Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ergenliğe girecek diye çocuk yapmıyom ben bea, hiç çekemem.

Şunun suratı çok güzel değil mi ya?
Tenhada karşılaşsam korkarım, sopa kaçınılmazsa zevk almaya bak der gibi bi tipi var

Ben bunu seviyorum içimizden biri bence. Duygularını yogun yasıyo

Günaydıın

Bütüün annelerin anneler günü kutlu olsun.

Bugün arsizlikta zirve yaptım. Annem hediyesini sorunca seni anne yapan benim asıl senin bana hediye alman gerek dedim ya. Gidip bir çiçek alayım bari.
ay bunu ben de demistim bi kere.

ay bunu ben de demistim bi kere.
Bu kadar bozulacağını tahmin etmemiştim beklemiş kadın. Benim özel gün alerjim var bi kutlama öpücük tamamdır hediyeyi başka zaman alıyorum zaten. Annem de bunu bilir normalde ama triplendi bu sene.

Günaydıın

Bütüün annelerin anneler günü kutlu olsun.

Bugün arsizlikta zirve yaptım. Annem hediyesini sorunca seni anne yapan benim asıl senin bana hediye alman gerek dedim ya. Gidip bir çiçek alayım bari.
Öküz evlat.. Sen doğum gününde anneni kutluyor musun iyi ki dogurmussun diye.

Bu kadar bozulacağını tahmin etmemiştim beklemiş kadın. Benim özel gün alerjim var bi kutlama öpücük tamamdır hediyeyi başka zaman alıyorum zaten. Annem de bunu bilir normalde ama triplendi bu sene.
E seninki biraz ayıp olmuş, ben hediye almıştım anneme. Sonra da hani benim hediyem, ben olmasam sen anne olmuyodun ki diye şaka yapıp nazlanmıştım. Babamın anneme aldıgı ciceklere kondum falan o tarz yani

Koş bi şeyler al kadıncagıza da sevinsin, özel gün alerjisi diye bi sey olamaz reddediyorum Sevdigimiz insanların kendisini özel hissetmelerini sağlayacak toplasan 5-6 tane gün var zaten koca yılda, onlarda da coşmak lazım hatta bana kalsa her gün özel olsun hepsinde coşalım (deliye her gün bayramdı )

Öküz evlat.. Sen doğum gününde anneni kutluyor musun iyi ki dogurmussun diye.
Evet kutluyorum. Kendi doğum gününde de iyi ki doğmuşsun da bu müthiş insanı doğurmuşsun diyorum.

Ben hediye almayı severim zaten. Ama özel gün diye arayıp tarayıp bulmuyorum normal günde daha fazla alırım. Anneler Gününde de bir şey aldıysam veririm yoksa da niye almadın demezdi hiç. Tatilden de yeni döndük vaktim olmadı gidip almaya..

Biri sicti digeri kustu,acikti yedirdim,acikti emzirdim,tekrar sicti,oburunun tekrar cisi geldi...
Ev kuzey cephe soguktan donarak kazak giyinip ciktik. Ortalik mis gibi güneş. Dışarıda koyden indim sehire gibi 4 kisilik bir aile gorurseniz o biziz.
Analar gununuz kutlu olsun.

Ahaha annelik böyle bişey işte... Anneler günün kutlu olsun yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…