Gözünü kapatıp yiyince Kokoreç tadı geliyo diyollaaKokoreç hayaliyle yoğurt yemeye gidiyorum
Ay kimlerle konuşuyoruz yaaKadın beyiyle barda tanışmış, gelmiş bir de anlatıyor burada.
BDVye yazacağım çok travma yaşadım şu an. Böyle kadınlar da varmışin vino veritas cığım Ne günlere kaldık
ayyy aşkolsun geçin dalganızı bakalım,birşey anlattığıma pişman etmeyinHiç sorma hemşire.. Bunlar bardan kaldırdıkları beylerini dudagindan da öpüyordur kesin.
Ya tiksinçç yaa. İnsan insanı nasıl öper yaa...
ayyy aşkolsun geçin dalganızı bakalım,birşey anlattığıma pişman etmeyinBir kere barda adamın üstüne hemen atlamadım,1 sene sadece arada birbirimizi gördük,sonrasında dışarıda görüştük,hem bir kere 3 ay elimi tutturmadım,adam en son dayanamadı asker arkadaşımıyız biz dedi
Yoort koyyum yirsin?Gözünü kapatıp yiyince Kokoreç tadı geliyo diyollaa
Ben sakatat kuzu koyun falan yemem hiçHer türlü pis şey yenir. Yiyenediklerinizi bana gönderin.
Kıllarla boğuşuyorum izleyemedimki sevdiceğim söyledi hep önde geliyormuş ama atamıyormuşKömürmek nedir bibi ya
Semihciğin parkurda da çarşaf oldu bakıyorum sesin çıkmıyor
TaamHe iyi bari. Bizim arada ayarimiz kacabiliyor. Kizinca söyleyin Taam mı
Beyaz tenliysen falan ondandır,yada kaymak niyetine,ayyy bilemedim.Yoort koyyum yirsin?
La eski sevgilim bana yoğurt diyordu. Bi insan sevgilisine neden böyle bir lakap takar?
Kukum uf olduYoort koyyum yirsin?
La eski sevgilim bana yoğurt diyordu. Bi insan sevgilisine neden böyle bir lakap takar?
Beyaz tenliysen falan ondandır,yada kaymak niyetine,ayyy bilemedim.
İyigeceler tantanis.Iyi geceler hepinize. Şat kadını sabah özetini yatmadan bırakıver sana zahmet.
Roj başş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?