Ola ola beğeni çetesi olduk yalnız.Uu beybi yaşasın çetenin gücü.
Arkandayız mar, bize güvenebilirsin.
Kızım demin ciddi olmadığımı nasıl anlamazsın tribi atan sen değil miydin? Bizim ciddiyet seviyemiz bu kadar oluyormuş demek, yapacak bir şey yokOla ola beğeni çetesi olduk yalnız.
İnsan şöyle daha ciddi bir şey bekliyor.
Buda bişeyOla ola beğeni çetesi olduk yalnız.
İnsan şöyle daha ciddi bir şey bekliyor.
Kızım demin ciddi olmadığımı nasıl anlamazsın tribi atan sen değil miydin? Bizim ciddiyet seviyemiz bu kadar oluyormuş demek, yapacak bir şey yok
Sonra ay bunlar adam kaldırıyollaa diye çığırırlar falan, boşver.
Hemen beğenelimBuda bişey
Demin bişey yazdım yendiğin şeyle belaltı vurma dedi biri
Bir gün onu da yapalım bari içimizde kalmasın. Kimden başlasak?adam kaldırsak gam yemem ya, üstümüze yapıştı resmen
Şimdi konuya gelip hepinizi beğenicemHemen beğenelim
Bende shot u şu çikolatanın ham maddesi nikli arkadaşla polemik yaptı sandım, bu gece onunla takışmayan kalmamış yahu..Hani hani
Vaadlerini yerine getirmiyosun
Yok onla ben polemik yapar gibi oldumBende shot u şu çikolatanın ham maddesi nikli arkadaşla polemik yaptı sandım, bu gece onunla takışmayan kalmamış yahu..
Aman çokta şeyetmeyin.. Ergen dünyası içinde güme gitmez shot..
Doğru düzgün konu okumadan rezil oldum Shot aYok onla ben polemik yapar gibi oldum
Bende shot u şu çikolatanın ham maddesi nikli arkadaşla polemik yaptı sandım, bu gece onunla takışmayan kalmamış yahu..
Aman çokta şeyetmeyin.. Ergen dünyası içinde güme gitmez shot..
Can Dündar a saldırı konusunda son yorum,Sırf onun yüzünden ceza almayayım diye siyasete girmedim bu akşam. Sinirim geçerse yoklarım.
Hiç bakmiim gece gece. Uykumu kaçırmiim. Koltukta sızan kocacığımı alıp gidip yatayım ben huzurlu huzurlu. İyi gecelerCan Dündar a saldırı konusunda son yorum,
Valla o kadar dayanman mucize. Ben olsam coktan banimi almış oturmustumAy dayanamadım ama artık. @Mune kızacaktır muhtemelen ve haklı da kızmakta ama yani karanfil... valla dayanamadım artık. Bilirsin beni az çok, kimseyle şahsi olarak polemiğe girmem ama dayanamadım yani. Hele mar'a hitaben yazdığım espriye girip bir de sonra beni suçlaması
Sep ne dicem. Günaydın. Hepinize sorum.Günaydınslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?