Bana söyleyene bak, seninki niye fıldır fıldır dönüyo acabaSenin durum vahim cicim benimki hiç değilse dönüyordu. Sen evlenmeyi bırak markete gidecek adam bile bulamazsın o yüzükle.
Saç dökülmesi hormonal nedenlerden olabilir, ilk önce bir tiroide baktırmanı öneririm. Stres kaynaklı olabilir, mevsimsel olabilir.. Şampuandan kaynaklı olabilir..Saçlarımın dökülmesini de engeller mi bu? Kedi gibi tüy döküyorum da bu ara.
Aslında ara ara toprakta yürümeye çalışıyorum arkadaşlarımı çarpacak kadar yükleniyorum yoksa. Bu da azaltır mı ki ilk kez duydum.
Hocam benim yüzügüm ileri geri coşup duruyo kendi kendine ama durmuyo. Altın yüzük bulamadım fakirlikten ondan mı sizce? Yoksa benim aurama da bi sey mi olmus?Valla bildiğim yöntemleri söylemiştim canım
İşe yarıyor az da olsa
Bekar kalma kararı aldım sayende.Bana söyleyene bak, seninki niye fıldır fıldır dönüyo acaba
A. Kocan fırıldak, dönek herifin teki olacak.
B. Boş boş daireler çizip dönüp duracaksın hayat boyunca düz duvara bekar olarak
C. Bu erkek milletinden sana hayır yok dön bu rotadan demek istiyo sana. Artık kime yürürsün bilemiyorum ama bana gelme tantiş ben seni almam
D.Hepsi
Isırgan otu tresan kullanıyorum ama iyi gelmedi saçıma pek. Aktara gideyim en iyisi. Bilgilendirme için teşekkür ederim efem.Saç dökülmesi hormonal nedenlerden olabilir, ilk önce bir tiroide baktırmanı öneririm. Stres kaynaklı olabilir, mevsimsel olabilir.. Şampuandan kaynaklı olabilir..
Trioid kaynaklı değilse asla aynı şampuanı enaz 3 ay geçirmeden kullanma, yani 1 şişe bittiğinde başka içeriklisini kullanmanı öneririm. Saç dökülmesine karşı aktarlarda satılan doğal sarımsak yada ısırgan otlu şampuanlar işe yarıyor, tavsiye ederim.. Bu arada asla saçına saç kremini dip kısmına değdirme, yağlanma ve dökülme yapar.
Sirke üzüm sirkesi, saçı parlatır ve saç derisini arındırıyor cidden. Ama kuaförde fön çektirirken turşu gibi kokuyor
Ancak parlaklığını en iyi bakım ürününde bulamazsın, o kadar süperdir
Hocam benim yüzügüm ileri geri coşup duruyo kendi kendine ama durmuyo. Altın yüzük bulamadım fakirlikten ondan mı sizce? Yoksa benim aurama da bi sey mi olmus?
Ya da sana koca falan yok sen git manastıra kapan falan mı demek istiyo bu yüzük bana
Rica ederim cınımmIsırgan otu tresan kullanıyorum ama iyi gelmedi saçıma pek. Aktara gideyim en iyisi. Bilgilendirme için teşekkür ederim efem.
Biz bardan adam kaldırdıgımız hayatımıza geri dönelim tantiş. Büyüdür, cadılıktır, ilmi mevzulardır bunlar bizi aşarBekar kalma kararı aldım sayende.
Bu hafta almayi düşünüyorum yeni bir tane. Aktara gidince mesaj atarım yardimci olursun olur mu? Şampuana ek yağlar da katiyorlar sanırım.Rica ederim cınımm
Tresan banada iyi gelmez..
Fiyto fena değildir, ama ısırgandan sonuç alamadıysan sarımsak denemeni öneririm.. Mecit edendi ürünleri de fena değildir..
Yav ne büyüsü, korunma diyoruz, arınma diyoruzBiz bardan adam kaldırdıgımız hayatımıza geri dönelim tantiş. Büyüdür, cadılıktır, ilmi mevzulardır bunlar bizi aşar
Ay ben onu da beceremem. Bildiğin odunum.Biz bardan adam kaldırdıgımız hayatımıza geri dönelim tantiş. Büyüdür, cadılıktır, ilmi mevzulardır bunlar bizi aşar
Ek yağlı şampuan almanı önermem saçın yağlıysa canım..Bu hafta almayi düşünüyorum yeni bir tane. Aktara gidince mesaj atarım yardimci olursun olur mu? Şampuana ek yağlar da katiyorlar sanırım.
Bende de var bi tane.
Bi ara ben de kullandım bir kaçını iyi geldi aslında. Aktar bulayım en güzeli. Teşekkür ederim :)Ek yağlı şampuan almanı önermem saçın yağlıysa canım..
Onun yerine bakım yağlarını kendin al, bazı işini iyi bilen aktarlar o karışımları sana hazırlıyor ve veriyor.. Onları haftalık kullanıyorsun. Mesela hindistan cevizi yağı, saf zeytin yağı, çam terebentini yağı, yılan yağı vs karıştırıp, bepanthol e vitamin, bemix, evigen, balina karaciğeri yağı katmıştı bana bir aktar, cidden işe yaramıştı, biraz tuzlu oluyor fiyatı ama, 1 yıl dan fazla kullandım.
Yardımcı olmaya çalışırım canım
Ahaha bekliyorumBende de var bi tane.Yarın ders olmasa anlatasım da var ama simdi yatmam lazım sabah otobüse artık
Doğru hissetmişsinŞuanda hissediyoruumm,nameaver tatilden döndü, çamaşır makinası harıl harıl çalışıyoor, yarın gece, bilemedim öbür gece de ütü yapacaakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?