- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Hani şu benim kocam aldattı sizinki de aldatacak diyen abla vardı ya bu sabah onu diyorlar.
Nerde kız link verHeaa.
La mar (la mer gibi oluyo beyle deyince) sizin evde kalmanızın sebebini bdv'de buldum. Tahat kızlarla kimse evlenmezmiş, ondan evde kaldınız hepiniz.
Eski konu yav, sonraki mesajlar pek güzel ama. Şu sayfadaki son mesaja bak,Nerde kız link ver
Gördüm ve görmez olaydım. Sonra giderler kadın cinayeti haberlerinde lanetler, naletler kusarlar. Neden ki?Eski konu yav, sonraki mesajlar pek güzel ama. Şu sayfadaki son mesaja bak,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ssediyorum-yardim-eder-misiniz.924455/page-19
Gebelik testi al diyen üye cok yasasın geceme renk geldiEski konu yav, sonraki mesajlar pek güzel ama. Şu sayfadaki son mesaja bak,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ssediyorum-yardim-eder-misiniz.924455/page-19
Son mesajı ise simdi gördümEski konu yav, sonraki mesajlar pek güzel ama. Şu sayfadaki son mesaja bak,
Gördüm ve görmez olaydım. Sonra giderler kadın cinayeti haberlerinde lanetler, naletler kusarlar. Neden ki?
Kadın yerine kız demekten başlayabilirsin. Alınır.Son mesajı ise simdi gördümokul dedigin her zaman biter asıl önemli olan kocama ne dicem diyen kadına ne denir diye düsünüyorum düsünüyorum
Kadın mısın kız mısın belli değil tanta çık aradan.Kadın yerine kız demekten başlayabilirsin. Alınır.
İbne dersin alınır da s.ksen aldırmaz dedikleri bu oluyo galiba.Kadın yerine kız demekten başlayabilirsin. Alınır.
Ben bi kere laf arası kendime kadın dedim olay oldu sen kızsın kadın değil diye. Bişey de diyemedim.Kadın mısın kız mısın belli değil tanta çık aradan.
Ben bi kere laf arası kendime kadın dedim olay oldu sen kızsın kadın değil diye. Bişey de diyemedim.
Size bişey sormam gerek. Okula ziyarete gelen bir arkadaşımın fark edeceği kadar yoğun bir flörtleşme yaşadığım bir hocam var okulda. Başta kendi kendime mi kuruyorum acaba dedim ama adam ilgisini ciddi biçimde belli etti. Arada maillesiyorduk da ama okulun mail sistemi üzerinden Merhaba nasılsın diye başlayan mesafeli ama aynı zamanda yakın ilerleyen konuşmalar da oluyordu.
En son yemekhanede karşılaştık ve Merhaba tanti dedi ben Merhaba dedim arkadaşıma döndüm direkt olarak. Yüzüme bakakaldı adam. Sonra da uzak durmaya başladı benden haklı olarak. Sebepsiz yere tavırlı davrandim çünkü.
Şimdi benim bu adamı bir ateşleyesim varAma adam uzak duruyor hem öğrencisi olduğum için hem de dediğim gibi boş yere totomu döndüm adama. Sizce bir şey yapayım mı? Türkçe hocası bu arada, ordan mi yürüsem.
Aslında pek aklımda da yoktu ama bugun okulda görünce o adam seninle ilgileniyor mu neden öyle baktı diyen arkadaşım nasıl aranız diye sorarak herifcanı aklıma getirdi.
Ben de öyle düşünüyordum ama insanlık aklıma sokmakta ısrarlı. Adam da durup durup yemeğe çıkardığı için beni oluru var gibi düşündüm.Hocayla olmaz o işler. Bulaşma.
Adam kaç yaşında tanti? Bekar olduguna emin miyiz? Türkce demissin ama ilk sene her bölüme verilen Türkce dersinin hocası mı bu? Yani su anda dersine girmiyor senin.Yüzüme bakakaldi derken yan tarafında yemek yemeye başladık bi süre bizim tarafı dikizleyip sonra asla adeti olmadığı halde telefonuyla oynamaya başladı. Normalde sosyal medya bile kullanmaz, telefonu arama dışında kullanmadığını biliyorum.
Ben de öyle düşünüyordum ama insanlık aklıma sokmakta ısrarlı. Adam da durup durup yemeğe çıkardığı için beni oluru var gibi düşündüm.
Ihhhh.Ben bi kere laf arası kendime kadın dedim olay oldu sen kızsın kadın değil diye. Bişey de diyemedim.
Size bişey sormam gerek. Okula ziyarete gelen bir arkadaşımın fark edeceği kadar yoğun bir flörtleşme yaşadığım bir hocam var okulda. Başta kendi kendime mi kuruyorum acaba dedim ama adam ilgisini ciddi biçimde belli etti. Arada maillesiyorduk da ama okulun mail sistemi üzerinden Merhaba nasılsın diye başlayan mesafeli ama aynı zamanda yakın ilerleyen konuşmalar da oluyordu.
En son yemekhanede karşılaştık ve Merhaba tanti dedi ben Merhaba dedim arkadaşıma döndüm direkt olarak. Yüzüme bakakaldı adam. Sonra da uzak durmaya başladı benden haklı olarak. Sebepsiz yere tavırlı davrandim çünkü.
Şimdi benim bu adamı bir ateşleyesim varAma adam uzak duruyor hem öğrencisi olduğum için hem de dediğim gibi boş yere totomu döndüm adama. Sizce bir şey yapayım mı? Türkçe hocası bu arada, ordan mi yürüsem.
Aslında pek aklımda da yoktu ama bugun okulda görünce o adam seninle ilgileniyor mu neden öyle baktı diyen arkadaşım nasıl aranız diye sorarak herifcanı aklıma getirdi.
30 yaşında. Yaklaşık 8 yaş var yani aramızda.Adam kaç yaşında tanti? Bekar olduguna emin miyiz? Türkce demissin ama ilk sene her bölüme verilen Türkce dersinin hocası mı bu? Yani su anda dersine girmiyor senin.
Bi de hoca işi biraz sıkıntılı degil mi bebegim, ayrılıgı pis olur dedikodusu pis olur, yürüdügü ilk ögrencisi sen olmayabilirsin o hele tam rezalet olur
Ilkinde ödevim hakkında konusacaktik ama ödev konusunu yemekler gelmeden onun odasında halledip yemeğe inince tam iki saat sohbet ettik. Bana epey özel konulardan bahsetti. Ikincide bana ödev yapmam için verdiği kitabı teslim etmeye gittim yanındaki hocaya hocam biz yemeğe gidiyoruz dedi kalktı. Ben o gün çok yorgundum bi yarım saat yedik kalktık. Bir kez de o yemek yiyor du masasına davet etti bişeyler içtim ben de.Hocan seni neden yemeğe çıkarıyor?
Üniversite dahi olsa bir hocanın öğrencisiyle ilişki yaşaması yasak diye biliyorum, yanlış mı biliyorum???
Yaa ama adam çok tatlıı. Bir de bölüm hocam değil ordan da mı kurtarmaz :))Ihhhh.
Hoca-öğrenci hiç sevdiğim bir kombinasyon değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?