Olabilir demek ki ağzının tadını bilmiyormuşBence gayet ciddiydi ya
Ne biliyim, fakır fakur ama gururlu takıldım hepSende proluk proluk diye ortalığı inletseydin seninde olurdu hemşire
Ben nikini kırmızı kalemle boyarım üzülmeNe biliyim, fakur ama gururlu takıldım hep
Teşekkür ederim hemşireBen nikini kırmızı kalemle boyarım üzülme
Şimdi konuyla pek manidar emoji olmuş seninki
Şimdi konuyla pek manidar emoji olmuş seninki
Yok fak fuk fon bize anca bu yakışırAy yine buraları hep fan fin fon olmuş
Yani kocası FatihmiymişAyy bide kocasıyla karada gemi yürüten vardı
Kocalarınız hep kadınlara bakıyor heheyy siz ayakta uyuyun diye kamu spotu verdi.Bu engin bilgiyle aydınlanıpYani kocası Fatihmiymiş
Bu gün bdv de ki şu meymenetsiz adam videosu koyan ablaysa aman ha, onun aklına uymayın aydınlanmayı erteleyinKocalarınız hep kadınlara bakıyor heheyy siz ayakta uyuyun diye kamu spotu verdi.Bu engin bilgiyle aydınlanıpin vino veritas yla kocaları boşamaya karar verdik bizde
Ahhh be nasıl kaçırdım ben bunu konuyu S shot ya.
Daha "Oral ne be" diyen üyeye "dünya önce bir gaz ve toz bulutuydu"dan baslayarak konuyu derinlemesine açıklıcaktım, yazık yavrum o kıtalar ayrılır ayrılmaz magarasına cekilmis pek haberi olamamıs son gelişmelerden.
"Iyy agıza alma mı igreeenc" diyen arkadaşa kimseyi zorla fuhus batagına sürüklemedigimizi söylicektim, sen canın nereye istiyosa oraya al kendi tabirinle diyecektim
Diyemedim ya la
Kocalarınız hep kadınlara bakıyor heheyy siz ayakta uyuyun diye kamu spotu verdi.Bu engin bilgiyle aydınlanıpin vino veritas yla kocaları boşamaya karar verdik bizde
Hani şu benim kocam aldattı sizinki de aldatacak diyen abla vardı ya bu sabah onu diyorlar.Ne olmiiiş. Ben konudan uzak kaldım biri özet geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?