Sevişen sevişeneKim sevismis caps yok mu?
Ama bu da iyi bir şey.Azcuk iyi şeyler için uğraş
Kim sevismis caps yok mu?
Yo iyidir iyi .Ama bu da iyi bir şey.
Yoğğsa sen sevişmek kötüdür mü diyorsun?
Yok ayol bizim buradaki bekarlar piiiYo iyidir iyi .
Ama burda bekar ağırlıklı olduğundan etkilenmesinler diye
Sorun şu ki sende bekarsın
Evlilere taş çıkartır diyorsun hı? Ana ni didiiiYok ayol bizim buradaki bekarlar piii
Ayol adam bulsalar bu bizim başlığın bekarları neler yaparlar, söylemeye inan utanıyorum...Evlilere taş çıkartır diyorsun hı? Ana ni didiii
Gambazlıcam seni
Bulmadıklarını ne biliyorsunAyol adam bulsalar bu bizim başlığın bekarları neler yaparlar, söylemeye inan utanıyorum...
Evlileri bulmuşta nolmuşAyol adam bulsalar bu bizim başlığın bekarları neler yaparlar, söylemeye inan utanıyorum...
Senin gibi 3959393 yıldır evli bir bağyana yakıştıramadım bu sözüEvlileri bulmuşta nolmuş
Söyle gülüm
Denas ossuuunnnSabahın köründe ben gözümü zor açmışken ne ara uyandınız da foruma girdiniz de sevgi pıtırcığı oldunuz hep beraber.
Ayrıca benim sahiplenen bir karakterim var, şu an S shot ossssun,marilyn monroe osssun @Sephoraa ve tantanis ossun hepiciğini kıskanıyorum, sadece benim arkadaşlarım olsunlar istiyorum.
Bizi beğenmiyormusun muSabahın köründe ben gözümü zor açmışken ne ara uyandınız da foruma girdiniz de sevgi pıtırcığı oldunuz hep beraber.
Ayrıca benim sahiplenen bir karakterim var, şu an S shot ossssun,marilyn monroe osssun @Sephoraa ve tantanis ossun hepiciğini kıskanıyorum, sadece benim arkadaşlarım olsunlar istiyorum.
Denas ossuuunnn
Bizi beğenmiyormusun mu
Tamam kirli çamaşır olsun istediğin döker buraları batırırım
Şimdi onlarla daha bir geçmişimiz var, daha bir kirli çamaşırlarımızla içli dışlıyız ya ondan. Kulübe giriş kuralımız bellidir efenim; kirli çamaşırlarınızı döküyorsunuz
ObaaBulmadıklarını ne biliyorsun
Oy yirim ben seni kavunum yaa...Sabahın köründe ben gözümü zor açmışken ne ara uyandınız da foruma girdiniz de sevgi pıtırcığı oldunuz hep beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?