Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

elbise balık degil ama hafıza balık iste. En çok, büyük, kocaman, deeeev gibi özür diliyorum

Est. da yaani bilimiycim, unutulacak kadın mıyım ayol ben :)
Üstelik 175 boylarında basenli bi kadınım. En çok bana soracaksın, en çok bana. Saksı değilim ben

Sana gidecek modeller bunlar ve bunlar gibiler, mümkünse basen kısmı koyu renk düşsün bi de
belin inceyse vurgula o kısmı mutlaka:

tamam erol abi öhöm angelam büyüksün en çok sana sorucam

Belim ince evet, o yüzden o tarz bakmaya calısıyorum ben de. Yani gögüsten belden oturup sonra açılanlardan. Büstiyerli iki parca olanlardan denedim biraz daha modern olsa nasıl olur diye ama alt kısımları balık gibi dar kesim olunca hoş durmuyo bende.

Basen geniş bel ince ise üstten alta açılan modelde kalın kemer yada şerit modeli olmasa daha iyi çünkü bu seferde aşağı taraf kocaman durur, balon etek gibi olur.. Balon etek olmayan balon etekte tuhaf durur ..
O benim iste. Bel ince basen genis. Ne yapacagız

O benim iste. Bel ince basen genis. Ne yapacagız
Angela nın attığı üstteki elbise modelini düşün göğüs kısmı ister straplez, ister askılı, istersen orjinali olabilir..
O modeller rahat inen kesimlerdir..
Bence senin fizik içi uygunu o

Ohooo kızına kadaaar.
Sokaktakiler iliğimi kemiğimi kuruttu valla, çok kalabalıklar. Yetiştiremiyorum mama falan. Artık kemik suyuna ekmek doğrayıp veriyorum çoğu zaman.
Bizim işyerinde var cinsi Akbaş
Yakınımızdaki kebapçıdan bazen kemik alıyoruz sağolsun ayırıyorlar
İsyerine gelen öğlen yemeğindende nasipleniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…