- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Anneme atar gider yaptım, küstük sanırım. O küsmediyse de bir süre ben küseceğim gibi.
Anneme küstüğüm için, kocama da küserim biraz, bi yerden çıkarmam lazım çünkü.
Ay gelsin de bi güzelce küseyim ona da. Babam ararsa ona da biraz trip atayım.
Uyuz ettiler ya :/
Hayırdır cicim?
Atarlı giderli hamiş mi oldun sen?
Kudurttular Sep ya.
Zaten iç çekip duruyorum deli dülü haberler okudum psikolojim sallandı yine.
Annem arıyor, "Ay çok şahane hamile abiyeler buldum eve getireyim dene" diyor.
Yorulmayayım diye çabalıyor kadın anlıyorum da "Tamam canım senin zevkine güveniyorum, takıl istediğin gibi" dedim.
"Kesin geleceksin düğüne" diyor laf arasında. E atarlandım artık, koca kadına da kesin gideceksin, hatır gönül, bilmem ne deme artık, o kadarını akıl ederiz herhalde.
Durduk yere iyilik yaparken kudurttu, aslında öyle çok sinir olunacak bir şey de değil. Ama şu huyu deli ediyor ya... Atarlandım ben de "İstersem giderim, istersem gitmem!" dedim. "Aman iyi almıyorum bi şey gitmiyorsun madem" filan dedi. "Ben gitmiyorum mu dedim, sık boğaz etme durduk yere onu diyorum" dedim. "Bi şey demedim ki ben, nasıl biliyorsan öyle yap" a bağladı en son. E nasıl biliyorsam öyle yapayım zaten derdim o, kesin geleceksin filan deme yani. Sanki kızını tanımıyor.
Kudurttu işte. Ben de küsmeye karar verdim. Eşim gelir şimdi annemin tarafını tutar biliyorum, ona da küserim.
Yarına kadar barışırız zaten. Yarın olmazsa, nasıl olsa anneler gününde yine barışırız. Ama küsücem bi süre sinirlendim.
Ay bit kadar şeyden durduk yere aaa...
Hormonlar, hormonlaaarrr...
Anneler böyledir, her şeyi söylemek, dikte etmek zorunda hissediyorlar kendilerini. Koskoca kadın da olsan çocuksun sen düşünemezsin. Neyse sıkma canını. Küs bakalım kendini iyi hissettirecekse.
Ya dün millet, işler güçler beynimi yedi hıdırellezi unuttum arada diye üzülüyodum, şunu görünce nasıl sevindirik oldum anlatamamÇizdim canım çizdim seni deladyamore da çizdim.
Anne,baba,koca bunlar lazım olur sana, illa birine küseceksen ne bileyim bana küsmek ister misin meselaKudurttular Sep ya.
Zaten iç çekip duruyorum deli dülü haberler okudum psikolojim sallandı yine.
Annem arıyor, "Ay çok şahane hamile abiyeler buldum eve getireyim dene" diyor.
Yorulmayayım diye çabalıyor kadın anlıyorum da "Tamam canım senin zevkine güveniyorum, takıl istediğin gibi" dedim.
"Kesin geleceksin düğüne" diyor laf arasında. E atarlandım artık, koca kadına da kesin gideceksin, hatır gönül, bilmem ne deme artık, o kadarını akıl ederiz herhalde.
Durduk yere iyilik yaparken kudurttu, aslında öyle çok sinir olunacak bir şey de değil. Ama şu huyu deli ediyor ya... Atarlandım ben de "İstersem giderim, istersem gitmem!" dedim. "Aman iyi almıyorum bi şey gitmiyorsun madem" filan dedi. "Ben gitmiyorum mu dedim, sık boğaz etme durduk yere onu diyorum" dedim. "Bi şey demedim ki ben, nasıl biliyorsan öyle yap" a bağladı en son. E nasıl biliyorsam öyle yapayım zaten derdim o, kesin geleceksin filan deme yani. Sanki kızını tanımıyor.
Kudurttu işte. Ben de küsmeye karar verdim. Eşim gelir şimdi annemin tarafını tutar biliyorum, ona da küserim.
Yarına kadar barışırız zaten. Yarın olmazsa, nasıl olsa anneler gününde yine barışırız. Ama küsücem bi süre sinirlendim.
Ay bit kadar şeyden durduk yere aaa...
Eki Görüntüle 1828132 Kızlar bi bakın
Öyle, anneler işte...
Üstelik o gayri ihtiyari tembih huyunu bana da bulaştırdığını fark edebiliyorum ara ara kendimi yakalıyorum filan.
Küsüp omuz sallama zamanım gelmiş galiba ondan, ay hallerime bak ya bildiğin ergene bağlamışım yazdığımı okudum da :))
Üff... Olmazsa küsermiş gibi yapayım da küsmeyeyim.
Yok yav kızaKendine mi?
Ya dün millet, işler güçler beynimi yedi hıdırellezi unuttum arada diye üzülüyodum, şunu görünce nasıl sevindirik oldum anlatamam
Bi tanesin biliyosun di mi
Bu arada sizi cok özledim,tantanis sana gelecek tavsiyesi. Sen benden büyüksün ama ben senden önce mezun olcam madem yaz bunu kenara. Aslaaaaaa ama asla içinde birbirinden züppe ve memnuniyetsiz, birbirinden burslu ama imkanımız yok diyip dürüst olmak yerine her şeye bok atan, bi yanı koyu dindar bi yanı amaan sabahlar olmasın kusana kadar icelim diyen her biri ayrı cins fakülte tayfasının mezuniyet işlerine aktif katılma.
Mekan sahibi ayrı dert, paraların toplanması ayrı dert, milleti memnun etmek ayrı dert, biri sevgilisinden ayrılır artı 1 inin kaporasını geri ister, biri manita yapar sayıyı katlar. Ömrümden 5 yıl çaldılar
Yok yav kıza
Denedi bugün çok hoş oldu
Ama pahalı
Anne,baba,koca bunlar lazım olur sana, illa birine küseceksen ne bileyim bana küsmek ister misin mesela
Her türlü haklı, haksız, hormonal atara hazırım bak en sevdigim anne adayı
Sep doğru düzgün abiye yok piyasadaKıza olmaz yaa. Bence daha eğlenceli renkli uçuş uçuş bişeyler yaşına daha çok gider. Bu biraz daha olgun kadın elbisesi gibi göründü bana.
Sep doğru düzgün abiye yok piyasada
Bunun eteklerindeki pileleri tül
Gerçi bi elbise baktık denedi taş gibi oldu manyak ta 1400 etiketi vardı
Burdaki boyner cacıkÖöeeeh. Biraz daha normal yerlere baksanıza yahu.
Bugün boynerde mezuniyet elbisesi reyonu vardı koskocaman. Çok hoş şeyler var. 100-300 lira arası fiyatları var.
Ay kıyamam sana. Hamileliğe ikinci ergenlik diyebiliriz o zaman.
Küs sen küs, yarın barışırsın. İdare eder onnar seni.
Burdaki boyner cacık
Bi yerde çok hoş fuşya bi elbise bulduk 240 lira
Meğerse arkadaşı başka bi yerde aynı modelin siyah beyazını beğenmiş 400 lira demişler.
Kızı arayıp haber verdi 240 a buldum diye
Biliyorlar zaten nasıl kandıracaklarını, geldi 10 dk demedi aldı gönlümü gitti.
Rüşvet getirmiş, sevdiğim yiyeceklerden
Güya atarlıydım giderliydim.
İkinci ergenlik kadar değil de, sigarayı da bıraktım ya, onunla birlikte böyle oluyor diyelim. ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?