Memiklerin kaç bedenDi mi?Zaten Türkiye'de de bulamadım netten.
Keşke öyle olsa benim memiklerdeBeybi o kadınların tamamının ortak özelliği minik memeleri olması.
Ay benimkileri özellikle İzmir yazında kesip atasım geliyor.Keşke öyle olsa benim memiklerdene güzl herşeyi rahat rahat giyiyorlar silikon taktıranlara inananmıyyyoorrrumm tabi onlar gibide zayıf olmaz lazım
AynenKeşke öyle olsa benim memiklerdene güzl herşeyi rahat rahat giyiyorlar silikon taktıranlara inananmıyyyoorrrumm tabi onlar gibide zayıf olmaz lazım
Memikler kesilir mi hiç? Benim en sevdiğim parçam vallaAy benimkileri özellikle İzmir yazında kesip atasım geliyor.
Sorma bazen eşime diyorum aha tutup kesicem şimdi dibindenAy benimkileri özellikle İzmir yazında kesip atasım geliyor.
90C ayıptır söylemesi.Memiklerin kaç beden
Çok hoş duruyor ama ya dantelli değilde düz olanlara bayıldım.
En büyük sermayem onlar benim kızımMemikler kesilir mi hiç? Benim en sevdiğim parçam valla
Maaşallah .90C ayıptır söylemesi.
Doksanı sende kalsın c'yi bana virsene...90C ayıptır söylemesi.
Benim de bir adet B'sinden var o arkadaşın.90C ayıptır söylemesi.
Türk işi reset yap, kapat açHatunlar
Mesaj yazarken harflere dokundukça titreşim çıkıyor bir türlü kapatamadım ayarlar da falan yok nerden olur acep..
Sony telefonum
Hatunlar
Mesaj yazarken harflere dokundukça titreşim çıkıyor bir türlü kapatamadım ayarlar da falan yok nerden olur acep..
Sony telefonum
Yani ben de seviyorum da arada bir de sevmiyorumMemikler kesilir mi hiç? Benim en sevdiğim parçam valla
Aynen bazen kesesim geliyor, sonra onlar bebeklerim moduna geçiyorumSorma bazen eşime diyorum aha tutup kesicem şimdi dibinden
Ahahaha memelerim küçülmesin benimHadi kızlar ordaki kızlar gibi zapzayıf olalım kemiklerimiz sayılsın memiktolarda küçülür
Zayıflayıncada sarkıyor,Yani ben de seviyorum da arada bir de sevmiyorum
Aynen bazen kesesim geliyor, sonra onlar bebeklerim moduna geçiyorum
Ahahaha memelerim küçülmesin benimAma zayıflayak bibi, valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?