Ben de ergenliginin son demlerinde bi minnoşum, her türlü ergen çemkirmesi bizim işimizTamam değiştiriyorum o zaman. Karakter sınırına takılmazsa kırmızıgeceliktopukluterlik olsun
Ablayım ben, çemkirme. Bana da işlemez o sopa.
Tamam değiştiriyorum o zaman. Karakter sınırına takılmazsa kırmızıgeceliktopukluterlik olsun
Ben de ergenliginin son demlerinde bi minnoşum, her türlü ergen çemkirmesi bizim işimiz
Tenhada karşılaşsam korkarım, sopa kaçınılmazsa zevk almaya bak der gibi bi tipi varErgenliğe girecek diye çocuk yapmıyom ben bea, hiç çekemem.
Şunun suratı çok güzel değil mi ya?
Tenhada karşılaşsam korkarım, sopa kaçınılmazsa zevk almaya bak der gibi bi tipi var
Ben bunu seviyorumiçimizden biri bence. Duygularını yogun yasıyo
chess hergün demlenmeye başladığın saati yaz, ben seni o saatten 1 saat sonrası falan atayım siteden
Teşekkürler SepGünaydın kuzular.
Grubun anneleri, bir tanecik anne adayımız anneler gününüz kutlu olsun.
Hadi bari geleceğin annelerininki de kutlu olsun.
Günaydıın
Bütüün annelerin anneler günü kutlu olsun.
Bugün arsizlikta zirve yaptım. Annem hediyesini sorunca seni anne yapan benim asıl senin bana hediye alman gerek dedim ya.Gidip bir çiçek alayım bari.
Bu kadar bozulacağını tahmin etmemiştim beklemiş kadın. Benim özel gün alerjim var bi kutlama öpücük tamamdır hediyeyi başka zaman alıyorum zaten. Annem de bunu bilir normalde ama triplendi bu sene.ay bunu ben de demistim bi kere.
Öküz evlat.. Sen doğum gününde anneni kutluyor musun iyi ki dogurmussun diye.Günaydıın
Bütüün annelerin anneler günü kutlu olsun.
Bugün arsizlikta zirve yaptım. Annem hediyesini sorunca seni anne yapan benim asıl senin bana hediye alman gerek dedim ya.Gidip bir çiçek alayım bari.
E seninki biraz ayıp olmuş, ben hediye almıştım anneme. Sonra da hani benim hediyem, ben olmasam sen anne olmuyodun ki diye şaka yapıp nazlanmıştım. Babamın anneme aldıgı ciceklere kondum falan o tarz yaniBu kadar bozulacağını tahmin etmemiştim beklemiş kadın. Benim özel gün alerjim var bi kutlama öpücük tamamdır hediyeyi başka zaman alıyorum zaten. Annem de bunu bilir normalde ama triplendi bu sene.
Evet kutluyorum. Kendi doğum gününde de iyi ki doğmuşsun da bu müthiş insanı doğurmuşsun diyorum.Öküz evlat.. Sen doğum gününde anneni kutluyor musun iyi ki dogurmussun diye.
Ben hediye almayı severim zaten. Ama özel gün diye arayıp tarayıp bulmuyorum normal günde daha fazla alırım. Anneler Gününde de bir şey aldıysam veririm yoksa da niye almadın demezdi hiç. Tatilden de yeni döndük vaktim olmadı gidip almaya..E seninki biraz ayıp olmuş, ben hediye almıştım anneme. Sonra da hani benim hediyem, ben olmasam sen anne olmuyodun ki diye şaka yapıp nazlanmıştım. Babamın anneme aldıgı ciceklere kondum falan o tarz yani
Koş bi şeyler al kadıncagıza da sevinsin, özel gün alerjisi diye bi sey olamaz reddediyorumSevdigimiz insanların kendisini özel hissetmelerini sağlayacak toplasan 5-6 tane gün var zaten koca yılda, onlarda da coşmak lazım hatta bana kalsa her gün özel olsun hepsinde coşalım (deliye her gün bayramdı )
Biri sicti digeri kustu,acikti yedirdim,acikti emzirdim,tekrar sicti,oburunun tekrar cisi geldi...
Ev kuzey cephe soguktan donarak kazak giyinip ciktik. Ortalik mis gibi güneş. Dışarıda koyden indim sehire gibi 4 kisilik bir aile gorurseniz o biziz.
Analar gununuz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?