Yüklenmiyolar mıEki Görüntüle 1824977
Şu modelde şık, bu tip kruvaze kesimler de şık bence..
elbise balık degil ama hafıza balık iste. En çok, büyük, kocaman, deeeev gibi özür diliyorum
Basen geniş bel ince ise üstten alta açılan modelde kalın kemer yada şerit modeli olmasa daha iyi çünkü bu seferde aşağı taraf kocaman durur, balon etek gibi olur.. Balon etek olmayan balon etekte tuhaf durur ..Yüklenmiyolar mı
Est. da yaani bilimiycim, unutulacak kadın mıyım ayol ben :)
Üstelik 175 boylarında basenli bi kadınım. En çok bana soracaksın, en çok bana. Saksı değilim ben
Sana gidecek modeller bunlar ve bunlar gibiler, mümkünse basen kısmı koyu renk düşsün bi de
belin inceyse vurgula o kısmı mutlaka:
Eki Görüntüle 1825002
Eki Görüntüle 1825003
O benim iste. Bel ince basen genis. Ne yapacagızBasen geniş bel ince ise üstten alta açılan modelde kalın kemer yada şerit modeli olmasa daha iyi çünkü bu seferde aşağı taraf kocaman durur, balon etek gibi olur.. Balon etek olmayan balon etekte tuhaf durur ..
Üstelik 175 boylarında basenli bi kadınım. En çok bana soracaksın, en çok bana. Saksı değilim ben
Sana gidecek modeller bunlar ve bunlar gibiler, mümkünse basen kısmı koyu renk düşsün bi de
Eki Görüntüle 1825002
Eki Görüntüle 1825003
Angela nın attığı üstteki elbise modelini düşün göğüs kısmı ister straplez, ister askılı, istersen orjinali olabilir..O benim iste. Bel ince basen genis. Ne yapacagız
Eki Görüntüle 1825002
Eki Görüntüle 1825003
Ne bileyim nette gezinirken, alışveriş yaparken, dergide, birinin üstünde bi yerde görürsünüz, aa bu bizim Lady ye yakışabilir dersiniz. Aklınızda bulunsun dedim. Buradan özelden canınızın istedigi her yerden gönderin.
Uzun olmalı.
Basen problemimi gizlemeli ya da en azından iyice ortaya cıkarmamalı. Balık modeller pek tercihim degil o yüzden.
Dekolteyle bi sorunum yok. Ucuz durmadıkca her türlü dekoltesi olabilir.
Denas14__ @marilyn monroe @shot nameaver Brunella tantanis in vino veritas sizi de etiketleyeyim de görürseniz haber verirsiniz kuzucuklar.
Bu tarzlar hoşuma gidiyor benim. Renk olarak da gençlere çoo yakıştırıyorum.
Bi nevi. Yani gögüs altından bele kadar oturup sonra bollaşması güzel mesela. Hem popyu baseni gizliyo hem beli ortaya cıkarıyo.
Abimin nişanı için evde abiye vardı denedim bir insan bukadar b.k gibi olamaz ya
Konu aç bit pazarına baya alışveriş yapan varBence abiye paylaşımı yapalım
O değil de bende bi de gelinlik var ne yapacağımı bilemediğim. İhtiyacı olan tanıdığınız olursa sesleniverin bana.
Konu aç bit pazarına baya alışveriş yapan var
Abimin nişanı için evde abiye vardı denedim bir insan bukadar b.k gibi olamaz ya
Valla süper fikir sepAy açtım bi ara, iki gün sonra vzgeçtim, ihtiyacı olana verdim.
Aklımda aslında konu açsam benim şu sokak köpüşlerine mama falan mı alsam ordan gelen parayla diyorum.
Valla süper fikir sep
Bende de var gelinlik
Kıza diyorum ama beğenip giyinmez
Al bunu temizle buraları batırdın
Mantıklı sen aç konu makul fiyata hemen satılır. Parası da işe yaramış olur.Ay açtım bi ara, iki gün sonra vzgeçtim, ihtiyacı olana verdim.
Aklımda aslında konu açsam benim şu sokak köpüşlerine mama falan mı alsam ordan gelen parayla diyorum.
Bizim işyerinde var cinsi AkbaşOhooo kızına kadaaar.
Sokaktakiler iliğimi kemiğimi kuruttu valla, çok kalabalıklar. Yetiştiremiyorum mama falan. Artık kemik suyuna ekmek doğrayıp veriyorum çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?