Kendini de say sanada dedim
Şimdi onlarla daha bir geçmişimiz var, daha bir kirli çamaşırlarımızla içli dışlıyız ya ondan. Kulübe giriş kuralımız bellidir efenim; kirli çamaşırlarınızı döküyorsunuz
Tamam kirli çamaşır olsun istediğin döker buraları batırırım
Kıskanırım önce bana özel dökOlar dökelim. Ne yanna doğru dökelim?
Kıskanırım önce bana özel dök
Piki
Şimdi onlarla daha bir geçmişimiz var, daha bir kirli çamaşırlarımızla içli dışlıyız ya ondan. Kulübe giriş kuralımız bellidir efenim; kirli çamaşırlarınızı döküyorsunuz
Ay benimdeTabisi canım, özelden de dökerim. Sepet sepet nasıl olsa, dök dök bitmez
Hiiç üstüme alınmıyorum, bence onlara dedinKendini de say sanada dedim
Ay benimde
Benim aklımda oluşan algı pis pis şeyler. Çoğunluk insana zıt olan şeyBu arada kirli çamaşır kıstası nedir bunu da öğrensek iyi olacak Denas.
Hani neler kirli çamaşır oluyor, neler daha giyilebilir filan...
Ölçütü nedir bu şeylerin?
Şşoot kadın İstanbul'a gelince sende kalayımmı azcık değişiklik olarHiiç üstüme alınmıyorum, bence onlara dedin
Bu arada @bilinmeyenfx veDenas14__ kızlar, sizlerin daha önce yemek yarışması tecrübeniz var.
Şimdi bakıyorum "Çorbalar" kategorisinde yeni bi yarışma başlamış. Çorba da kolay olur filan diyorum
Katılsam mı katılmasam mı bilemedim, neapsam? Eğlenceli filan olur değil mi?
Gerçi normal dışı bi tembellik de var üzerimde... Ay bilemedim.
Benim aklımda oluşan algı pis pis şeyler. Çoğunluk insana zıt olan şey
Köpekten tırsmazsan beklerim tabii :)Şşoot kadın İstanbul'a gelince sende kalayımmı azcık değişiklik olar
Seni burada harcarlar...Öyle kural çiğneme babında şeyler mi?
Mesela azami 30 km hız kuralı olan bi yolda, hadi bi çılgınlık yapayım deyip 35 ile gitmek gibi mi?
Ben katıldım daha önce
Eğlencelidir herhalde?
Düşünüyorum, aklımda var bi çorba, yöresel düğün çorbalarından biri...
Biraz meşakkatli, yavaş yavaş, yayıla yayıla yaparım en olmadı, kendi kendime heyecan olsun diyorum.
Ayın 20sine kadar vakit varmış.
Evet evet o çok şee yapmaÖyle kural çiğneme babında şeyler mi?
Mesela azami 30 km hız kuralı olan bi yolda, hadi bi çılgınlık yapayım deyip 35 ile gitmek gibi mi?
Çok severim bizim ailede herkesin minik dostu var:)Köpekten tırsmazsan beklerim tabii :)
Seni burada harcarlar...
He benim kız dost ama pek minik değilÇok severim bizim ailede herkesin minik dostu var:)
K9 köpeği vardı dedemin. Ayağa kalkınca boyumu geçiyordu.1.86 yım. Ellerini omzuma koyar durur. Yani dururdu.He benim kız dost ama pek minik değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?