Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Maaşallah .
Südyen olayından rahatsızsan 'air bra' telsiz südyenler var. Hemde gözükse bile askı yerleri falan hoş duruyor.

Ama zevk için bunları beğendiysen büyük gögüste hoş durmaz zannımca.
Zevk için beğendim ya, sütyene alışığım

Doksanı sende kalsın c'yi bana virsene...
Hahaha hayır kızım, evlatlarım onlar benim

Ooooo membingtolar tombiktoymuş. Bi' garip Sep ile ben miyim?
Artıkın sizinle arkadaş neyin olunmaz, hadi diyelim olundu yazın beraber bir yerlere gidilmez. Böyle kışın kat kat montların kazakların giyildiği dönemde olabiler ancak ve de ancak.
Neyse hiç olmadı popomla döverim sizi.

Yani ben de seviyorum da arada bir de sevmiyorum

Aynen bazen kesesim geliyor, sonra onlar bebeklerim moduna geçiyorum

Ahahaha memelerim küçülmesin benim Ama zayıflayak bibi, valla
Ay benimki miniminnacık olsalar keşke ahh ahh eskiden avucum kadardı ucuna bant yapıştırır sütyen takmazdım Allahu ekber dağlarına bakardı uçlar
Zayıflayıncada sarkıyor,
Pilates yapmakta lazım
Zaten benimkiler hem büyük hem sarkık maalesef

Ay benimkileri özellikle İzmir yazında kesip atasım geliyor.
Ben alabilirim istersen cami avlusuna bırakıp gitme yavrucukları. Okuturum, büyütürüm, desteklerim, renk renk desen desen ciciler alırım onlara iyi bakarım yani. Ama istedigin zaman gelip göremezsin onu bastan konusalım

Bende popo da yok,
Sen madem burdasın hani benim mesajım

80B ile memiklerimin de boyum gibi bit olduğunu söyler, aranızdan ayrılırım. Kendimi kötü hissettim be.

Ay benimki miniminnacık olsalar keşke ahh ahh eskiden avucum kadardı ucuna bant yapıştırır sütyen takmazdım Allahu ekber dağlarına bakardı uçlar

Zaten benimkiler hem büyük hem sarkık maalesef
Aslında küçük bir operasyonla toparlanır seninki..Ben çocuk olunca yaptırırım dedim..Olmadı.. Yaşım ilerledikçe ağırlık yapıyor, sütyen askısı taşıdıkça boyun ağrısı yapıyor, 1 yıl içinde bebek oldu oldu..Olmazsa 40 olmadan bu konuyu kapatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…