Dört-beş sayfayı özetleyemem diyor vay arkadaşBen yapamayacağım ise el atmam. Yaparsam da mikemmel olur bi kere
Şimdi Kemeraltında vardır birde sahile yakın her yerde bu saatte seyyar kokoreçciler..
Sakadatla aram yok cınım geliyosan köfte ekmek
Ooo kokoreçç çengelköyy. Of neden arabam yok benim ya. Gelin alın beni çengele gidelim
Onu yapamayan sensin cicim. Bana laf Çakmaya çalışma boşunaa beceremedim de bitsin işte.Dört-beş sayfayı özetleyemem diyor vay arkadaş
Sen güzide sehrimizin neyini seviyorsun aceba? Midyesini sevmem kokorecini sevmem. Ne yiyek biz burda?Oraya kadar gidilmez. Surda bostanlida yiyek.
Sana köfte söylerik.
Istanbul kokrici sevmem ben. O ne öyle domatisli falan.
Sen güzide sehrimizin neyini seviyorsun aceba? Midyesini sevmem kokorecini sevmem. Ne yiyek biz burda?
Hemen yazdın bir kenara değil mi,kötü kadın mı oldum şimdi ben
Ayyy çok tatlı bu yaaa,yerim onuuu yeerrrrhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=953519741430508&id=474707102645110
Ben bunu izleyip duruyorum suan. Annem watsuptan attı benim dengemle oynuyor hatun
Evet evet bilinmeyende o enerjiyi hissediyorum ben hatta nameaver çaktırmıyor ama onda da o potansiyel var gibiAksi kanıtlanana kadar bilinmeyenfx de bardan kaldırmış olabilir
La oğlum tek bir hata çıktı, sen baştan 4-5 sayfayı özetleyemem diye giriyorsun konuyaOnu yapamayan sensin cicim. Bana laf Çakmaya çalışma boşunaa beceremedim de bitsin işte.
Kokoreç yiyelimmiKöfte ekmek yemeye gidelim
Ay kimlerle konuşuyoruz yaaHemen yazdın bir kenara değil mi,kötü kadın mı oldum şimdi ben
Ben hastaneden kaldırdımHemen yazdın bir kenara değil mi,kötü kadın mı oldum şimdi ben
Ayyy çok tatlı bu yaaa,yerim onuuu yeerrrr
Evet evet bilinmeyende o enerjiyi hissediyorum ben hatta nameaver çaktırmıyor ama onda da o potansiyel var gibi
Annem kardeşimle laf dalaşi yaptigimiz zaman o haksız olduğunda derdi ki tamam de de Sussun. Şimdi de sana tamam haklisin diim bari. Küçüküm diye ezecen mi?La oğlum tek bir hata çıktı, sen baştan 4-5 sayfayı özetleyemem diye giriyorsun konuya
Ben en azından "ay ben yapamam" diye denememezlik etmiyorum.
Sıs sen küçüksün
Hilmiye gidelim ben kuzu şiş yerimKokoreç yiyelimmi
Kokoreç yemeye gidelim bence. Pfff açııım
Ooo kokoreçç çengelköyy. Of neden arabam yok benim ya. Gelin alın beni çengele gidelim
Sakadatla aram yok cınım geliyosan köfte ekmek
aaa bunları okumadan önce kokoreç demiştim ama herkes kokoreç seviyor sanırım nameaver hariç,sen niye sevmiyorsun bacım,birde bol kimyon dökeceksin offffŞimdi Kemeraltında vardır birde sahile yakın her yerde bu saatte seyyar kokoreçciler..
Ay kimlerle konuşuyoruz yaaKadın beyiyle barda tanışmış, gelmiş bir de anlatıyor burada.
BDVye yazacağım çok travma yaşadım şu an. Böyle kadınlar da varmışin vino veritas cığım Ne günlere kaldık
Olur bana uyarHilmiye gidelim ben kuzu şiş yerim
Evet.Annem kardeşimle laf dalaşi yaptigimiz zaman o haksız olduğunda derdi ki tamam de de Sussun. Şimdi de sana tamam haklisin diim bari. Küçüküm diye ezecen mi?
Ben ayrık otuaaa bunları okumadan önce kokoreç demiştim ama herkes kokoreç seviyor sanırım nameaver hariç,sen niye sevmiyorsun bacım,birde bol kimyon dökeceksin offff
Ya tiksinçç yaa. İnsan insanı nasıl öper yaa...Hiç sorma hemşire.. Bunlar bardan kaldırdıkları beylerini dudagindan da öpüyordur kesin.
Teyze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?