Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Araba sürekli otoparkta değilki sabah çıkıp akşam geliyor.
Amann neyse komik görüntü vesselam :)

Kıymetlimisss
Hiç anlamam eşyaya bu kadar anlam yükleyen insanları. Hastalık gibi bişey zaar

Tırsma kuzum yaa herkes doğuruyor. Tutamayacağına göre bir şekilde çıkacak o bebek

Kız korkma yahu :) yüzün vücudun şiş olabilir doğumdan sonra geçer.
Kız annesi misin ananın güzelliğini alır derler:))
Benim memiklerim çok küçük 75-80 falan anca. Süt doluyken slikon gibi duruyor öyle muntazam emzirdikten sonra fosss adeta aşağı bakan muz
Hehehe

Maşallah, umarım hedeflediği okul olur.
Teşekkür ederim.
İstediği okul şehir dışında ona göndermemiz biraz zor, bulunduğumuz şehirdede çok amanaman okul yok.
Bakalım burs alabilirse aklımda iki okul var.
Hayırlısı artık.

Teşekkür ederim.
İstediği okul şehir dışında ona göndermemiz biraz zor, bulunduğumuz şehirdede çok amanaman okul yok.
Bakalım burs alabilirse aklımda iki okul var.
Hayırlısı artık.
Zor bir karar, şehir dışına biraz zor alışılıyor ama gelecekleri söz konusu sonuçta.Yüzdelik dilimler açıklanınca daha net görürsünüz önünüzü. Hayırlısı dediğin gibi

Aman sen de kapmışsın kocayı denas, boşversene

Erkek anasıyım, geleceğin kv adayı, buralara bi konu açsın zaten o gelin, kırarım bacağnı
Anayım ben ana. Ay iyice sapıttım

85B imiş benimkiler de ama cup olarak a-b-c-d var, 85 değil memişin büyüklüğü. O sırt genişliği.
Ben kilo da aldım haliyle, 1 haftaya kadar doktor kontrolü var yine, o zaman tartılınca kesin bi 78-80i filan görürüm gibime geliyor. Ondan sırtım kapanmıyor artık sutyenlerde ve memikler B cupa oturmuyor förtlüyor.

Sarkarsa kötü olurum kız ben, memiklerimi seviyorum. Muz ne la? Memenin benzetilebileceği bi meyve değil ya o
Morallerim ağrıdı, gel de geline kvlik yapma şimdi, memelerimi feda ettim ben oluşuma diye

Kıyamam ya nasıl içerlemiş
Yapacaksın tabi kv lik . O gelin çekecek elinden
Valla benimki muz ama genede minik sarkık memitolarımı seviyorum:)
Resmen 15 aydır emziriyorum ve hala yenidoğan bebe kadar sık emiyor. Ondan çok normal yani

Hiç beni alan almış satan satmış
Yani. Biz daha adam bulacağız da, kafalayacağız da... Ohoo.

Siz bu konuşmaları yaparken teyzemin kuzenim ve kardeşimle benim için söylediği laf geldi aklıma: "Zevkli gecelerin hazin sonları." Olur öyle çok da şeyapmamak gerek demek ki.
Ne kadar sevilen çocuklarsınız öyle siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…