Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ooh bitiyor çok şükür.

Bizim de işkence başladı. Dış cephe için iskele kurdular tam bizim tarafa. Cam perde açamıyorum. Boğulucam evde.
Bizim oturduğumuz binada da yapılıyor, 10 gündür beynim şey oldu, hem dış cephe tadilatı imiş hemde boya
Demekki İzmirde inşaat malzemecileri ve boya badanacı sezonu aynı anda başlıyormuş

E bitmiş artık. Bişicik kalmamış. Mar dolaplar arkalarında barkodla gelirse sökme onları emi. Sökülmemesi lazımmış, garantisi bozuluyormuş. Kötü bir tecrübe ile öğrendim.
Bizim oturduğumuz binada da yapılıyor, 10 gündür beynim şey oldu, hem dış cephe tadilatı imiş hemde boya
Demekki İzmirde inşaat malzemecileri ve boya badanacı sezonu aynı anda başlıyormuş
Aynı binada oturmuyoruzdur dimi.

Bizim de aynen öyle boya badana tadilat dış cephe. 10 gün kadar oldu başlayalı.

Ben Göztepede oturuyorum, sen karşyakada, yoksa bende şüphelendim demin

Yok zaten hiçbir etikete vs dokunmadım. Benim de benzer bir iş başıma geldi, daha da elleşmem

Sana da gıcık oluyordur binadakiler kesin. Ben de aynen öyle soğuk nevaleyim. Merhabadan iyi günlerden öteye gitmez muhabbet.
Aynen, varlığım ile yokluğumu anlamıyorlarmış, ama bizim apartman huzur evi gibi, yaş ortalaması 65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…