- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
o kadar anlaşılıyor mu yaw,
vallah yarım litre çivas devirdim yazıyor olabilmem mucize
Paçalı donumu giydim evde yatıyom.BuradayııımDenas14__
tantanis yoklugumda neler ceviriyosun
Arkadaslarla yemege gittik, ayıptır söylemesi acayip güzel bi akşamdı, zaten daralmıştım nasıl iyi geldi anlatamam enerjiyle doldumbi tane de yakışıklıyla tanıştım
Acayip keyifli muhabbet ettik ama yürüsem mi yürümesem mi derken gece bitti ya, minik flörtlerle kalakaldım2 tane daha içsem yürümeyi gecer kosardım belki
Siz napıyosunuz?
Yarasın aslanıma.
BuradayııımDenas14__
tantanis yoklugumda neler ceviriyosun
Arkadaslarla yemege gittik, ayıptır söylemesi acayip güzel bi akşamdı, zaten daralmıştım nasıl iyi geldi anlatamam enerjiyle doldumbi tane de yakışıklıyla tanıştım
Acayip keyifli muhabbet ettik ama yürüsem mi yürümesem mi derken gece bitti ya, minik flörtlerle kalakaldım2 tane daha içsem yürümeyi gecer kosardım belki
Siz napıyosunuz?
teeessüfler der bırakırım ben senle dalga geçiyom mu
Ulan bütün gece orda mı içsek burda mı yesek, ne yesek ne içsek diye dolanıp iki birayla kapattım geceyi. Şimdi 1.5 tost yedim çay içiyom gayet ayığım yani.
Chivastan yollsana iki barnak.
Hadi hadi sen de icmelerde gezmelerdeymissinTotom dondu battaniyenin altında oturuyom ben.
şekerim bedeve vallah para verip almadım hediye, bende fakirim, gelsen dükkan senin
Ben göndereyim Sep, ne seversinOhh yarasın, bize bedave getiren yok derdime yanayım.
Hadi hadi sen de icmelerde gezmelerdeymissin
Gitti bizim sevişmeli konu.
Konular taşındığı zaman kendimi çok fakir hissediyorum.
Vintage ı yanlış yerden anlamışsın tantiş, dedelerimizin donunu giyelim demek degil oPaçalı donumu giydim evde yatıyom.
Tam yazıyordum gitti, içimde kaldı la.
ok aga, kafam güzelken kk ya online olmayım ben
chess hergün demlenmeye başladığın saati yaz, ben seni o saatten 1 saat sonrası falan atayım siteden
Şansa bak herkes mi bu cumartesiyi buldu yuhBi mok anlamadım bu akşamdan. Her yer aşırı kalabalık. Yemek yicek bi yer zar zor bulduk. 10.30 gibi bara gşdelim dedik arabayı parkedecek yer gulamadık iki saat. Onu koyduk bir köşeye biç bir barda adım atacak yer yok. Bugün niye böyleydi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?