Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

ay yazsam kibleyen çıkar mı ki, burası benim çöplüğümde değil kendimi rahat hissetmirim

neyse risk alayım sava diye bişey canım ama sava premiyum daha güzel, biri 13 biri 17 lira bedeve
Chess kibleyen olmaz, biz bizeyiz burada. Tabii sinsirellalar halen takipte değilse

ay yazsam kibleyen çıkar mı ki, burası benim çöplüğümde değil kendimi rahat hissetmirim

neyse risk alayım sava diye bişey canım ama sava premiyum daha güzel, biri 13 biri 17 lira bedeve
Ben de Turasan'ı öneririm. 28 TL falan, ben ki beyaz şaraptan hiç hazzetmem, bizzat gidip Muscat aldım. Kırmızıları da güzel, denenebilir.
Marketlerde yok bildiğim kadarıyla, satış noktasına gitmek lazım.

ben de kırmızıcıyım canım 28 çok be, çok içiyom ben

belki misafirlik falan alırım aklımda olsun

yani sen zenginsen bilemicem tabii, kime göre neye göre pahalı

İyimiş fiyatlar. Cumartesiyi alıyoruz o fiyata. Bagayım ben buna.

Ne iltihabı gııı

Yav her yaz aynı şeyi yaşıyorum. Ter bezlerim mi ne bişey iltihaplanıyor. Her yaz bi operasyon alıyorlar onu ordan. Çok aciyo laaan.

ye gerçi kiblencek bişey yokta işte bi kere jager dedim diye kiblendim bişey olmadı, allahtan müdürde alkolik
İşte hep gençlere kötü örnek oluyorsun chess, ondan bunlar. Ayran iç ayran.

ben de kırmızıcıyım canım 28 çok be, çok içiyom ben

belki misafirlik falan alırım aklımda olsun
Ya bende şarap şişesi açtım mı biter, sevmem açılmış şarabı geri koymayı, nadirdir. Ama işte beyaz sevmiyorum ya, hazır sevdiğim beyaz bulmuşken aldım. Yoksa kırmızıda ben de genelde 30 lira vermiyorum :)

İyimiş fiyatlar. Cumartesiyi alıyoruz o fiyata. Bagayım ben buna.

Yav her yaz aynı şeyi yaşıyorum. Ter bezlerim mi ne bişey iltihaplanıyor. Her yaz bi operasyon alıyorlar onu ordan. Çok aciyo laaan.

preminyum olan trioya benziyo belkide odur
o da 22 lira falan trio yani mark and spencerda 40 euro ya mı ne satılıyo demişimdir belki, bu söylediklerimin üçüde ödüllü

dimi şekerim mesela seni bu hale ben getirdim, chess gibi olma

preminyum olan trioya benziyo belkide odur
o da 22 lira falan trio yani mark and spencerda 40 euro ya mı ne satılıyo demişimdir belki, bu söylediklerimin üçüde ödüllü

Şarapçı gadın...

Foçada şarap üreten bir mekan bulduk. Ödüllü falan değil ama şahane şarap yapıyor adamlar. Butik bir işletme. Bu aralar oraya dadanmıştık. Dur carrefour bulayım ben.

Turasan zaten Kapadokya şarabı
Yollama bunlaaaar pis, bunlaaaar alkolik, bunlaaaar utanmadan içki tüketip bir de burada yazıyor.

La shot insanı biz gençkene ege ünide ziraatçiler şarap yapardı. Ama ne şarap. Beş ltlik su şişesi götürürdük doldururlardı bugünün 10 lirası gibi bi paraya. Sonra ağaç altı bi yer bul gömül şaraba. Bir de güzel kafa yapardı ki... Alkolikliğim teee o zamandan gelir. Beni tedavi ettirin.

Yollasana bi varil..
Azcık tadına bakmıştık.abimle gezmeye gittiğimizde. Çok değişikti tadı . Lezzetliydi. Ama yapılmış bilmem kaç yıldır o küçük mağara gibi evlerde bekletiyormış. Çok pahalıda değildi.

Bu taraflara gelsene kocanla gezmeye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…