Mune bence chessi boşamalısın. Kötü alışkanlıkları var
Şansa bak herkes mi bu cumartesiyi buldu yuhYer arayarak dönüp durmussunuz bütün aksam
Biz rezervasyonlu gitmistik grup büyük olunca, hoş rezerve ettigimiz yerin baya bi dısına taştık arkadasların arkadasları da eklenince. İyi ictik iyi eglendik ya, benim esigim yükselmiş herhalde ya da bu gece sarhos olacagım yokmus.
Ama çocuga biraz daha açıktan ilgi gösterse miydim onu bilmiyorum. Cool luktan öldüm bütün akşam da noldu yani
Bu arada tekila taze bitti bebegim ama çesit çesit votka var seversen.
Canım aldatma ve dayak yoksa boşanma bence. (Bu sözü bdv nin duvarına asalım mı, her konuda en az 1 tane var bu yorumdanBeni kandırdı, çok efendiyim, kötü alışkanlığım yok dedi mağdur etti, çoluk çocuğumuzun rızkını alkole veriyor çocuklar baba diye ağlıyor boşayamıyorum o yüzden
Önce o çıtlatsınVotkayla çok aram yok ama yoklukta gider.
Yav her cumartesi gidiyoruz hemen hemen, rezervasyon da yapmıyoruz ama böyle olmuyor hiç. Çok acayipti.
Cool takılcam diye evde kalcan sonunda bence. Kimin arkadaşıysa git ona çıtlat bence. Seviyorsan git konuş bence cicim
Beni kandırdı, çok efendiyim, kötü alışkanlığım yok dedi mağdur etti, çoluk çocuğumuzun rızkını alkole veriyor çocuklar baba diye ağlıyor boşayamıyorum o yüzden
Anket mi açsam acabaCanım aldatma ve dayak yoksa boşanma bence. (Bu sözü bdv nin duvarına asalım mı, her konuda en az 1 tane var bu yorumdan)
Online değil, siteden çıkış yapabilmişNişanlıyken gerçek yüzünü sakladı dimi. Çocuk varsa boşanma tabi kardeşim, bebelere yazık.
Sızdı galiba sesi çıkmıyor
Kullanıcı adını değiştirsin ladySonun aynen bu.
Online değil, siteden çıkış yapabilmiş
Ben mi nedeeenKullanıcı adını değiştirsin lady
İnsan azıcık ucundan moral verirSonun aynen bu.
ladyamore havalı duruyor, böyle daha bir ev kızı modunda birşey olursa buradan kardeşine, kaynına, oğluna kız arayanlar talip olabilir de ondanBen mi nedeeen
İnsan azıcık ucundan moral verir
ladyamore havalı duruyor, böyle daha bir ev kızı modunda birşey olursa buradan kardeşine, kaynına, oğluna kız arayanlar talip olabilir de ondan
o sopayla bizi kovalamasın şimdi
Viledasopası yapsın rumuzunu benceee...
Gel beni al mı diyeydim çocuğaYol gösterdim ya, sen coolluktan vazgeçmezsen ben ne yapayım?
Koca bulayım derken gündelik işi bulayım ondan sonra di mi, mesaj kutum bizim perdeleri kaça yıkarsın, evi sildikten sonra ütü de yapıyo musun diyen teyzelerle dolsun
Viledasopası yapsın rumuzunu benceee...
Senin cımbız benim sopayı kırar ablacım senden korkarımo sopayla bizi kovalamasın şimdikaderde lady'den sopa yemekte varmış, kısmet böyle deriz
Koca bulayım derken gündelik işi bulayım ondan sonra di mi, mesaj kutum bizim perdeleri kaça yıkarsın, evi sildikten sonra ütü de yapıyo musun diyen teyzelerle dolsunyarım gün parası verip tam gün calıstırsınlar sonra
Senin cımbız benim sopayı kırar ablacım senden korkarımama Sep'in benden cekecegi var dusuyorum pesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?