Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Oraya kadar gidilmez. Surda bostanlida yiyek.

Sana köfte söylerik.

Istanbul kokrici sevmem ben. O ne öyle domatisli falan.
Sen güzide sehrimizin neyini seviyorsun aceba? Midyesini sevmem kokorecini sevmem. Ne yiyek biz burda?

Hemen yazdın bir kenara değil mi,kötü kadın mı oldum şimdi ben

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=953519741430508&id=474707102645110

Ben bunu izleyip duruyorum suan. Annem watsuptan attı benim dengemle oynuyor hatun
Ayyy çok tatlı bu yaaa,yerim onuuu yeerrrr
Aksi kanıtlanana kadar bilinmeyenfx de bardan kaldırmış olabilir
Evet evet bilinmeyende o enerjiyi hissediyorum ben hatta nameaver çaktırmıyor ama onda da o potansiyel var gibi

Onu yapamayan sensin cicim. Bana laf Çakmaya çalışma boşunaa beceremedim de bitsin işte.
La oğlum tek bir hata çıktı, sen baştan 4-5 sayfayı özetleyemem diye giriyorsun konuya
Ben en azından "ay ben yapamam" diye denememezlik etmiyorum.

Sıs sen küçüksün

La oğlum tek bir hata çıktı, sen baştan 4-5 sayfayı özetleyemem diye giriyorsun konuya
Ben en azından "ay ben yapamam" diye denememezlik etmiyorum.

Sıs sen küçüksün
Annem kardeşimle laf dalaşi yaptigimiz zaman o haksız olduğunda derdi ki tamam de de Sussun. Şimdi de sana tamam haklisin diim bari. Küçüküm diye ezecen mi?

Kokoreç yemeye gidelim bence. Pfff açııım

Ooo kokoreçç çengelköyy. Of neden arabam yok benim ya. Gelin alın beni çengele gidelim

Sakadatla aram yok cınım geliyosan köfte ekmek

Şimdi Kemeraltında vardır birde sahile yakın her yerde bu saatte seyyar kokoreçciler..
aaa bunları okumadan önce kokoreç demiştim ama herkes kokoreç seviyor sanırım nameaver hariç,sen niye sevmiyorsun bacım,birde bol kimyon dökeceksin offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…