Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben hoşlaşmadım durumdan. Örümcek hislerim karşı çıkıyor.

Ben hoşlaşmadım durumdan. Örümcek hislerim karşı çıkıyor.
Peki o zaman uzak durdum. Bu şansımı denemek istemiştim olmadı.

Dışarısı tatlı adam dolu tanti. Hiç etik değil, hoca ve öğrenci. Fark etmez bölüm hocan olmaması, illa ki senin dersine giren bir hoca arkadaşı vardır.
Aslında yok. Bundan eminim çünkü birlikte bizim bölümün dedikodusunu yaptık.

Ama etik değil madem ben de birimiz okuldan ayrılana kadar bekler sonra bir denerim.

Tanticigim sen bilirsin tabi ki kendin için en dogrusunu. Benim gördügüm hikayelerin sonu pek iyi bitmiyor bu konuda.

Hem yaş olarak hem ögretmen-ögrenci iliskisinde konum olarak seni manipüle etmeye çok müsait bi kere.

Dedigim gibi ögrenciler arasında dedikodusu çok pis olur bu işin, üzülür yıpranırsın. Hele de istedigin gibi gitmez de sık kavga eder ya da ayrılırsanız senin icin gercekten zor olur.

Hocanın başı da derde girebilir. Hocaya kin güden bi ögrenciye ya da akademisyene bakar bu kıza iltimas geçti, ögrencisiyken yemeklere götürürdü, ögrencileriyle düsüp kalkıyo vs. iddialarında adının geçmesi.

Hiç bulasma bu işe derim ben

Tamam sizi dinliyor ve uzak duruyorum.

Teşekkür ettim hepinize.

Yürü be koçum diyemedik kusura bakma ama gerçekten sana yakışan, seni mutlu edecek olan bu değil, bu değil bu hiç değil tantişim.
Of gaz bekliyordum ben. Normalde yaa niye öyle diyorsunuz diye diretirdim ama çok da aklımda değilmiş demek ki. Sadece sohbeti cidden eğlenceli bir adam. Makale yazabilmek için izlediği ergen dizisini anlatırken bile eğlenceliydi.

Ya o değil de çok alakasız bir şey söyleyeceğim.
Çaydanlığımı çizmişim, temizlerken
Off nasıl bir domestiklik bu ya. Kız orada hocasıyla olan imkansız aşkını anlatıyor, bizimki çaydanlığımı çizdim diyor
Mühim olan kestaneler çizilmesin be mar, ne diyeyim

Off nasıl bir domestiklik bu ya. Kız orada hocasıyla olan imkansız aşkını anlatıyor, bizimki çaydanlığımı çizdim diyor
Mühim olan kestaneler çizilmesin be mar, ne diyeyim
Lan öyle deme Çok önemli yeni almıştım bu çaydanlığı. Ullan insan her sene çaydanlık mı atar. Hep çiziyorum Bence ben tencere çaydanlık falan temizlemeyi bilmiyorum

Lan öyle deme Çok önemli yeni almıştım bu çaydanlığı. Ullan insan her sene çaydanlık mı atar. Hep çiziyorum Bence ben tencere çaydanlık falan temizlemeyi bilmiyorum
Her sene çiziyorsan sorun çaydanlıkta değil sende. Napıyorsun zımparayla mı temizliyorsun

Bir markanın çelik macunu var onla temizle cillop gibi yapıyor
Hangi marka o?

Çaydanlık ne kadar kirlenebilir be mar? Telle ne yapıyorsun.

Sana püf noktası vereyim. Dışını deterjan ya da parlatıcı döküp plastik poşetle ovarsan parlar, tele gerek yok.
Ben haftada bir çaydanlık tencere ovarım ya. Temizlenmiyormuş gibi geliyor bana. Hani böyle kenarları bazen turuncumsu leke oluyor ya, o lekeden nefret ederim, o yüzden de olmasın diye hep ovarım.

Hangi marka o?

Ben haftada bir çaydanlık tencere ovarım ya. Temizlenmiyormuş gibi geliyor bana. Hani böyle kenarları bazen turuncumsu leke oluyor ya, o lekeden nefret ederim, o yüzden de olmasın diye hep ovarım.
Amway
Normalde hiç bir ürününü kullanmam
Bir bu macun birde leke çıkarıcı spreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…