- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
merhaba
fobilerini neden saklıyorsunşuan şüphelendim
Bir zamanlar bu soru çok modaydı.Hele okulda arkadaşlarımız anı defteri verirdi,bu bilgilerimizi yazardık.Hey gidi gençlik heyy.bir adya düşerseniz yanınıza alacağınız üç şey
sizi yakından tanımak istiyorum
Anlatsam roman olur
Sonra siyasette adım çıkar neme lazım
Bi ara anlatırım :)
Çok isterdim ama buldugum paraları sadaka kutusuna atıyorum nolur nolmaz başıma is gelmesin.ozaman hemen birikimci hatunlar topiğine gidip o paraları nasıl değerlendireceğini öğren
Bu saatte sen buralarda olur muydun.Akşam yatmaz sabah kalkmazHerkese tünaydın kızlar,güzel mutlu birgün dilerim herkese...
Ben de var mıydım ,bu listede.Canım özelden aklına gelmemesi gereken kişilerin listesini atıyorum
Anlatma anlatma,yoksa sonra bize elektrik,su,yol olarak geri dönüyor biliyorsunAnlatsam roman olur
Sonra siyasette adım çıkar neme lazım
Bi ara anlatırım :)
duruyor hatura defterim ara ara bakıyorum.Bir zamanlar bu soru çok modaydı.Hele okulda arkadaşlarımız anı defteri verirdi,bu bilgilerimizi yazardık.Hey gidi gençlik heyy.
üni stajındaydık. 5 tl yerde buldukÇok isterdim ama buldugum paraları sadaka kutusuna atıyorum nolur nolmaz başıma is gelmesin.kaç defa 50 tl buldum yav insanlık zengin ben 50 lira kaybetsem yolu üç kere turlar bulurum o parayi.
İsmim kaldı öyle yaBu saatte sen buralarda olur muydun.Akşam yatmaz sabah kalkmaz
Ben de var mıydım ,bu listede.
Aman tantanis ben takacak biri gibi mi duruyorumYa çok ayıp ama ben aklıma gelenleri etiketlemistim. Önemi var mı böyle şeylerin? Gelip güzelce sohbet eden herkese açık.
Buyuk ada sahilde 100 tl bulduk yanımızda da orda tanıştığımiz Qatarli bir turist kız. Biz parayi almayınca neden almıyorsunuz siz öğrencisiniz gidin yemek yiyin demiştiduruyor hatura defterim ara ara bakıyorum.
laciverte önlükte diledikleri başarıyı buldumda,
beyaz gelinlikte ki mutluluğu hala bulmadım
üni stajındaydık. 5 tl yerde bulduk
biri alalım öğren yemek yeriz dedibiri alalım sigara alırız dedi
birimizde alalım bir fakire veririz dedi
sonuç olarak almadık parayı. aklıma geldi
GönderdimHelecanla bekliyorum.
Listeyi yeni gönderdimBen de var mıydım ,bu listede.
O zaman mesele yok :)) sana etiket geldi ama ben de gördüm.Aman tantanis ben takacak biri gibi mi duruyorumAklima hirsiz yavuzun "askolsun ben oyle bi insan miyim" repligi geldi
Allah yardimcin olsun cano. 1 yaşında benim oğlan 4 dişi var aylardir gelen dis yok. Cok perisaniz cok magduruz. O 4 dişin de hepsi bir cikti bi sabah bi kalktim 4 disi var oglanin@nuryolu daha 3,5 aylik canım yok dişimiz ama deli gibi kaşıyor 10 parmak ağızda
Ben de tam çıkacaktım senin mesajını gördüm,bir selam vereyim de çıkayım dedim.İsmim kaldı öyle ya
Normade olmazdım,konulara şöyle üstünkörü göz atar okuyup çıkardım ama bugün bir işim var,şimdi kahve keyfi yapıyorum,çıkıcam.
Ayy ben görmemişimO zaman mesele yok :)) sana etiket geldi ama ben de gördüm.
Az dışı olunca feci isiriyor bebeler ben elimle bişey yedirmeye korkuyordum bizimkine. Parmaklara dikkatAllah yardimcin olsun cano. 1 yaşında benim oğlan 4 dişi var aylardir gelen dis yok. Cok perisaniz cok magduruz. O 4 dişin de hepsi bir cikti bi sabah bi kalktim 4 disi var oglanin
Kitap okumakkkAy hobilerimi yazayım: Kitap okumak. Ama ciddi bir kitap kurduyum, Edebiyattan Harlequin Aşk romanlarına kadar her şeyi okurum. Hiç seçmemTam bir oburum kitap konusunda. Film izlemek, sinefillik derecesinde olmasam da sağlam bir DVD koleksiyonum var (ama şimdi DVD de kalmadı onları hard diske almak lazım bir ara offf )
Yürüyüş yapmayı aslında seviyorum ama tembel bir insan olduğum için pek yapmıyorum
Başka da bir hobim yok galiba sıkıcı bir insanımAma bir gün tüplü dalış eğitimi almak istiyorum :)
Fobilerim: akrepten deli gibi korkarım, o kadar ki beni kampa götürmek imkansız. Bir de Palyaço'dan ölesiye korkarım. Yolumu falan değiştiririm
Ay benim ödüm patlıyor karanfil, bizim ailede çok ikiz var. Kesin ikiz bebem olacak benimKitap okumakkkHayır aglamiyorim gözüme bir sey kaçtı. Bebelerimden once ben de okuyordum ben de insandim herhalde hatta edebiyat mezunuydum ben herhalde.
Neyse çocuktan sogutmak gibi olmasin da aklı olan tek bebede kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?