Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Aile arabası olarak küçük ama micra yaw. Çoluk çocukla zor olur.
Bekar arabası ya da ikinci araba olarak şahane.
Toyotanın neysini alcakmış?
Yok ya içi çok geniş tavanı falan. Tek bagajı küçük. Biz 3 kişilik aileyiz öylede kalacağız iyiydi ama işte
aurix beğeniyor.

Bize de 4 kapı bi araba lazım ama aradığımız aralıkta değil arabanız Denascım, daha ucuz yollu bişiler bakıyoruz. İnşallah kolayca sorunsuz, istediğiniz gibi çıkarırsınız elden. Biz de değiştirelim arabayı dedik işte, tek kapılı... Bebişle zor olacak.

Bi de vites didiğin manuel olacak aga
Ay bi video vardı aklıma geldi

İnşallah gönlüne göre bulursun canım:)

Ya eşim manuel bilmiyor

Vites konusunda kesinlikle katılıyorum. Otomatik hiç mi sevmez insan...

Karışsın zaten çok itici rahatlık varken:)

Karışmasın ya ben seviyorum :)
Eski piyasacılardan kim kaldı zaten

Deme öyle deme onuda kullanmanın zevki ayrı

Maalesef gidişat onu gösteriyor Nam, yoksa ben de manuel vites severim.
Hatta arabayı alacağımızda, beğendiğimiz bi model salt otomatik vites diye istemedim.
Hem manuel hem otomatikler için de bir süre sonra sorun çıkarıyor filan dediler (Ne kadar doğru bilemeyeceğim)
Bilmiyorum, bu gidişle mecbur alışacağız gibi...

Yok ya içi çok geniş tavanı falan. Tek bagajı küçük. Biz 3 kişilik aileyiz öylede kalacağız iyiydi ama işte
aurix beğeniyor.

Auris güzel araba.

Bekle hayat geliyoruz biz dat dat dat dat
Altimizda auris dat dat dat dat.

Bizim burda satılık bi auris var dizel 2014 gri. Amma otomatik mi bilmiyorum.

Günaydınnn... ben hala uçmadım

Bir şey sorayım. Ben dün eve dönerken midye aldım tezgahtan ama unuttum yemeyi. Dolapta duruyor. Bugün yesem zehirlenir miyim acep? Midye olunca emin olamadım

Günaydınnn... ben hala uçmadım

Bir şey sorayım. Ben dün eve dönerken midye aldım tezgahtan ama unuttum yemeyi. Dolapta duruyor. Bugün yesem zehirlenir miyim acep? Midye olunca emin olamadım

Dolaba koyduysan bişicik olmaz. Ama bu aralar yemesen iyi edersin. Midyenin zararlı olduğu mevsimdeyiz.

Etiketlenmişim, gece sitede yoktum, banlanma heveslerinizi bu kadar zaman beklettiğim için özür dilerim.
Siz at beni Mune deyin yeter ki, itinayla atarım

Etiketlenmişim, gece sitede yoktum, banlanma heveslerinizi bu kadar zaman beklettiğim için özür dilerim.
Siz at beni Mune deyin yeter ki, itinayla atarım
Valla atmazsanız sevinirim tabii
Ama başkalarını kiblediğim şeyi kendim yaptım, o yüzden kendimi de kiblemem gerektiğini düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…