İşte çocukluktan başlayan alkolizm insanı böyle yapıyor.La shot insanı biz gençkene ege ünide ziraatçiler şarap yapardı. Ama ne şarap. Beş ltlik su şişesi götürürdük doldururlardı bugünün 10 lirası gibi bi paraya. Sonra ağaç altı bi yer bul gömül şaraba. Bir de güzel kafa yapardı ki... Alkolikliğim teee o zamandan gelir. Beni tedavi ettirin.
Zaten yanlışıkla pro olmuş pek havalı buaralar
Foça'nın neresinde? Pzt gidiyorum foçaya, bakayım bir. Eski mi ama? Eski Foçaysa geçmem zor olabilir.Şarapçı gadın...
Foçada şarap üreten bir mekan bulduk. Ödüllü falan değil ama şahane şarap yapıyor adamlar. Butik bir işletme. Bu aralar oraya dadanmıştık. Dur carrefour bulayım ben.
Foça'nın neresinde? Pzt gidiyorum foçaya, bakayım bir. Eski mi ama? Eski Foçaysa geçmem zor olabilir.
Taşköy restoranı biliyorum, hiç gitmedim ama önünden çok geçmişimdir, bakayım bi.Eski foça yolu üzerinde taşköy restoran var. İşte onun arkasında bir adet şarap imalathanesi bir de zeytinyağı imalathanesi var. Sevimli bir yer bence git gör. Kahvaltısı da et yemekleri de on numara.
Tek tek kiblemek lazım bunları denascığım. Forumu kirletiyorlar.Zaten yanlışıkla pro olmuş pek havalı buaralarpis fakirler diye girer pis alkolikler diye çıkar çağarıyımmı ha çağarıyımmı
Sen onlara benzeme tamam mı şeker kız ol.Tek tek kiblemek lazım bunları denascığım. Forumu kirletiyorlar.
Ben hepinizi kibledim. Aranızda mention atıp beni muhabbet dışı bırakmanın cezası işte. Çürüyün mapus damlarında pis alkolikler.
Uyar mıyım hiç?Sen onlara benzeme tamam mı şeker kız ol.
Menşın ne la Türkçe konuş. Sen seversin Türk diliniBen hepinizi kibledim. Aranızda mention atıp beni muhabbet dışı bırakmanın cezası işte. Çürüyün mapus damlarında pis alkolikler.
Aferin gece sütünü iç rüyanda şirinleri gör.Uyar mıyım hiç?
Menşın ne la Türkçe konuş. Sen seversin Türk dilini
Karnıyarık yaptım şimdi mi fırına versem yoksa akşam yemeği saatini mi beklesemHofff, çok sıkıcı bugün buralar. Biriniz bdvye ekşınlı konu açsanıza.
Karnıyarık yaptım şimdi mi fırına versem yoksa akşam yemeği saatini mi beklesem
İstersen ankette açabilirim
Ay bayılırım.Karnıyarık yaptım şimdi mi fırına versem yoksa akşam yemeği saatini mi beklesem
İstersen ankette açabilirim
Ay bişi oldu muSen de çok sıkıcısın.
Ben bile daha hareketliyim, elimde vernik spreyi patladı az önce. Kendimi vernikledim.
Yanar dönerli hatun olmuşsun işte fenamıSen de çok sıkıcısın.
Ben bile daha hareketliyim, elimde vernik spreyi patladı az önce. Kendimi vernikledim.
Yanar dönerli hatun olmuşsun işte fenamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?