- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
30 yaşında. Yaklaşık 8 yaş var yani aramızda.
Sanmıyorum öyle herkese inci boncuk dağıtacağını pek sevilen bir hoca değildir kendileri. Evet ilk yıl verilen türkçe dersi ama bizde normal derslerden daha yoğun işleniyor o ders. Ben bu adamdan pek hoşlaştıgım için birinci sınıfın ikinci döneminde başkasından aldığım kısmı bu dönemin başında tekrar ondan aldım. Iletişim bu sebepten epey ilerledi.
Ilkinde ödevim hakkında konusacaktik ama ödev konusunu yemekler gelmeden onun odasında halledip yemeğe inince tam iki saat sohbet ettik. Bana epey özel konulardan bahsetti. Ikincide bana ödev yapmam için verdiği kitabı teslim etmeye gittim yanındaki hocaya hocam biz yemeğe gidiyoruz dedi kalktı. Ben o gün çok yorgundum bi yarım saat yedik kalktık. Bir kez de o yemek yiyor du masasına davet etti bişeyler içtim ben de.
Değil saniyorum çünkü bu yaz asistanla sınıftan bir kızın nişanı olacak.
Dışarısı tatlı adam dolu tanti. Hiç etik değil, hoca ve öğrenci. Fark etmez bölüm hocan olmaması, illa ki senin dersine giren bir hoca arkadaşı vardır.Yaa ama adam çok tatlıı. Bir de bölüm hocam değil ordan da mı kurtarmaz :))
Peki o zaman uzak durdum. Bu şansımı denemek istemiştim olmadı.Ben hoşlaşmadım durumdan. Örümcek hislerim karşı çıkıyor.
Aslında yok. Bundan eminim çünkü birlikte bizim bölümün dedikodusunu yaptık.Dışarısı tatlı adam dolu tanti. Hiç etik değil, hoca ve öğrenci. Fark etmez bölüm hocan olmaması, illa ki senin dersine giren bir hoca arkadaşı vardır.
Tanticigim sen bilirsin tabi ki kendin için en dogrusunu. Benim gördügüm hikayelerin sonu pek iyi bitmiyor bu konuda.30 yaşında. Yaklaşık 8 yaş var yani aramızda.
Sanmıyorum öyle herkese inci boncuk dağıtacağını pek sevilen bir hoca değildir kendileri. Evet ilk yıl verilen türkçe dersi ama bizde normal derslerden daha yoğun işleniyor o ders. Ben bu adamdan pek hoşlaştıgım için birinci sınıfın ikinci döneminde başkasından aldığım kısmı bu dönemin başında tekrar ondan aldım. Iletişim bu sebepten epey ilerledi.
Ilkinde ödevim hakkında konusacaktik ama ödev konusunu yemekler gelmeden onun odasında halledip yemeğe inince tam iki saat sohbet ettik. Bana epey özel konulardan bahsetti. Ikincide bana ödev yapmam için verdiği kitabı teslim etmeye gittim yanındaki hocaya hocam biz yemeğe gidiyoruz dedi kalktı. Ben o gün çok yorgundum bi yarım saat yedik kalktık. Bir kez de o yemek yiyor du masasına davet etti bişeyler içtim ben de.
Değil saniyorum çünkü bu yaz asistanla sınıftan bir kızın nişanı olacak.
Tamam sizi dinliyor ve uzak duruyorum.Tanticigim sen bilirsin tabi ki kendin için en dogrusunu. Benim gördügüm hikayelerin sonu pek iyi bitmiyor bu konuda.
Hem yaş olarak hem ögretmen-ögrenci iliskisinde konum olarak seni manipüle etmeye çok müsait bi kere.
Dedigim gibi ögrenciler arasında dedikodusu çok pis olur bu işin, üzülür yıpranırsın. Hele de istedigin gibi gitmez de sık kavga eder ya da ayrılırsanız senin icin gercekten zor olur.
Hocanın başı da derde girebilir. Hocaya kin güden bi ögrenciye ya da akademisyene bakar bu kıza iltimas geçti, ögrencisiyken yemeklere götürürdü, ögrencileriyle düsüp kalkıyo vs. iddialarında adının geçmesi.
Hiç bulasma bu işe derim ben
Adam okuldan ayrılsın diye dua etcem.Bulaşma kuzum. Son sene olsa tamam derdim ama daha uzun seneler var önünde.
Yürü be koçum diyemedik kusura bakma ama gerçekten sana yakışan, seni mutlu edecek olan bu değil, bu değil bu hiç değil tantişim.Tamam sizi dinliyor ve uzak duruyorum.
Teşekkür ettim hepinize.
Of gaz bekliyordum ben. Normalde yaa niye öyle diyorsunuz diye diretirdim ama çok da aklımda değilmiş demek ki. Sadece sohbeti cidden eğlenceli bir adam. Makale yazabilmek için izlediği ergen dizisini anlatırken bile eğlenceliydi.Yürü be koçum diyemedik kusura bakma ama gerçekten sana yakışan, seni mutlu edecek olan bu değil, bu değil bu hiç değil tantişim.
Off nasıl bir domestiklik bu ya. Kız orada hocasıyla olan imkansız aşkını anlatıyor, bizimki çaydanlığımı çizdim diyorYa o değil de çok alakasız bir şey söyleyeceğim.
Çaydanlığımı çizmişim, temizlerken
Lan öyle demeOff nasıl bir domestiklik bu ya. Kız orada hocasıyla olan imkansız aşkını anlatıyor, bizimki çaydanlığımı çizdim diyor
Mühim olan kestaneler çizilmesin be mar, ne diyeyim
Her sene çiziyorsan sorun çaydanlıkta değil sende. Napıyorsun zımparayla mı temizliyorsunLan öyle demeÇok önemli yeni almıştım bu çaydanlığı. Ullan insan her sene çaydanlık mı atar. Hep çiziyorum Bence ben tencere çaydanlık falan temizlemeyi bilmiyorum
Ne bileyim, şu teller var ya onlarla girişiyorum işteHer sene çiziyorsan sorun çaydanlıkta değil sende. Napıyorsun zımparayla mı temizliyorsun
Bir markanın çelik macunu var onla temizle cillop gibi yapıyorNe bileyim, şu teller var ya onlarla girişiyorum işte
Ne bileyim, şu teller var ya onlarla girişiyorum işte
Telle temizleyecek kadar nasıl kirletiyorsun çaydanlığı?Ne bileyim, şu teller var ya onlarla girişiyorum işte
Hangi marka o?Bir markanın çelik macunu var onla temizle cillop gibi yapıyor
Ben haftada bir çaydanlık tencere ovarım ya. Temizlenmiyormuş gibi geliyor bana. Hani böyle kenarları bazen turuncumsu leke oluyor ya, o lekeden nefret ederim, o yüzden de olmasın diye hep ovarım.Çaydanlık ne kadar kirlenebilir be mar? Telle ne yapıyorsun.
Sana püf noktası vereyim. Dışını deterjan ya da parlatıcı döküp plastik poşetle ovarsan parlar, tele gerek yok.
AmwayHangi marka o?
Ben haftada bir çaydanlık tencere ovarım ya. Temizlenmiyormuş gibi geliyor bana. Hani böyle kenarları bazen turuncumsu leke oluyor ya, o lekeden nefret ederim, o yüzden de olmasın diye hep ovarım.
Ben de cifin şu çelik yüzeyler için olan spreyinden kullanıyorum ama bulamadım bugünAmway
Normalde hiç bir ürününü kullanmam
Bir bu macun birde leke çıkarıcı spreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?