Ay evet bide çete olduktu
Valla kan çıkar benden demesi
Zaten siyasette insan yeterince doluyor, bir de buraya taşınırsa olaylar yandı gülüm keten helva.
Burası sakin relax olsun nolur gözünüzü seveyim
Hayır sonra çete çete diye ağlıyor insanlar
Bana atıfta bulundun ama ben kimseyi cımbızlamıyorumne dersem açıkça diyorum.Vazgeçtim kimseyi etiketlemeyeyim ,gerçek niyetiniz belli oldu .Ben yandım Onlar yanmasın
Karpuzsa iş değişirSen de çok çabuk pes ettin be, daha karpuz keseceedik.
Karpuzsa iş değişirAlttan almak lazım bazen
Nereye gidiyosun, daha kakao ve ben gelecektiBana atıfta bulundun ama ben kimseyi cımbızlamıyorumne dersem açıkça diyorum.Vazgeçtim kimseyi etiketlemeyeyim ,gerçek niyetiniz belli oldu .Ben yandım Onlar yanmasın
Karpuzsa iş değişirAlttan almak lazım bazen
Çıkmış midir karpuzlar bu sıcakta iyi giderdiSen de çok çabuk pes ettin be, daha karpuz keseceedik.
Yoo laf atmadım. Çete denmiyor mu?Dakika 1,gol 1.Şimdiden laf atmaya başladınız
OHHHH.Bende hapşırdum elimi ağzıma tutmadım.Hepinize yaydım hastalık mikrobunu
Çıkmış midir karpuzlar bu sıcakta iyi giderdi
Ben yedim.Daha tatlanmamış.Bizim kız istedi,babası aldı.Yatak odası eskidi babasına söyletsem onu da alır mı acaba?Olsa da yesek dimi be...
Ben henüz çeteye dahil edilmedim. En fazla Sep için "avukatı geldi" gibi bir şey dendiAy evet bide çete olduktu
Burası iyi olmuş siz burada yazın,siyasete uğramayın tamam mı?Yoo laf atmadım. Çete denmiyor mu?
Ben yedim.Daha tatlanmamış.Bizim kız istedi,babası aldı.Yatak odası eskidi babasına söyletsem onu da alır mı acaba?
Pii meydanı boş bırakalım öyle mi? Yoo dostum yooBurası iyi olmuş siz burada yazın,siyasete uğramayın tamam mı?
Sen zararsızsın .Senin aklın fikrin başka şeylerdeBen henüz çeteye dahil edilmedim. En fazla Sep için "avukatı geldi" gibi bir şey dendi
Çete sizsiniz, şimdi siz düşünün
İyi dersler öğrenci kişisi :))Okula geldim ben aksama kadar giremem. Gelene kadar sayfayi kapattiracsk bir şey yapmazsiniz inşallahÖpdüm.
Allah zihin açıklığı versinOkula geldim ben aksama kadar giremem. Gelene kadar sayfayi kapattiracsk bir şey yapmazsiniz inşallahÖpdüm.
Ben henüz çeteye dahil edilmedim. En fazla Sep için "avukatı geldi" gibi bir şey dendi
Çete sizsiniz, şimdi siz düşünün
Siyasetin arka sokakı buraBurası iyi olmuş siz burada yazın,siyasete uğramayın tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?