Viking al mikemmel kokuyorOrası öyle tabii de işte ben takıntılıyım. Mesela el bulaşık deterjanında da Piril falan kullanmam. Hep Fairy. Çamaşır makinesinde de hep Omo. Yumuşatıcı hep Vernel.
Diğerlerinde hep deterjan deterjan ya da kayganlık hissediyorum.
Annem de viking kullanıyor. Ama ben VernelciyimViking al mikemmel kokuyorvernel su gibi. Uçup gidiyor kokusu .
Bende yumoşcuyum hemşireYumuşatıcı olarak yumoş sensitive, beyaz olan güzel.. Öksürtmüyor..
fairy platinum bulaşık makinası da eldede kullanıyorum, ancak elde yıkama deterjanı olarak kullandığımda yne yarı yarıya elma sirkesi ile karıştırarak kullanıyorum,
Yine sirke
Hoş geldin DenasMirhabaaaaa
Ay benim sirke ile temizlik malzemelerim vardır, mutfak tezgahı içinBende yumoşcuyum hemşire
Sirkeyi sadece yeşilliklerde kullanıyorum
Ama evin yerlerini arap sabunu ile siliyorum
HoşbuldukHoş geldin Denas
Asayiş berkemal mi
İnşallah yolunda gidiyordur işler
Canını sıkarsa tehdit et eşini,Hoşbulduk
Yok ya şöyle böyle işte
HahahahaCanını sıkarsa tehdit et eşini,bdv de senin hakkında konu açarım de, kocam çok trip yapıyor diye
Ya ben de jel sevmiyom be Sep. Nedense kaygan kaygan hissediyorum.
Orası öyle tabii de işte ben takıntılıyım. Mesela el bulaşık deterjanında da Piril falan kullanmam. Hep Fairy. Çamaşır makinesinde de hep Omo. Yumuşatıcı hep Vernel.
Diğerlerinde hep deterjan deterjan ya da kayganlık hissediyorum.
Öneri olarak sirke öneriyorumin vino veritas marilyn monroe S shot Brunella Denas14__ nameaver (gerçi senin kızın derdi sana yetiyordur ablacım büyük ihtimal ama) mezuniyet elbisesi aranıyor ablalarım, canlarım, bebeklerim.
1.73 boylarında basenli bi arkadas oldugumu hatırlatıyor önerilerinizi bekliyorum.
Ben bu aralar 50 ve 60'ların kıyafetlerine taktımin vino veritas marilyn monroe S shot Brunella Denas14__ nameaver (gerçi senin kızın derdi sana yetiyordur ablacım büyük ihtimal ama) mezuniyet elbisesi aranıyor ablalarım, canlarım, bebeklerim.
1.73 boylarında basenli bi arkadas oldugumu hatırlatıyor önerilerinizi bekliyorum.
Mezuniyetiniz nerede olucak canım ?in vino veritas marilyn monroe S shot Brunella Denas14__ nameaver (gerçi senin kızın derdi sana yetiyordur ablacım büyük ihtimal ama) mezuniyet elbisesi aranıyor ablalarım, canlarım, bebeklerim.
Şık ve ünlü bi yerde, balo tarzı. Yani uzun olması lazım.Mezuniyetiniz nerede olucak canım ?
Ütülerin efendisi, son enginar bükücüm köstek olma destek ol beÖneri olarak sirke öneriyorum
Woowww ünlü biryer hmmmŞık ve ünlü bi yerde, balo tarzı. Yani uzun olması lazım.
Birkaç 10 yıl günümüze yaklaşsak olmaz mıBen bu aralar 50 ve 60'ların kıyafetlerine taktımBeni dinlersen Dita Von Teese gibi görünebilirsin
Kısa o ortamı kaldırmaz bence de. Uzun ama cok da süslü olmayan, ne bileym yaza uygun, zarif bi sey lazım. Lazım da lazım yani ama neredeeeWoowww ünlü biryer hmmm
Ben sevmiyorum kısa abiyeleri abiye dediğin uzun olur :)
Bu sene balık kesim modeller yine moda imiş ama, basen eğer sorun dersen model fikri olarak:Ütülerin efendisi, son enginar bükücüm köstek olma destek ol be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?