Yazamıyor.
biraz aksiyiz galiba yazamadığımız içinYazamıyor.
Bir de ankete oy verenler açık olsun falan demişsin. Ne meraklısınız arkadaşım insanların özelini görmeye öyle
Hee bizi eziklemeyemi geldin
Hee bizi eziklemeyemi geldin
biraz aksiyiz galiba yazamadığımız için
Nasıl bağışcı öylevallah ben parayla almadım bağış
Ayy shot azcık fakir ama gururlu takılHadi be abla be, güzel ablam benim be... bir pro üyelik parası be ablam...
Senin proluk türbe yeşili chess , shot ateş kırmızısı istiyor,bana kalsa siyah iyidir ince gösteriyorarkadaşlar ben proluğu paraynan almadıydım bi arkadaşımız ona bi yarışmamıydı neydi pro kazanmıştı kendi pro olduğundan o hakkını bana hediye etti öyle yani, ben de sizin gibi fakirim yanlış anlaşma olmasın
Kırmızı gecelik giyemiyorum, pro kırmızısı olayım. Onu da çok görme.Senin proluk türbe yeşili chess , shot ateş kırmızısı istiyor,bana kalsa siyah iyidir ince gösteriyor
Yok yav ne çok görecem yakışırKırmızı gecelik giyemiyorum, pro kırmızısı olayım. Onu da çok görme.
Ben geçen tatlıya girdim ne olduYok yav ne çok görecem yakışır
Yakın zamanda çorba yarışması var ona katıl
Şimdi burda şair yapmadığı izlenimini vermiş olabilir
Bu sefer de ben kaçırmışım. O değil de oral ne ağza almak mı ıyykk yazan bi üye vardı ya
Bence gayet ciddiydi yaŞimdi burda şair yapmadığı izlenimini vermiş olabilir
Sende proluk proluk diye ortalığı inletseydin seninde olurdu hemşireBen geçen tatlıya girdim ne oldu
Bir önceki yarışmaya kadar proluk ilk 3 e gireneydi.. Ama ben bahtsız bedevi girdim ya ilk 3 e değil, sadece 1. ye oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?