Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Muhakkak vardır. Abur cubura vurmuştur kendini.

Abur cuburdan çok iştahı arttı Sep, öğünlerde çok kaçırıyor.
Hiç fark etmemişim kilo aldığını, kendisi de fark etmemiş.
Yazlık pantolonları çıkardımdı, denedi bi, abbavv toto bir oturdu, düğmesi kapanmıyor pantolonun :))
Hiçbir yazlık slim gömleğinin içine giremiyor.
Zorluyor da içine gireceğim diye. Bi derin nefes alsa ikiye ayrılacak gömlek,
aniden yere eğilse filan cart diye gidecek pantolon, resmen imdat çığlığı atıyor kumaş.

Birkaç yeni pantolon - gömlek alalım hadi diyorum, hayır kesinlikle olmaz o zaman kanıksarım diyor.
Spora başlayacakmış.

Sonu mış la biten cümle
Bizim evdede var aynısının tıpkısından

Başlasın başlasın. Sigarayı bırakınca spor çok iyi geliyor. Ben de her bırakışımda başlarım spora. Kaç kez bıraktın diye sorma sakın

Kıyamam ya baya almış o zaman. Pantolona sığmamak için en az bir beden atmış olmak lazım.

Bizim damat da kardeşimle beraber kilo almış ama yaklaşık iki katı kadar. 108i görünce spora başladı bana da eğlence çıktı. 4 kilo vermiş aman tığ olmuş kuzum eridi dedikçe sinir oluyor.

Başlasın da sen de göbüşü hoplata hoplata eğlen eccük.

Ay ne ka güzel ben de düğün istiyoruumm.

Arkadaşı ikna etsem de tanımadığımız düğünlere gitsek öyle daha rahat saçmalıyorum.
Yok düğün değildi allahtan altın bu kadar pahalıyken

Burda mesire yerinde hıdırellez şenliği vardı ordaydık

Yok düğün değildi allahtan altın bu kadar pahalıyken

Burda mesire yerinde hıdırellez şenliği vardı ordaydık
Aa ne güzel şenlikleri severim. Ateşten de atladınız mı? Gerci o Nevruz işi ama bence her zaman olmalı süper eğlencelik.

Sonu mış la biten cümle
Bizim evdede var aynısının tıpkısından

Evet şimdilik -mış :))
Pantolonları parçalarsa zaten mecbur yenisi alınacak, iş yerinde filan cartlamaz inşallah, inadından kendini rezil etmezse bari. Cartlayacağı varsa da evde cartlasa

Tamam sormuyorum

Ya benimkinin spor geçmişi var zaten, onun haricinde bekarken kankasıyla deniz kenarında koşulara çıkardı bunlar.
Pek de havalı bi şeydi, sırf kızlara hava için artistik hareketler filan, sorsan hiç farkında değil, neyse çok ayrıntılara girmeyeyim
Bizim arkadaş geçmişi de olduğundan bilirim yani, bu adam spora bi başlasın Jason Statham artisliği yapacak millete.
Göbek iyidir ya... Pantolon almaya ikna etmek lazım.

Aynen çok güzeldi

Sen naptın ? Annene hediye aldın mı ?
Annen hala annen mi ?
Annem mutsuz. Kızıyla damadı gelmedi, dünürüne gitmişler ona gelmemişler. Kadın bir haftadır seninle bu insanlar ne trip yapıyon diyorum yook bugün anneler günüymüş. Kadın 40 yaş sendromu mu yaşıyor ne anlamadım.

Hee kötü olmuş
Anneler hep öyle naparsın
Annen 40 yaşında mı

Kıskanç seniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…