Ama işte ruhsuz sevişme=aşk olmayan sevişme değil. Sevişmek için ten uyumu olması yeterli.Bunu söyleme çalıştım işte,ruhsuz bir sevişme yani olsun bitsin misali..
Amaç tatminse damacanayla bile tatmin olabiliyorlar. Hele ki memeleri kukusu olan bir kadınsa karşısındaki ne tipe bakar ne yaşa ne tene böyleleri.
Ama bir kadın zorunlu olmadıkça ten uyumu olmayan biriyle sevişmez. En azından kendi isteği ile yapmaz bunu.
Ama işte ruhsuz sevişme=aşk olmayan sevişme değil. Sevişmek için ten uyumu olması yeterli.
Yani illa aşık olmadan sevişmek, ruhsuz duygusuz sevişmek olmaz.
Ama işte ruhsuz sevişme=aşk olmayan sevişme değil. Sevişmek için ten uyumu olması yeterli.
Yani illa aşık olmadan sevişmek, ruhsuz duygusuz sevişmek olmaz.
Tamam ten uyumu mutlaka olmalı yoksa zevk vermez alamazsında karşılığını..
Ama yinede birazcık duygu diyorum..
Tamam ten uyumu mutlaka olmalı yoksa zevk vermez alamazsında karşılığını..
Ama yinede birazcık duygu diyorum..
Gram bir şey hissetmediğin adamla muhteşem bir sevişme yaşayabiliyorsun. Önemli olan ten uyumu, adamın yataktaki becerisi ve isteklerin uyuşması.
Sanırım bu nokta da biz erkekler ile kadınları ayıran bir nokta :/
Gram bir şey hissetmediğin adamla muhteşem bir sevişme yaşayabiliyorsun. Önemli olan ten uyumu, adamın yataktaki becerisi ve isteklerin uyuşması.
Aynı şekilde aşkından öldüğü adamla mutlu olamayanlar da var.Gram bir şey hissetmediğin adamla muhteşem bir sevişme yaşayabiliyorsun. Önemli olan ten uyumu, adamın yataktaki becerisi ve isteklerin uyuşması.
Duygudan kastın şehvet, arzu ise tabii ki. Öbürü zaten ha direkle şaapmışsın ha adamla. Biz de aslında arzuladığın adamla olur diyoruz.Kız küçücük bile olsa bi duygun olur. Bu aşk olarak değil de şehvet gibi bir şey o da bir duygu.
Güdüsel... Ten çekimi minimum da olsa bir duyguya karşılık gelmez mi kadın için?
Kız küçücük bile olsa bi duygun olur. Bu aşk olarak değil de şehvet gibi bir şey o da bir duygu.
Güdüsel... Ten çekimi minimum da olsa bir duyguya karşılık gelmez mi kadın için?
Sevgi, aşk gibi duygulardan bahsediyorum ama. Yani güçlü bişey hissetmene gerek yok. Ten çekiciyse, o adamla yatağa girmek seni rahatsız etmiyorsa ilk öpücükten sonrası gelir.
Bence hiç bulaşmaBu arada @bilinmeyenfx veDenas14__ kızlar, sizlerin daha önce yemek yarışması tecrübeniz var.
Şimdi bakıyorum "Çorbalar" kategorisinde yeni bi yarışma başlamış. Çorba da kolay olur filan diyorum
Katılsam mı katılmasam mı bilemedim, neapsam? Eğlenceli filan olur değil mi?
Gerçi normal dışı bi tembellik de var üzerimde... Ay bilemedim.
Azcuk iyi şeyler için uğraş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?