- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Tam olarak bu durumdayım işte. Ben alışmışım inince koşa koşa sarılmaya. Karayı görünce heyecandan bitiyordum. Birden böyle olması zor geldi. Çok kırgınım, asla duzelmeyecek şeyler yaşandı ama bunlar suan üzülmemi engelleyemiyor.tantanis tantican gel sana anı anlatayım. Bundan teee 9-10 sene önce o zamanki sevgilimden ayrıldım. Kocamla birlikte olmaya başladım. Okuldan izmire her döndüğümde bu eski sevgili beni karşılardı. Ayrıldıktan sonra döndüm, tek başıma, karşılayanım yok. Şimdiki koca o zaman sevgili ama adam çalışıyor, benim git gellerime yetişmesi mümkün değil. Bi ağladım bi ağladım otogarın ortasında. Herifi sevmememe, hayatımda başkası olmasına rağmen alışkanlıktan mıdır nedir çok koydu. Sana da koyacak, ama zamanla geçecek.
Ay ne hadsiz insanlar var yaAslında teknik olarak o benden ayrıldı. Önemli sebebi de vardı.
Elime ders kitabı alayım da yanıma oturan avukatlar çantalı hırsıızz hepsi iğrenç insanlar piuu sakin avukat olma diyerek dikkatimi dagıtsın. Sırf bu yüzden elimde kitapla gezemiyorum ya
Bugün hava da melankolik şansıma. Neyse atlatırım yolun sonunda minnoş yeğenimi görmek var.
Valla çıkarsa senden iyice korkmaya başlayacağımmarilyn monroe rüyamda yukarda anlattığım eski sevgiliyle seni gördüm. Nişanlanacakmışsınız. Ben de pek sevindim iyi adamdır, ailesi iyidir, mar rahat eder falan diye. Ne kadar paylaşımcı bir insanım.
Bu arada liseden tanışıyormuşsunuz. Suphi koyuncuoğlundan mezunsan kendimi müneccim ilan edeceğim.
Tam olarak bu durumdayım işte. Ben alışmışım inince koşa koşa sarılmaya. Karayı görünce heyecandan bitiyordum. Birden böyle olması zor geldi. Çok kırgınım, asla duzelmeyecek şeyler yaşandı ama bunlar suan üzülmemi engelleyemiyor.
Otobüste yakaladıkları yerde başlıyorlar. Avukat olma bana böyle böyle yaptı, hepsi yalancı adi. Akrabalardan bile çok var böyle saydıran ki amcam avukat adamın kulağına gitse çok üzülür.Ay ne hadsiz insanlar var ya
Şş haftaya cuma Eskişehire gidiyoruz arkadaşımla. Üniversite şenliği de varmış gece orda kalcaz. Bilirsin sen eğlenceli işler, var mı önerin? Belki bi Genco bulurum.Geçecek geçecek. Normal hissiyatlar bunlar.
Her meslekte görevini iyi ya da kötü yapan insanlar var . Sen boşver onların söylediklerini.. Bende bir avukattan çok çektim ama gidipte bütün avukatları genelleyemem ki .Otobüste yakaladıkları yerde başlıyorlar. Avukat olma bana böyle böyle yaptı, hepsi yalancı adi. Akrabalardan bile çok var böyle saydıran ki amcam avukat adamın kulağına gitse çok üzülür.
Bi tane emekli asker amcaya denk gelmiştim. 4 yıl içerde kalmış Ergenekon davasından dolayi. Tam 1 saat adaletin öneminden bahsetti bana çok şey kattığını düşünüyorum. Ama bu avukatlar çantalı hırsızcılar bayiyor cidden.
Komşun mu o? Öyleyse dikkat et kendineBu nasıl bir araba sevgisidirEki Görüntüle 1826743
Bu nasıl bir araba sevgisidirEki Görüntüle 1826743
Şş haftaya cuma Eskişehire gidiyoruz arkadaşımla. Üniversite şenliği de varmış gece orda kalcaz. Bilirsin sen eğlenceli işler, var mı önerin? Belki bi Genco bulurum.
Enemmm nasıl oldu o? Atla gel o zaman bi 10 sene geriye sarmış olursun negzelAy ben eskişehire hiç gitmediiim.
Allahtan değilKomşun mu o? Öyleyse dikkat et kendine
Sauna yapacak kadar güneş yok ki daha ayrıca bıraktığı yer doğal klimalıO araba sevgisinden değildir. Koyu renk araba güneşte kalınca içi sauna oluyor resmen. Araba sevgisinden olsa tavanı açık bırakmazdı şaşkoloz.
Neee sapık seyler miAyy kimler gelmiş kimleeer.
Başlığa bakma cicim, gayet sapık şeyler konuşuyoruz. Siyaset diye başladık, nerelere vardık.
Günaydın böcüklerim.
Bu örtülerin yarısı nerde kiBu nasıl bir araba sevgisidirEki Görüntüle 1826743
Her memito bir gün sarkacak havan kime
Bi hamileliğe emzirmeye bakar
Bu nasıl bir araba sevgisidirEki Görüntüle 1826743
Ay ben eskişehire hiç gitmediiim.
Tek kişilik pike ,çiçekleride var fotoda tam çıkmamışBu örtülerin yarısı nerde kisanki arabaya yapıştırmış gibi duruyor. Yapıştırmadıysa niye uçmuyor
Galiba arabanın üstünde açılan camlardan var. Oraya, kaputa, kapıya falan sıkıştırmış olmalı.Bu örtülerin yarısı nerde kisanki arabaya yapıştırmış gibi duruyor. Yapıştırmadıysa niye uçmuyor
Tek kişilik pike ,çiçekleride var fotoda tam çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?