- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Günaydın ciciş.
35.000 kişilik salonda nikahı kıyılcakmış ya sultanımızın. Anadolu ateşi, ev küçük falan deyinceYok ne haberi vardı ki?
Haha belki de onu gördüm bilemedim.35.000 kişilik salonda nikahı kıyılcakmış ya sultanımızın. Anadolu ateşi, ev küçük falan deyince
@_angela_ günaydın bebegim
Yoo genelde olmayan kocişimizin ve memitolarımızın kritiğini yaparız biz.Demek burda yasadışı siyasi yorumlar yapiyorsunuz. Hepinizi beyaz torosa bindirecem.
Döverim.4 sene boyunca ayy sevdiceğiimm modunda binip heyecanla Bursaya gittiğim deniz otobüsüne bincem bugün. Ama bu defa ona gitmiyor olmak feci koyuyor bana. Azıcık moral vermenize ihtiyacım var.
Acı yok tantiş acı yok4 sene boyunca ayy sevdiceğiimm modunda binip heyecanla Bursaya gittiğim deniz otobüsüne bincem bugün. Ama bu defa ona gitmiyor olmak feci koyuyor bana. Azıcık moral vermenize ihtiyacım var.
Günaydın hamiiişşşş
Dövsene şat öyle ağlamaklı oldum oturuyorum suan. Niye bu kadar zayıfım bu adama karşı anlam veremiyorum.Döverim.
Doğru söylüyorsun bir halta yaradığı yok. Internet paketim bitti müzik dinleyemiyorum ama kitabım elimde gidene kadar okurum artık. Kafam sepet oldu daha yola cikmadan.Acı yok tantiş acı yok
Anıları depreştirecek şeyler dinleme sakın, playlist ine neşeli bi şeyler doldur. Okuyacak bi şey al yanına, ne bileyim yeni bi oyun indir. Dikkatini dagıt yani oturup kurma kendi kendine.
Ki 4 senelik sevdicek bi halta yarıyo olsa yine ona gidiyo olurdun di mi? Yaramıyomus demek ki. Bahar da geldi, yeni baslangıclara odaklan sen
Her memito bir gün sarkacak havan kimeGünaydınlar.
@_angela_ başlıkça gözünüz kalacak diye korkuyorum. Kem gözlü Şevket gibi, "ne güzel memişler, keşke benim olsa" diyecek biri ve puff! Benimkiler gidecek!
Yeni mi ayrıldınız?Dövsene şat öyle ağlamaklı oldum oturuyorum suan. Niye bu kadar zayıfım bu adama karşı anlam veremiyorum.
Doğru söylüyorsun bir hata yaradığı yok. Internet paketim bitti müzik dinleyemiyorum ama kitabım elimde gidene kadar okurum artık. Kafam sepet oldu daha yola cikmadan.
2 ay oldu.Yeni mi ayrıldınız?
4 sene boyunca ayy sevdiceğiimm modunda binip heyecanla Bursaya gittiğim deniz otobüsüne bincem bugün. Ama bu defa ona gitmiyor olmak feci koyuyor bana. Azıcık moral vermenize ihtiyacım var.
Günaydınlar.
@_angela_ başlıkça gözünüz kalacak diye korkuyorum. Kem gözlü Şevket gibi, "ne güzel memişler, keşke benim olsa" diyecek biri ve puff! Benimkiler gidecek!
Daha yeniymiş balım boşver düşünmemeye çalış. Önemli bir sebebin olmasa bunca yıllık sevgilinden ayrılmazdın,sen daha iyilerine layıksın. :)2 ay oldu.
Demek burda yasadışı siyasi yorumlar yapiyorsunuz. Hepinizi beyaz torosa bindirecem.
Aslında teknik olarak o benden ayrıldı. Önemli sebebi de vardı.Daha yeniymiş balım boşver düşünmemeye çalış. Önemli bir sebebin olmasa bunca yıllık sevgilinden ayrılmazdın,sen daha iyilerine layıksın. :)
Buhranlı havaya girme,eğlenceli şeyler oku,müzik dinle,feribotta biriyle sohbet et,tost al ye ben öyle yaparım:)
Bugün hava da melankolik şansıma. Neyse atlatırım yolun sonunda minnoş yeğenimi görmek var.Böylesi durumlarda nasıl moral verilir bilmiyorum tanti, biraz katıyım aşk işlerinde ben galiba.
Düşünüp düşünüp sarma, Lady'nin dediği gibi duygusal müzikler dinleme pek.
Havalı havalı yürü filan caddelerde, bahar havasını çek içine ^_^
Benimkiler de şu an ya tam 90 , ya da 90ı geçti hamişlik ile birlikte...
85B ymişim kız merak edip baktım "Neydi la benim ölçüm" diye... O kadar geçti üzerinden memikler girmiyor sutyenlere, hep etiketlerini de kesmişim. Bi tane sağlam buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?