- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Sep ne dicem. Günaydın. Hepinize sorum.
Bende büyük davlumbaz var. Onu siliyim derken biraz fazla bekletmişim cifi. Hale hale iz kaldı. Nasıl düzelir?
Bunlar için sprey boya cart curt varmıdır acaba
Eski usül büyük.adını bilmiyorum inanki. Gri.İnox falan mı? Beyaz değil dimi?
Eski usül büyük.adını bilmiyorum inanki. Gri.
Denedim nasıl becerdiysem önceden pırıl pırıl parlardım şimdi böyle sanki bişi bulaşmışta sıvamışım gibi izler varHmm, o zaman bulaşık makinasının parlatıcısıyla silmeyi bir dene bakalım.
Ne denediysem olmadı.Denas14__ Hmm. O zaman koçtaşta falan inox boyası var. Sprey boya. Onu ordan çıkarmadan boyamak sıkıntı olabilir ama.
Ne denediysem olmadı.söküp atasım var
Kameram bozuk eşim gelince çekeyim. Çok kötü değil ama pırıl pırıl parlasın istediğimden gözüm oraya takılıyor.Bakayım, çok mu kötü? Boya çözer o işi.
Kameram bozuk eşim gelince çekeyim. Çok kötü değil ama pırıl pırıl parlasın istediğimden gözüm oraya takılıyor.
Evet bizim ev. Takıntı yaptım.Kendi evin, senin esyan mı onlar?
Kızlar araba arayan varmı? Nissan Micra satıyoruz
Onu sat bunu alAhaha en sevdiğim. İkinci arabayı alabilecek durumda olaydık heyyooo diye koşardım.
https://m.koctas.com.tr/urun/raymax-inox-sprey/20767/28576
Bunu al, beyin davlumbazın dışını söksün yerinden (zor değil) çıkarın balkona bahçe ne varsa sıkın spreyi üstüne. Canavar gibi olur.
Onu sat bunu al
Tamam balım bakacam teşekkürler
Rengi beyaz. Bütün bakımları yaptırıldı.2014 model. Otomatik vites. Lastikleri değişti mişhelin mi ne var ya ondan takıldı en iyisinden. Park sensörü takıldı(kocam park ederken arkaya vurmasın diyeEheheh, satmam ben kuzumu. Kara kuzum o benim. Ama kendime ait bir mikroşum olsa, bir de rengi yeşil olsa hayır demem. Kaça satıyorsunuz bu arada, bir bakınayım araba arayan var mı etrafta.
Rengi beyaz. Bütün bakımları yaptırıldı.2014 model. Otomatik vites. Lastikleri değişti mişhelin mi ne var ya ondan takıldı en iyisinden. Park sensörü takıldı(kocam park ederken arkaya vurmasın diye) hiçbir kaza,değişen parça,boya vs yok. Tümü orijinal. 40.000 miş piyasası.
1.2 street. Benzin. Km de 30 kuruş yakıyor. :)Temem yavru, bakayım araba arayan olursa söylerim. Bir arkadaş arabasını satıp otomatik almayı düşünüyor bu ara. Benzin mi dizel mi yakıt?
1.2 street. Benzin. Km de 30 kuruş yakıyor. :)
21.000 kmde. Araba çok iyi. Satmıcaz diye herşeyini yaptırdık. Ama eşim toyota beğeniyii onu alacamış.İyimiş, cimri araba.
21.000 kmde. Araba çok iyi. Satmıcaz diye herşeyini yaptırdık. Ama eşim toyota beğeniyii onu alacamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?