- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Pııffff benim popodan üç kişiye popo çıkar, çevremde Yerli Kim K. olarak bilinirim de ayıptır sölemesiAsk olsun yarın öbür gün popo lazım olur ben de sana vermem
Aslında küçük bir operasyonla toparlanır seninki..Ben çocuk olunca yaptırırım dedim..Olmadı.. Yaşım ilerledikçe ağırlık yapıyor, sütyen askısı taşıdıkça boyun ağrısı yapıyor, 1 yıl içinde bebek oldu oldu..Olmazsa 40 olmadan bu konuyu kapatmam lazım
Yok ya o kadar da durmuyor benim. Yoksa duruyor mu? Poff. Minik memeli miyim ben şimdi.80b ile duvardan halliceyim ben de. Sivilce çıkarmış duvar..
Para da sende. Hem kocasız hem de fakiriz
Güzelim Güzelsin Güzel
Valla param olsa bugün gider göbeğimide memelerimide kestirir kurtulurdum çocuk yapmıyoruz zaten bizAslında küçük bir operasyonla toparlanır seninki..Ben çocuk olunca yaptırırım dedim..Olmadı.. Yaşım ilerledikçe ağırlık yapıyor, sütyen askısı taşıdıkça boyun ağrısı yapıyor, 1 yıl içinde bebek oldu oldu..Olmazsa 40 olmadan bu konuyu kapatmam lazım
Biliyorum, hatta 7 yıl önce aman yeter be dedim karar verdim, sonra doktorla mahkemelik oldukSıkıntı varsa sağlık sorunu olarak yaptırabilirsin biliyosun dimi cicim.
En sevdiğim80b ile duvardan halliceyim ben de. Sivilce çıkarmış duvar..
Ben de diyorum bizim haklarımızı kim yiyor, hey maşallah. Seni bölüp dagıtsak 10 tane manken gibi kız cıkcak demek ki. Bence insanlık icin kendini feda etmelisin Mar.Pııffff benim popodan üç kişiye popo çıkar, çevremde Yerli Kim K. olarak bilinirim de ayıptır sölemesi
Herkesin memesi kendine eltişim. Bu memelerle bile elit bir bey bulamadım, bir de onlar olmazsa hiç bulamamÖlür müsün be sevgilim azıcık ucundan versen
Ahaha özet geçmişsin resmen. Kocayı bulduktan sonra gerisi mühim değilHeee onunçin de gerekli zaten ya
Boşver koca bulmuşsun
Ehheh sığlıkta son nokta
Bende bi ara gidicektim yeşilyurta ama kaldı dr a gidince bana ilk dedikleri şey kilo vermen lazım dediklerinden artık dr a da gitmiyorumSıkıntı varsa sağlık sorunu olarak yaptırabilirsin biliyosun dimi cicim.
Bende de bana kadar var zaten eltişim sıkıntı yok. Ama fazla olsa seneye de kullanırdım yani, fazla mal göz cıkarmaz benceHerkesin memesi kendine eltişim. Bu memelerle bile elit bir bey bulamadım, bir de onlar olmazsa hiç bulamam
Ahaha özet geçmişsin resmen. Kocayı bulduktan sonra gerisi mühim değil
Bazen yakınıyorum ama genelde seviyorum keratalarıBende de bana kadar var zaten eltişim sıkıntı yok. Ama fazla olsa seneye de kullanırdım yani, fazla mal göz cıkarmaz bence
Bende bi ara gidicektim yeşilyurta ama kaldı dr a gidince bana ilk dedikleri şey kilo vermen lazım dediklerinden artık dr a da gitmiyorum
Oha nasıl oldu o iş?Biliyorum, hatta 7 yıl önce aman yeter be dedim karar verdim, sonra doktorla mahkemelik olduk
Evet canım konuşmuştuk bak gene aklıma girdiBnu seninle daha önce konuşmuştuk sanki. Abimin eşi özelde oldu. %80'ini sgk karşıladı. Bir dene şansını.
Ahahah evet çirkinim ama koca bende
Abooov kavgada söylenmez
Valla mevzu karışık.. Ama ben kazandım..Oha nasıl oldu o iş?
Git zıbar hadiİyi geceler yavrular.
İyi geceler 90 cİyi geceler yavrular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?