Bugün hic ugrayamadım yatmadan bi gelip bakayım napıyosunuz dedim karsıma cıkan mesaj bu eltiş90C ayıptır söylemesi.
Zevk için beğendim ya, sütyene alışığımMaaşallah .
Südyen olayından rahatsızsan 'air bra' telsiz südyenler var. Hemde gözükse bile askı yerleri falan hoş duruyor.
Ama zevk için bunları beğendiysen büyük gögüste hoş durmaz zannımca.
Hahaha hayır kızım, evlatlarım onlar benimDoksanı sende kalsın c'yi bana virsene...
Spor yapmak lazım memiklerin sarkmaması içinZayıflayıncada sarkıyor,
Pilates yapmakta lazım
Ölür müsün be sevgilim azıcık ucundan versenZevk için beğendim ya, sütyene alışığım
Hahaha hayır kızım, evlatlarım onlar benim
Toparlamak için dediydimSpor yapmak lazım memiklerin sarkmaması için
Ay benimki miniminnacık olsalar keşke ahh ahh eskiden avucum kadardı ucuna bant yapıştırır sütyen takmazdım Allahu ekber dağlarına bakardı uçlarYani ben de seviyorum da arada bir de sevmiyorum
Aynen bazen kesesim geliyor, sonra onlar bebeklerim moduna geçiyorum
Ahahaha memelerim küçülmesin benimAma zayıflayak bibi, valla
Zaten benimkiler hem büyük hem sarkık maalesefZayıflayıncada sarkıyor,
Pilates yapmakta lazım
Ben alabilirim istersen cami avlusuna bırakıp gitme yavrucukları. Okuturum, büyütürüm, desteklerim, renk renk desen desen ciciler alırım onlara iyi bakarım yani. Ama istedigin zaman gelip göremezsin onu bastan konusalımAy benimkileri özellikle İzmir yazında kesip atasım geliyor.
Heee onunçin de gerekli zaten yaToparlamak için dediydim
Boşver koca bulmuşsunAy benimki miniminnacık olsalar keşke ahh ahh eskiden avucum kadardı ucuna bant yapıştırır sütyen takmazdım Allahu ekber dağlarına bakardı uçlar
Zaten benimkiler hem büyük hem sarkık maalesef
Ooooo membingtolar tombiktoymuş. Bi' garip Sep ile ben miyim?
Artıkın sizinle arkadaş neyin olunmaz, hadi diyelim olundu yazın beraber bir yerlere gidilmez. Böyle kışın kat kat montların kazakların giyildiği dönemde olabiler ancak ve de ancak.
Neyse hiç olmadı popomla döverim sizi.
Veremem sana :) Bana lazımlarBen alabilirim istersen cami avlusuna bırakıp gitme yavrucukları. Okuturum, büyütürüm, desteklerim, renk renk desen desen ciciler alırım onlara iyi bakarım yani. Ama istedigin zaman gelip göremezsin onu bastan konusalım
Ahahah evet çirkinim ama koca bendeHeee onunçin de gerekli zaten ya
Boşver koca bulmuşsun
Ehheh sığlıkta son nokta
Yazdım canım benim, seni mesajsız komam. Ben de sana çemkirecektim ama hatlar karışmış yine sanırımBende popo da yok,
Sen madem burdasın hani benim mesajım
Ask olsun yarın öbür gün popo lazım olur ben de sana vermemVeremem sana :) Bana lazımlar
Ehehe, hayırlı arkadaşım benim..Yazdım canım benim, seni mesajsız komam. Ben de sana çemkirecektim ama hatlar karışmış yine sanırım
Kıymetini bil bence80B ile memiklerimin de boyum gibi bit olduğunu söyler, aranızdan ayrılırım. Kendimi kötü hissettim be.
Para da sende. Hem kocasız hem de fakirizAhahah evet çirkinim ama koca bende
Aslında küçük bir operasyonla toparlanır seninki..Ben çocuk olunca yaptırırım dedim..Olmadı.. Yaşım ilerledikçe ağırlık yapıyor, sütyen askısı taşıdıkça boyun ağrısı yapıyor, 1 yıl içinde bebek oldu oldu..Olmazsa 40 olmadan bu konuyu kapatmam lazımAy benimki miniminnacık olsalar keşke ahh ahh eskiden avucum kadardı ucuna bant yapıştırır sütyen takmazdım Allahu ekber dağlarına bakardı uçlar
Zaten benimkiler hem büyük hem sarkık maalesef
80b ile duvardan halliceyim ben de. Sivilce çıkarmış duvar..80B ile memiklerimin de boyum gibi bit olduğunu söyler, aranızdan ayrılırım. Kendimi kötü hissettim be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?