönder sen onu bana gönder.
Benimki tornavida tutamazdı, yavaş yavaş öğretiyorum. Ben de bozulan her şeyi tamir edebilme gibi bi yeteneğe sahibim. Kendimi evin erkeği gibi hissediyorum bazen. Nerden buldu ben bu adamı yaw?
Öğreniyorsa sorun yok, bozulanı tamir etmek güzel şey de,
Sep, hali hazırda çalışanın da içini açmıyorsundur merak edip değil mi?
Eşimdeki huyun azcık törpülenmesi gerekiyor ya da hobi olarak yapabileceği bir alan - vakit oluşturulmalı.
Tam bir anne klasiğiBende kahvaltılık ürün yeme özrü var. Peynir zeytin reçel tipi şeyleri sevmiyorum. Okula gelince Havuçlu tarçınlı kek ve çikolatalı süt eşliğinde yaparım kahvaltimi genelde.
Ahaha eskiden çok yapardım. Özellikle çocukken bütün oyuncaklarımın içini açardım. Lise zamanı müzik setini falan bozmuştum o son oldu, çalışanlara dokunmuyorum artık.
Bu kız kesin mühendis olacak derlerdi bizimkiler. Senin kocada var mı bir mühendislik durumu?
Hamur işiyle olmaz böyle peynir yenmezmi hiç bal sonra kemik erimesiçıkar yılar sonra..
Aman ne olur azda olsa ye lütfen..
Yok mühendislikten çok teknoloji serseriliği var
Programcılık çıkışlı, başka alanlarda da var tecrübesi, şimdi başka bir alanı daha okuyor.
Şaka bi yana mühendislik okusa olacakmış hakikaten.
Sen benim adamın dişi versiyonusun Sep, arabaya hal hatır sormalar, tamir etmeler filan :))
Aklı başına gelecek de umarım geç olmadan gelir hanım. Kekle kahvaltı mı yapılır?
Aynen kekle olmaz ki böyle,benim kızda sabah 6.30 da evden çıkıyor hani kahvaltı yapmaya fırsatı yok,ama çavdarlı tost ekmeğine sandviç yapıyorum gidince iş yerinde yiyor..
Ben de onu dicektim, sandviç yese bari diye. En azından peynir falan girer bünyeye.
Ruh ikizimi sen kapmışsın gibi duruyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?