- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Sağolasın. Sayende içime sine sine yediriyorum çocuklara :)Güzel dimi, ben de pek seviyorum onu. Afiyet olsun minnaka, yarasın.
Marka alalım.Güzel dimi, ben de pek seviyorum onu. Afiyet olsun minnaka, yarasın.
Marka alalım.
Bir de sen Ayçiçek yağı kullanıyon mu
Heh ben de sokmuyorum da herkes aaaa zeytinyağı yetmez, diyor, dedim acaba ben de mi sorun. Ben salça ve ayçiçek yağı ağzıma sürmüyorum, normalde ama garip geliyor milleteAyçiçek yağı ne olom. Eve sokmam.
Kristalin iki çeşidi var. Bir yeşil etiketli "yumuşak doğal lezzet" bir de bordo etiketli "doygun lezzet"... İlkini yemeklere ikincisini salatalara kullanıyorum ben.
Heh ben de sokmuyorum da herkes aaaa zeytinyağı yetmez, diyor, dedim acaba ben de mi sorun. Ben salça ve ayçiçek yağı ağzıma sürmüyorum, normalde ama garip geliyor millete
Hmmm kristali çok methediyorlar, ben de bir deniyeyim.
Aaaa salça çok zararlı ben ya şişe domatesi ya da rendelenmiş domateslerden kullanıyorum. Ağzıma sürmem salça, katkı maddesi ayrı, şekeri ayrı.Salça yenmez mi la. Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı demiş atalarımız.
Kristali dene pişman olmazsın. Fabrikasını gezdim ben, pırıl pırıl.
Ufak bir şişe fındık yağı bulunduruyorum evde kızartmalar için. Son zamanlarda kızartma da yapmıyorum gerçi, öyle duruyor. Kızartmayı da fırında zeytinyağı ile yapmaya başladım. Genelde tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum.
Aaaa salça çok zararlı ben ya şişe domatesi ya da rendelenmiş domateslerden kullanıyorum. Ağzıma sürmem salça, katkı maddesi ayrı, şekeri ayrı.
Ben normalde köyden 20 kilo zeytin yağı alıyorum ama ay çiçek yağı kullanmadığım için yetmiyor, annemlere de bölüyorum tabii sırf bana değil.
Ondan ek yağ alıyorum ama marka bakıyorum, normalde tariş alıyorum ama son aldığımda acı bir tat geldi ağzıma, gerçi grip ilacı kullanıyorum, ondan da olabilir, ama marka bakıyorum hafif hafif.
Yok ben Antepten azıcık acı biber-domates salçası getirtiriyorum sadece kahvaltı için. Onun dışında yemeğe asla salça koymuyorum.Biz antepten ya da mersinden alıyoruz biber salçasını. Domatesi de akhisardaki köydekiler gönderiyor. Katkısız olduğunu düşünüyorum çünkü tuz koydurmadığımız için küfleniyor sık sık. Salçasız yemek yapamam ben. Domates de koysam salça koymam lazım kaşığın ucuyla. O salça tadı gelecek arkadaş. Ekmeğe sürüp yiyorum, o derece.
Yok ben Antepten azıcık acı biber-domates salçası getirtiriyorum sadece kahvaltı için. Onun dışında yemeğe asla salça koymuyorum.
Fındık yağında yapılan kızartma aşırı lezzetli oluyor da meret çok pahalıSalça yenmez mi la. Kadının kalçalısı yemeğin salçalısı demiş atalarımız.
Kristali dene pişman olmazsın. Fabrikasını gezdim ben, pırıl pırıl.
Ufak bir şişe fındık yağı bulunduruyorum evde kızartmalar için. Son zamanlarda kızartma da yapmıyorum gerçi, öyle duruyor. Kızartmayı da fırında zeytinyağı ile yapmaya başladım. Genelde tereyağı ve zeytinyağı kullanıyorum.
Olm ben salçayı çiğ bile yiyorum. Hele ekmeğe sürerek, oh, mis.
Fındık yağında yapılan kızartma aşırı lezzetli oluyor da meret çok pahalı
Yani salça konacak yemek var, domates konacak yemek varAdamım beee... Salça yenmez mi, dimi ama.
Finduk pahalı akıllımHe ya niye o kadar pahalı ki o.
Vayyy hamarata bakYani salça konacak yemek var, domates konacak yemek var
bu arada ucuz şarap buldum kızlar hemide ödüllü, köpek öldüren değil ha, sadece karfurda satılıyomuş premiyum olanı daha iyi tabii
Neymiş o neymiiişş? Çabuk söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?