Chess kibleyen olmaz, biz bizeyiz burada. Tabii sinsirellalar halen takipte değilseay yazsam kibleyen çıkar mı ki, burası benim çöplüğümde değil kendimi rahat hissetmirim
neyse risk alayımsava diye bişey canım ama sava premiyum daha güzel, biri 13 biri 17 lira bedeve
Ben de Turasan'ı öneririm. 28 TL falan, ben ki beyaz şaraptan hiç hazzetmem, bizzat gidip Muscat aldım. Kırmızıları da güzel, denenebilir.ay yazsam kibleyen çıkar mı ki, burası benim çöplüğümde değil kendimi rahat hissetmirim
neyse risk alayımsava diye bişey canım ama sava premiyum daha güzel, biri 13 biri 17 lira bedeve
Chess kibleyen olmaz, biz bizeyiz burada. Tabii sinsirellalar halen takipte değilse
Ben de Turasan'ı öneririm. 28 TL falan, ben ki beyaz şaraptan hiç hazzetmem, bizzat gidip Muscat aldım. Kırmızıları da güzel, denenebilir.
Marketlerde yok bildiğim kadarıyla, satış noktasına gitmek lazım.
Ne iltihabı gıııBiz anadaaan böyyylee gööördüüük
La benim koltuk altım yine iltihaplandı sanırım. Solum kalkmıyor ağrıdan. Bıktım bıktııım...
Ben de Turasan'ı öneririm. 28 TL falan, ben ki beyaz şaraptan hiç hazzetmem, bizzat gidip Muscat aldım. Kırmızıları da güzel, denenebilir.
Marketlerde yok bildiğim kadarıyla, satış noktasına gitmek lazım.
ay yazsam kibleyen çıkar mı ki, burası benim çöplüğümde değil kendimi rahat hissetmirim
Ne iltihabı gııı
Ayyy kıyamam sana.İyimiş fiyatlar. Cumartesiyi alıyoruz o fiyata. Bagayım ben buna.
Yav her yaz aynı şeyi yaşıyorum. Ter bezlerim mi ne bişey iltihaplanıyor. Her yaz bi operasyon alıyorlar onu ordan. Çok aciyo laaan.
ye gerçi kiblencek bişey yokta işte bi kere jager dedim diye kiblendim bişey olmadı, allahtan müdürde alkolik
Ya bende şarap şişesi açtım mı biter, sevmem açılmış şarabı geri koymayı, nadirdir. Ama işte beyaz sevmiyorum ya, hazır sevdiğim beyaz bulmuşken aldım. Yoksa kırmızıda ben de genelde 30 lira vermiyorum :)ben de kırmızıcıyım canım 28 çok be, çok içiyom ben
belki misafirlik falan alırım aklımda olsun
İyimiş fiyatlar. Cumartesiyi alıyoruz o fiyata. Bagayım ben buna.
Yav her yaz aynı şeyi yaşıyorum. Ter bezlerim mi ne bişey iltihaplanıyor. Her yaz bi operasyon alıyorlar onu ordan. Çok aciyo laaan.
İşte hep gençlere kötü örnek oluyorsun chess, ondan bunlar. Ayran iç ayran.
Ya bende şarap şişesi açtım mı biter, sevmem açılmış şarabı geri koymayı, nadirdir. Ama işte beyaz sevmiyorum ya, hazır sevdiğim beyaz bulmuşken aldım. Yoksa kırmızıda ben de genelde 30 lira vermiyorum :)
preminyum olan trioya benziyo belkide odur
o da 22 lira falan trio yani mark and spencerda 40 euro ya mı ne satılıyo demişimdir belki, bu söylediklerimin üçüde ödüllü
Yoksa ben alkolü ağzıma sürmezdim. Burada senden vedimi şekerim mesela seni bu hale ben getirdim, chess gibi olma
Avanos da şarap üretiliyor. Yollıyım mı size denemelik?
Turasan zaten Kapadokya şarabıAvanos da şarap üretiliyor. Yollıyım mı size denemelik?
Hiç ya. Deynep gelse de hepinizi kibleseTurasan zaten Kapadokya şarabı
Yollama bunlaaaar pis, bunlaaaar alkolik, bunlaaaar utanmadan içki tüketip bir de burada yazıyor.
Turasan zaten Kapadokya şarabı
Yollama bunlaaaar pis, bunlaaaar alkolik, bunlaaaar utanmadan içki tüketip bir de burada yazıyor.
Azcık tadına bakmıştık.abimle gezmeye gittiğimizde. Çok değişikti tadı . Lezzetliydi. Ama yapılmış bilmem kaç yıldır o küçük mağara gibi evlerde bekletiyormış. Çok pahalıda değildi.Yollasana bi varil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?