Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bizim işyerinde var cinsi Akbaş
Yakınımızdaki kebapçıdan bazen kemik alıyoruz sağolsun ayırıyorlar
İsyerine gelen öğlen yemeğindende nasipleniyor :)

Bi tane olsa ben onu baal kaymakla beslerim. 17 yetişkin beş yavru var. Benden başka da besleyen yok zavallıları.

Ay ne konuşmuşsunuuuzzz....
ladyamore hem eltişim hem çırağım, hele bir özetle bakalım. Ben yokken sen yapacaksın bu işi, bir bakalım nasıl yapıyorsun.

O zaman 2 Mayıs Pazartesi'den en taze başlıklarla karşınızdayım efenim.

Gün günaydınlaşmalar ve Ladyamore un dün geceden anlatmaya söz verdigi gece hayatından seçmelerle başladı. Krizi fırsata çevirmek isteyen tantanis S shot la ladyamore un eltişliğine darbe girişiminde bulundu ancak başarılı olamadı.

@_angela_ nın kocasının park sensöründe temassızlık var ben bi düzeltip geleyim diye ufukta kayboldugunu, 15 dk sürmesi planlanan tamirin 2 saatin sonunda taksicilerle omuz omuza bittigini öğrendik. Bebiş ve hormonların da verdigi yetkiye dayanarak kocaya gıcık olundugu gelen bilgiler arasında.

Bir yanda HanimKelesimiGetir tantanis e tüm anaçlıgıyla kızım doğru düzgün bi şeyler ye kahvaltı yapmadan gitme okula derken diğer yanda in vino veritas nın ve @_angela_ nın kocasının mühendis ruhu masaya yatırıldı.

nameaver in kızına mezuniyet elbisesi begendirme çilelerine tanık olduk.

marilyn monroe cephesinde tadilat işlerinde sona gelmenin haklı sevinç ve gururu yaşandı, kısmetse çarşambaya kurtuluyormuş bu çileden.

Aynı anda birden fazla üyenin apartmanlarının 10 gündür tadilatta oldugunu beyan etmeleriyle kısa süreli bi "Ne dönüyo bu İzmir'de, hepiniz mi komşusunuz olum?" panigi yaratsa da semtler tutmayınca konu tatlıya baglandı.

marilyn monroe nun evine bulaşık makinesi kurulumuna gelen abinin "tuz kullanmayın, hepsi bir arada deterjanlar yeterli" beyanı ev hanımlarını bilgi ve hünerlerini göstermek konusunda gaza getirdi. nameaver yetkili kaynaklardan aldıgı bilgiye göre en iyi deterjan jel deterjan derken @_angela_ kafayı sirkeyle bozdu.

Daha sonra Ladyamore mezuniyeti için elbise önerisi isteyerek gündemi ögle saatlerine geri döndürdü.

in vino veritas nın besledigi sokak hayvanları için mama ya da mama satın alacak gelir arayışında oldugunu ögrendik.

Benim gün içinde yetisebildiklerim bu kadar efenim. Yeni bi günde yeni özetlerle tekrar karsınızda olmak dilegiyle S shot

Ahahahaha sizin bu özetler öldürecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…