Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

marilyn monroe rüyamda yukarda anlattığım eski sevgiliyle seni gördüm. Nişanlanacakmışsınız. Ben de pek sevindim iyi adamdır, ailesi iyidir, mar rahat eder falan diye. Ne kadar paylaşımcı bir insanım.

Bu arada liseden tanışıyormuşsunuz. Suphi koyuncuoğlundan mezunsan kendimi müneccim ilan edeceğim.

Tam olarak bu durumdayım işte. Ben alışmışım inince koşa koşa sarılmaya. Karayı görünce heyecandan bitiyordum. Birden böyle olması zor geldi. Çok kırgınım, asla duzelmeyecek şeyler yaşandı ama bunlar suan üzülmemi engelleyemiyor.

Ay ne hadsiz insanlar var ya

Valla çıkarsa senden iyice korkmaya başlayacağım

Geçecek geçecek. Normal hissiyatlar bunlar.

Ay ne hadsiz insanlar var ya
Otobüste yakaladıkları yerde başlıyorlar. Avukat olma bana böyle böyle yaptı, hepsi yalancı adi. Akrabalardan bile çok var böyle saydıran ki amcam avukat adamın kulağına gitse çok üzülür.

Bi tane emekli asker amcaya denk gelmiştim. 4 yıl içerde kalmış Ergenekon davasından dolayi. Tam 1 saat adaletin öneminden bahsetti bana çok şey kattığını düşünüyorum. Ama bu avukatlar çantalı hırsızcılar bayiyor cidden.

Geçecek geçecek. Normal hissiyatlar bunlar.
Şş haftaya cuma Eskişehire gidiyoruz arkadaşımla. Üniversite şenliği de varmış gece orda kalcaz. Bilirsin sen eğlenceli işler, var mı önerin? Belki bi Genco bulurum.

Her meslekte görevini iyi ya da kötü yapan insanlar var . Sen boşver onların söylediklerini.. Bende bir avukattan çok çektim ama gidipte bütün avukatları genelleyemem ki .
Boşver balım.

Her memito bir gün sarkacak havan kime
Bi hamileliğe emzirmeye bakar

Tırsıyorum Denas, anlatmasan
Zaten dün aynada kendimi bir inceledim bir inceledim, yüzüme dikkatlice bakmazmışım aylardır.
Burnum sanki biraz şişmiş gibi geldi, sinirime dokundu. Homurdanmaya başlamışım gayri ihtiyari,
babam "Nooldu" filan diyo, dedim "Artık kızına bi burun estetiği ısmarlarsın" ... Asabım bozuldu, gülüyolla bi de.
Valla psikolojimi bozacak olursa o memintolar, hiç düşünmem yatarım bıçak altına.

Bu tam bi araba sevgisi sayılmaz, in vino veritas nın dediği gibi sıcak şeysindendir, direksiyonu tutabilmek için :)
Aslında o arabayı komple giydirmek lazım, solmasın rengi diye güneşte.

Ay ben eskişehire hiç gitmediiim.

Çok şey kaçırırsın Sep. Caddelerinde bi yürüyüş yapsan filan çok tatlı bi şehir.

Bu örtülerin yarısı nerde kisanki arabaya yapıştırmış gibi duruyor. Yapıştırmadıysa niye uçmuyor
Galiba arabanın üstünde açılan camlardan var. Oraya, kaputa, kapıya falan sıkıştırmış olmalı.

Bizim koyde bir amca arabasını komple bir örtü ile kaplardı. Bildiğin koltuk örtüsü gibi araba şeklinde tek parça bir şey. Haftada bir kullanirdı merkeze gitmek için hala aklım almaz neden uğraştığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…