Bizim oturduğumuz binada da yapılıyor, 10 gündür beynim şey oldu, hem dış cephe tadilatı imiş hemde boyaOoh bitiyor çok şükür.
Bizim de işkence başladı. Dış cephe için iskele kurdular tam bizim tarafa. Cam perde açamıyorum. Boğulucam evde.
Amannn dış cephe boyası korkunç bir şey ya
Bugün tesisat çekiliyor. Dolap kapakları yetişmedi, Çarşamba da onlar gelecek, bitecek artık. Bugün aspiratörle bulaşık çamaşır makinesi bağlandı mı zaten rahat ederim.
Aynı binada oturmuyoruzdur dimi.Bizim oturduğumuz binada da yapılıyor, 10 gündür beynim şey oldu, hem dış cephe tadilatı imiş hemde boya
Demekki İzmirde inşaat malzemecileri ve boya badanacı sezonu aynı anda başlıyormuş
Ben Göztepede oturuyorum, sen karşyakada, yoksa bende şüphelendim deminE bitmiş artık. Bişicik kalmamış. Mar dolaplar arkalarında barkodla gelirse sökme onları emi. Sökülmemesi lazımmış, garantisi bozuluyormuş. Kötü bir tecrübe ile öğrendim.
Aynı binada oturmuyoruzdur dimi.
Bizim de aynen öyle boya badana tadilat dış cephe. 10 gün kadar oldu başlayalı.
Ben Göztepede oturuyorum, sen karşyakada, yoksa bende şüphelendim demin
Bende 3 numaradaki kimseye kokup bulaşmayan soğuk nevaleHaha, ne komik olurdu komşu olsak.
Merhaba ben 7 numaradaki uyuz hatun...
Bende 3 numaradaki kimseye kokup bulaşmayan soğuk nevale
Yok zaten hiçbir etikete vs dokunmadım. Benim de benzer bir iş başıma geldi, daha da elleşmemE bitmiş artık. Bişicik kalmamış. Mar dolaplar arkalarında barkodla gelirse sökme onları emi. Sökülmemesi lazımmış, garantisi bozuluyormuş. Kötü bir tecrübe ile öğrendim.
Aynı binada oturmuyoruzdur dimi.
Bizim de aynen öyle boya badana tadilat dış cephe. 10 gün kadar oldu başlayalı.
Aynen, varlığım ile yokluğumu anlamıyorlarmış, ama bizim apartman huzur evi gibi, yaş ortalaması 65Sana da gıcık oluyordur binadakiler kesin. Ben de aynen öyle soğuk nevaleyim. Merhabadan iyi günlerden öteye gitmez muhabbet.
Aynen, varlığım ile yokluğumu anlamıyorlarmış, ama bizim apartman huzur evi gibi, yaş ortalaması 65
Mirhabaaaaa
Hoşbuldum hamiş. YokHoşgeldinnn.
Barıştınız hım?
Girmeyince boşlukta hissediyorumNe çabuk geldin
O zaman uslu dur bdv ye takılmaGirmeyince boşlukta hissediyorum
Hoşbulduk güzel kadın seninle iyi geçinmeliyim beraber zengin olalımHoşgeldiiin
Hiç benim neyimeyse.O zaman uslu dur bdv ye takılma
Kızın totosu nasıl oldu ?Hiç benim neyimeyse.
Hoşbuldum hamiş. Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?