Yok ya içi çok geniş tavanı falan. Tek bagajı küçük. Biz 3 kişilik aileyiz öylede kalacağız iyiydi ama işteAile arabası olarak küçük ama micra yaw. Çoluk çocukla zor olur.
Bekar arabası ya da ikinci araba olarak şahane.
Toyotanın neysini alcakmış?
Rengi beyaz. Bütün bakımları yaptırıldı.2014 model. Otomatik vites. Lastikleri değişti mişhelin mi ne var ya ondan takıldı en iyisinden. Park sensörü takıldı(kocam park ederken arkaya vurmasın diye) hiçbir kaza,değişen parça,boya vs yok. Tümü orijinal. 40.000 miş piyasası.
İnşallah gönlüne göre bulursun canım:)Bize de 4 kapı bi araba lazım ama aradığımız aralıkta değil arabanız Denascım, daha ucuz yollu bişiler bakıyoruz. İnşallah kolayca sorunsuz, istediğiniz gibi çıkarırsınız elden. Biz de değiştirelim arabayı dedik işte, tek kapılı... Bebişle zor olacak.
Bi de vites didiğin manuel olacak aga
Ay bi video vardı aklıma geldi
İnşallah gönlüne göre bulursun canım:)
Ya eşim manuel bilmiyor
Karışsın zaten çok itici rahatlık varken:)Zaten yakında manuel vites diye bi şey kalmayacak, tarihe karışacak :)
Deme öyle deme onuda kullanmanın zevki ayrıZaten yakında manuel vites diye bi şey kalmayacak, tarihe karışacak :)
Bize de 4 kapı bi araba lazım ama aradığımız aralıkta değil arabanız Denascım, daha ucuz yollu bişiler bakıyoruz. İnşallah kolayca sorunsuz, istediğiniz gibi çıkarırsınız elden. Biz de değiştirelim arabayı dedik işte, tek kapılı... Bebişle zor olacak.
Bi de vites didiğin manuel olacak aga
Ay bi video vardı aklıma geldi
Karışsın zaten çok itici rahatlık varken:)
Deme öyle deme onuda kullanmanın zevki ayrı
Yok ya içi çok geniş tavanı falan. Tek bagajı küçük. Biz 3 kişilik aileyiz öylede kalacağız iyiydi ama işte
aurix beğeniyor.
Auris güzel araba.
Bekle hayat geliyoruz biz dat dat dat dat
Altimizda auris dat dat dat dat.
Bizim burda satılık bi auris var dizel 2014 gri. Amma otomatik mi bilmiyorum.
Honda civic hakkında ne düşünüyorsun Sep? :)
Günaydınnn... ben hala uçmadım
Bir şey sorayım. Ben dün eve dönerken midye aldım tezgahtan ama unuttum yemeyi. Dolapta duruyor. Bugün yesem zehirlenir miyim acep? Midye olunca emin olamadım
Ok yiyeceğim. Ama ölürsem bozuşuruzDolaba koyduysan bişicik olmaz. Ama bu aralar yemesen iyi edersin. Midyenin zararlı olduğu mevsimdeyiz.
Ok yiyeceğim. Ama ölürsem bozuşuruz
Yavaş at Mune yakına düşelimEtiketlenmişim, gece sitede yoktum, banlanma heveslerinizi bu kadar zaman beklettiğim için özür dilerim.
Siz at beni Mune deyin yeter ki, itinayla atarım
Valla atmazsanız sevinirim tabiiEtiketlenmişim, gece sitede yoktum, banlanma heveslerinizi bu kadar zaman beklettiğim için özür dilerim.
Siz at beni Mune deyin yeter ki, itinayla atarım
Yavaş at Mune yakına düşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?