Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Buradayııım Denas14__

tantanis yoklugumda neler ceviriyosun

Arkadaslarla yemege gittik, ayıptır söylemesi acayip güzel bi akşamdı, zaten daralmıştım nasıl iyi geldi anlatamam enerjiyle doldum bi tane de yakışıklıyla tanıştım

Acayip keyifli muhabbet ettik ama yürüsem mi yürümesem mi derken gece bitti ya, minik flörtlerle kalakaldım 2 tane daha içsem yürümeyi gecer kosardım belki

Siz napıyosunuz?

Paçalı donumu giydim evde yatıyom.

Reactions: K_G
Totom dondu battaniyenin altında oturuyom ben.

Ulan bütün gece orda mı içsek burda mı yesek, ne yesek ne içsek diye dolanıp iki birayla kapattım geceyi. Şimdi 1.5 tost yedim çay içiyom gayet ayığım yani.

Chivastan yollsana iki barnak.

şekerim bedeve vallah para verip almadım hediye, bende fakirim, gelsen dükkan senin

Gitti bizim sevişmeli konu.
Konular taşındığı zaman kendimi çok fakir hissediyorum.

Hadi hadi sen de icmelerde gezmelerdeymissin

Bi mok anlamadım bu akşamdan. Her yer aşırı kalabalık. Yemek yicek bi yer zar zor bulduk. 10.30 gibi bara gşdelim dedik arabayı parkedecek yer gulamadık iki saat. Onu koyduk bir köşeye biç bir barda adım atacak yer yok. Bugün niye böyleydi bilemedim.

Şansa bak herkes mi bu cumartesiyi buldu yuh Yer arayarak dönüp durmussunuz bütün aksam

Biz rezervasyonlu gitmistik grup büyük olunca, hoş rezerve ettigimiz yerin baya bi dısına taştık arkadasların arkadasları da eklenince. İyi ictik iyi eglendik ya, benim esigim yükselmiş herhalde ya da bu gece sarhos olacagım yokmus.

Ama çocuga biraz daha açıktan ilgi gösterse miydim onu bilmiyorum. Cool luktan öldüm bütün akşam da noldu yani

Bu arada tekila taze bitti bebegim ama çesit çesit votka var seversen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…