- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Çok uğraştın dimi.Kukum uf oldu
Detaya girme benceÇok uğraştın dimi.
Yok ben uğraşmadım kocam uğraştı ama bazı yerler biraz koyu renk ondan heralde acıdı 4e indirmek zorunda kaldımÇok uğraştın dimi.
Yok ben uğraşmadım kocam uğraştı ama bazı yerler biraz koyu renk ondan heralde acıdı 4e indirmek zorunda kaldımyandı gibi kuku eşden gitmesin
Yok ben uğraşmadım kocam uğraştı ama bazı yerler biraz koyu renk ondan heralde acıdı 4e indirmek zorunda kaldımyandı gibi kuku eşden gitmesin
Buralar giderek bozuluyor en iyisi gidip uyuyalım biz iki cici kız gel sen.
Tam vaktinde yatmaya karar vermişim
Tam vaktinde yatmaya karar vermişim
Öptürsem mi ki ama yattı napsam acaba ya aklıma kötü şeyler sokuyosun sepÖpiim gecsin. Ya da öptür geçsin...
Git uyu uyu rüyanda beni görBuralar giderek bozuluyor en iyisi gidip uyuyalım biz iki cici kız gel sen.
Kırmızı noktaya bağladılarBuralar giderek bozuluyor en iyisi gidip uyuyalım biz iki cici kız gel sen.
iyigecelerKırmızı noktaya bağladılar
Hadi iyi geceler hanımlar
İyi geceler tüm herkese, geyik iyi geldi
Valla kafalar dağıldı
Aslında ütümde var yine, ama sabah yürüyüşüm var, 1 saat, o yüzden erken çıkıyım evden diyorumSen de gidiyormusun bilinmeyen,daha ütü masası açacaktık
Eşimin bir tane gömleği var sadece,maksat muhabbet olsunAslında ütümde var yine, ama sabah yürüyüşüm var, 1 saat, o yüzden erken çıkıyım evden diyorum
Senin varmı ütün
Sahilde 1 saate yakın yürüyorum, iyi geliyor, oradan gelip, duş kahvaltı saat 10, buçuk oluyor, haftada 3 günle başladım bakalımEşimin bir tane gömleği var sadece,maksat muhabbet olsunAaaa ne güzel sabah yürüyüşe mi çıkıyorsun,ben hayatta o saatte kalkamam,akşamüstü yürüyorum ama şimdi bisiklete kafayı taktım,eskiden çok kullanırdım,tekrar bisikletime geri döneceğim,birde cidden tedavilerden iyice şiştim,sıkılaşmam lazım
Ben açamam ben kapatırım ancaHadi herkes yatsın kapatıyoruz dükkanı. Sabah acan bi havalandirsin...
Ben nöbetçiyim,biraz daha durup çıkacağım,ışıkları söndürür,kapıyı 3 kere kilitlerim,anahtar paspaspasın altında sabah oradan alırsınız,iyigeceler.Hadi herkes yatsın kapatıyoruz dükkanı. Sabah acan bi havalandirsin...
Ne güzelSahilde 1 saate yakın yürüyorum, iyi geliyor, oradan gelip, duş kahvaltı saat 10, buçuk oluyor, haftada 3 günle başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?