Bence çaydanlık yardım almalı. Ya da hiç uğraşma boşan canımYa o değil de çok alakasız bir şey söyleyeceğim.
Çaydanlığımı çizmişim, temizlerken
Anam bunu boşasam öteki de aynı b.k olacakBence çaydanlık yardım almalı. Ya da hiç uğraşma boşan canım
Öküzcan artık nasıl giriyorsanNe bileyim, şu teller var ya onlarla girişiyorum işte
Heh ondan işteBen de cifin şu çelik yüzeyler için olan spreyinden kullanıyorum ama bulamadım bugünÇok dertliyim, o benim en iyi arkadaşım
Amway şu Avon gibi dağıtılan şeydi di mi, kullanmadım ben hiç
Canım ama hatayı kendinde ara bence biraz. Bana da telle girişsen ben de çizilirim yani.Anam bunu boşasam öteki de aynı b.k olacak
Yok ama kırmızı sünger denedimCanım ama hatayı kendinde ara bence biraz. Bana da telle girişsen ben de çizilirim yani.Her şeyi çaydanlıktan beklememek lazım. Daha nazik yaklaş çaydanlığa, kırmızı geceliği denedin mi
Ahahahahahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...kirmadan-soyleyebilirim.924726/#post-46338316
Yine daldım birazdan taşlancam. Gelin izleyin eğlenirsiniz.
Yok ama kırmızı sünger denedim
AhahahahaDümdük yazmışsın
Eline koluna sağlık, çok da iyi yapmışsın çok da güzel yapmışsın.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kirmadan-soyleyebilirim.924726/#post-46338316
Yine daldım birazdan taşlancam. Gelin izleyin eğlenirsiniz.
Ben bunu yemeye kiyamam.
Meyve hastası biri olarak ben hemencecik Dalarım bunaBen bunu yemeye kiyamam.
Ben işin görsel boyutundayım.Meyve hastası biri olarak ben hemencecik Dalarım buna
Tek değilsin ben de sinirleniyorum.Ben niye böyle şeylere bu kadar sinirleniyorum acaba?
Daha nazik yaklaş çaydanlığa, kırmızı geceliği denedin mi
Ben işin görsel boyutundayım.Süper görünüyor gerçekten.
En son ne zaman canım istedi diye meyve yedim bilmiyorum. Bizimki mecburi bir ilişki genelde.
Kumaşına bağlıKızlar hazır temizlik konuşuluyorken.
Kanepeleri ne ile temizliyorsunuz.
Yalnız o macunu kullanırken dikkat etmek lazım, tırnakları sapsarı yapıyor eldiven kullanmayıncaHeh ondan işte
Dağıtımını yapan vardır illa
Cif çok kalıntı bırakıyor diye kullanmadım hiç
Bu macunla tencereleri falanda ovuyorsun yeni gibi duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?