Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

ozaman hemen birikimci hatunlar topiğine gidip o paraları nasıl değerlendireceğini öğren
Çok isterdim ama buldugum paraları sadaka kutusuna atıyorum nolur nolmaz başıma is gelmesin. kaç defa 50 tl buldum yav insanlık zengin ben 50 lira kaybetsem yolu üç kere turlar bulurum o parayi.

Bir zamanlar bu soru çok modaydı.Hele okulda arkadaşlarımız anı defteri verirdi,bu bilgilerimizi yazardık.Hey gidi gençlik heyy.
duruyor hatura defterim ara ara bakıyorum.
laciverte önlükte diledikleri başarıyı buldumda,
beyaz gelinlikte ki mutluluğu hala bulmadım

Çok isterdim ama buldugum paraları sadaka kutusuna atıyorum nolur nolmaz başıma is gelmesin. kaç defa 50 tl buldum yav insanlık zengin ben 50 lira kaybetsem yolu üç kere turlar bulurum o parayi.
üni stajındaydık. 5 tl yerde bulduk
biri alalım öğren yemek yeriz dedi biri alalım sigara alırız dedi
birimizde alalım bir fakire veririz dedi
sonuç olarak almadık parayı. aklıma geldi

Buyuk ada sahilde 100 tl bulduk yanımızda da orda tanıştığımiz Qatarli bir turist kız. Biz parayi almayınca neden almıyorsunuz siz öğrencisiniz gidin yemek yiyin demişti yerden alıp arkadaşın cebine koydu parayi

@nuryolu daha 3,5 aylik canım yok dişimiz ama deli gibi kaşıyor 10 parmak ağızda
Allah yardimcin olsun cano. 1 yaşında benim oğlan 4 dişi var aylardir gelen dis yok. Cok perisaniz cok magduruz. O 4 dişin de hepsi bir cikti bi sabah bi kalktim 4 disi var oglanin

İsmim kaldı öyle ya

Normade olmazdım,konulara şöyle üstünkörü göz atar okuyup çıkardım ama bugün bir işim var,şimdi kahve keyfi yapıyorum,çıkıcam.
Ben de tam çıkacaktım senin mesajını gördüm,bir selam vereyim de çıkayım dedim.Benim de bugün çok işim var.İkimize de kolay gelsin

Ay hobilerimi yazayım: Kitap okumak. Ama ciddi bir kitap kurduyum, Edebiyattan Harlequin Aşk romanlarına kadar her şeyi okurum. Hiç seçmem Tam bir oburum kitap konusunda. Film izlemek, sinefillik derecesinde olmasam da sağlam bir DVD koleksiyonum var (ama şimdi DVD de kalmadı onları hard diske almak lazım bir ara offf )
Yürüyüş yapmayı aslında seviyorum ama tembel bir insan olduğum için pek yapmıyorum
Başka da bir hobim yok galiba sıkıcı bir insanım Ama bir gün tüplü dalış eğitimi almak istiyorum :)
Fobilerim: akrepten deli gibi korkarım, o kadar ki beni kampa götürmek imkansız. Bir de Palyaço'dan ölesiye korkarım. Yolumu falan değiştiririm

Allah yardimcin olsun cano. 1 yaşında benim oğlan 4 dişi var aylardir gelen dis yok. Cok perisaniz cok magduruz. O 4 dişin de hepsi bir cikti bi sabah bi kalktim 4 disi var oglanin
Az dışı olunca feci isiriyor bebeler ben elimle bişey yedirmeye korkuyordum bizimkine. Parmaklara dikkat

Kitap okumakkk Hayır aglamiyorim gözüme bir sey kaçtı. Bebelerimden once ben de okuyordum ben de insandim herhalde hatta edebiyat mezunuydum ben herhalde.

Neyse çocuktan sogutmak gibi olmasin da aklı olan tek bebede kalsin

Kitap okumakkk Hayır aglamiyorim gözüme bir sey kaçtı. Bebelerimden once ben de okuyordum ben de insandim herhalde hatta edebiyat mezunuydum ben herhalde.

Neyse çocuktan sogutmak gibi olmasin da aklı olan tek bebede kalsin
Ay benim ödüm patlıyor karanfil, bizim ailede çok ikiz var. Kesin ikiz bebem olacak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…