Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Mune bence chessi boşamalısın. Kötü alışkanlıkları var
Beni kandırdı, çok efendiyim, kötü alışkanlığım yok dedi mağdur etti, çoluk çocuğumuzun rızkını alkole veriyor çocuklar baba diye ağlıyor boşayamıyorum o yüzden

Votkayla çok aram yok ama yoklukta gider.

Yav her cumartesi gidiyoruz hemen hemen, rezervasyon da yapmıyoruz ama böyle olmuyor hiç. Çok acayipti.

Cool takılcam diye evde kalcan sonunda bence. Kimin arkadaşıysa git ona çıtlat bence. Seviyorsan git konuş bence cicim

Beni kandırdı, çok efendiyim, kötü alışkanlığım yok dedi mağdur etti, çoluk çocuğumuzun rızkını alkole veriyor çocuklar baba diye ağlıyor boşayamıyorum o yüzden
Canım aldatma ve dayak yoksa boşanma bence. (Bu sözü bdv nin duvarına asalım mı, her konuda en az 1 tane var bu yorumdan )

Önce o çıtlatsın

(EVDE KALDI)

Nişanlıyken gerçek yüzünü sakladı dimi. Çocuk varsa boşanma tabi kardeşim, bebelere yazık.
Sızdı galiba sesi çıkmıyor

Yol gösterdim ya, sen coolluktan vazgeçmezsen ben ne yapayım?
Gel beni al mı diyeydim çocuğa

Aslında tatlı tatlı konustuk, biraz da flörtlestik ama sonra bana ne olduysa begendigimi anlamasın tribine girdim bi anda. Masadaki yakın erkek arkadaslarıma odaklandım, bildigin "ben herkese böyleyim cnmss havaya girme" moduna gectim bi anda

Sen beni bırak devam et Sep, benden adam olmaz

Viledasopası yapsın rumuzunu benceee...
Koca bulayım derken gündelik işi bulayım ondan sonra di mi, mesaj kutum bizim perdeleri kaça yıkarsın, evi sildikten sonra ütü de yapıyo musun diyen teyzelerle dolsun yarım gün parası verip tam gün calıstırsınlar sonra

Tamam değiştiriyorum o zaman. Karakter sınırına takılmazsa kırmızıgeceliktopukluterlik olsun

Senin cımbız benim sopayı kırar ablacım senden korkarım ama Sep'in benden cekecegi var dusuyorum pesine

Ablayım ben, çemkirme. Bana da işlemez o sopa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…