Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

4 sene boyunca ayy sevdiceğiimm modunda binip heyecanla Bursaya gittiğim deniz otobüsüne bincem bugün. Ama bu defa ona gitmiyor olmak feci koyuyor bana. Azıcık moral vermenize ihtiyacım var.

4 sene boyunca ayy sevdiceğiimm modunda binip heyecanla Bursaya gittiğim deniz otobüsüne bincem bugün. Ama bu defa ona gitmiyor olmak feci koyuyor bana. Azıcık moral vermenize ihtiyacım var.
Acı yok tantiş acı yok

Anıları depreştirecek şeyler dinleme sakın, playlist ine neşeli bi şeyler doldur. Okuyacak bi şey al yanına, ne bileyim yeni bi oyun indir. Dikkatini dagıt yani oturup kurma kendi kendine.

Ki 4 senelik sevdicek bi halta yarıyo olsa yine ona gidiyo olurdun di mi? Yaramıyomus demek ki. Bahar da geldi, yeni baslangıclara odaklan sen

Dövsene şat öyle ağlamaklı oldum oturuyorum suan. Niye bu kadar zayıfım bu adama karşı anlam veremiyorum.

Doğru söylüyorsun bir halta yaradığı yok. Internet paketim bitti müzik dinleyemiyorum ama kitabım elimde gidene kadar okurum artık. Kafam sepet oldu daha yola cikmadan.

Yeni mi ayrıldınız?

Böylesi durumlarda nasıl moral verilir bilmiyorum tanti, biraz katıyım aşk işlerinde ben galiba.
Düşünüp düşünüp sarma, Lady'nin dediği gibi duygusal müzikler dinleme pek.
Havalı havalı yürü filan caddelerde, bahar havasını çek içine ^_^

Günaydınlar.
@_angela_ başlıkça gözünüz kalacak diye korkuyorum. Kem gözlü Şevket gibi, "ne güzel memişler, keşke benim olsa" diyecek biri ve puff! Benimkiler gidecek!

Benimkiler de şu an ya tam 90 , ya da 90ı geçti hamişlik ile birlikte...

85B ymişim kız merak edip baktım "Neydi la benim ölçüm" diye... O kadar geçti üzerinden memikler girmiyor sutyenlere, hep etiketlerini de kesmişim. Bi tane sağlam buldum :)

Daha yeniymiş balım boşver düşünmemeye çalış. Önemli bir sebebin olmasa bunca yıllık sevgilinden ayrılmazdın,sen daha iyilerine layıksın. :)
Buhranlı havaya girme,eğlenceli şeyler oku,müzik dinle,feribotta biriyle sohbet et,tost al ye ben öyle yaparım:)

Demek burda yasadışı siyasi yorumlar yapiyorsunuz. Hepinizi beyaz torosa bindirecem.

Ayy kimler gelmiş kimleeer.
Başlığa bakma cicim, gayet sapık şeyler konuşuyoruz. Siyaset diye başladık, nerelere vardık.

Günaydın böcüklerim.

Aslında teknik olarak o benden ayrıldı. Önemli sebebi de vardı.

Elime ders kitabı alayım da yanıma oturan avukatlar çantalı hırsıızz hepsi iğrenç insanlar piuu sakin avukat olma diyerek dikkatimi dagıtsın. Sırf bu yüzden elimde kitapla gezemiyorum ya

Bugün hava da melankolik şansıma. Neyse atlatırım yolun sonunda minnoş yeğenimi görmek var.

Son düzenleme:
tantanis tantican gel sana anı anlatayım. Bundan teee 9-10 sene önce o zamanki sevgilimden ayrıldım. Kocamla birlikte olmaya başladım. Okuldan izmire her döndüğümde bu eski sevgili beni karşılardı. Ayrıldıktan sonra döndüm, tek başıma, karşılayanım yok. Şimdiki koca o zaman sevgili ama adam çalışıyor, benim git gellerime yetişmesi mümkün değil. Bi ağladım bi ağladım otogarın ortasında. Herifi sevmememe, hayatımda başkası olmasına rağmen alışkanlıktan mıdır nedir çok koydu. Sana da koyacak, ama zamanla geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…